5,0
Van Kampen naar Castricum of visa versa brengt deze mooie motorroute je langs het zuidelijke Ijsselmeer.

Deze motorroute begint nabij het adres Broederstraat 16, 8261GP in Kampen. Kampen behoort tot de gemeente Kampen en ligt in de provincie Overijssel. De totale lengte van deze route is 166,00km. en het betreft geen rondtrip. Deze route krijgt een gemiddelde waardering van 5.0.
Tijdens deze motorroute zul je te maken krijgen met de volgende wegtypes.
Wegtypes route
14% 100km/u wegen
14% 50km/u wegen
16% 60km/u wegen
52% 80km/u wegen
Tijdens deze motorroute zul je door de volgende landschapstypes komen.
Gebieden route
9% Bewoond
3% Bos
3% Onbekend
85% Weiland/landbouw
<1% Overig gebied
Tijdens deze motorroute zul je door of nabij de volgende 10 natuurgebieden komen.

Markermeer & IJmeer

Het Markermeer ontstond als gevolg van voltooiing van de Houtribdijk tussen Enkhuizen en Lelystad in 1976. In luwere en ondiepere delen van het Markermeer, zoals de Gouwzee en de kustzone Muiden zijn kranswierbegroeiingen ontstaan.


Veluwerandmeren

De Veluwerandmeren zijn een viertal Nederlandse randmeren die behoren bij het zuidelijke deel van het IJsselmeer. Van zuidwest naar noordoost gezien gaat het om het Nuldernauw, het Wolderwijd, het Veluwemeer en het Drontermeer.


Polder Zeevang

Vanwege de bijzondere vogels die hier leven, is polder Zeevang aangewezen als waardevol natuurgebied. In het voorjaar broeden hier vele grutto´s, kieviten, visdiefjes, tureluurs, scholeksters en zomertalingen.


Rijntakken

De Rijntakken is een uitgestrekt natura 2000-gebied in de Nederlandse provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht.


Noordhollands Duinreservaat

Het Noordhollands Duinreservaat is een van de grootste natuurgebieden in ons land. Het gebied strekt zich uit van de terreinen van Tata Steel bij Wijk aan Zee tot de Schoorlse Duinen.


IJsselmeer

Het IJsselmeer ontstond door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee. Het IJsselmeer is het grootste zoetwatermeer van Nederland. Rondom het IJsselmeer bevinden zich prachtige oud-Hollandse dorpjes en stadjes.


Lepelaarplassen

De Lepelaarplassen is geen gewoon natuurgebied zoals zovele. Het is een moerasgebied waar de dieren rust vinden; een kostbaar goed. Daardoor vindt u hier kwetsbare soorten, zoals de dodaars.


IJmeer

Het IJmeer is een randmeer in Nederland. Het ligt tussen de polder De Nes gemeente Waterland, Pampushaven, de Hollandse Brug en de monding van het IJ bij IJburg, verdeeld over de provincies Noord-Holland en Flevoland.


Ketelmeer & Vossemeer

Het gebied Ketelmeer en Vossemeer bestaat uit een uitgestrekt zoetwatermeer, zand- en modderbanken en moerasvegetatie. Het Ketelmeer is relatief diep, alleen het oostelijke deel heeft ondiepten.


Oostvaardersplassen

De Oostvaardersplassen vormen een natuurgebied tussen Almere en Lelystad in de Nederlandse provincie Flevoland. Dit natuurgebied is een paradijs voor de natuurliefhebber.


Tijdens deze motorroute zul je de volgende 53 bezienswaardigheden tegenkomen.

Almeerderstrand

Het Almeerderstrand (het voormalige Muiderzand) is een groot zandstrand met aanliggende recreatieve grasvelden aan het IJmeer, nabij Almere. Het is gelegen ten westen van de Hollandse Brug op de A6 en....

Toon alle routes waarin Almeerderstrand is opgenomen.
{imageattribution}

Bataviahaven

{imageattribution}

©

Beth Haim

Beth Haim (Hebreeuws voor 'Huis des Levens') is een Portugees-Israëlitische (Sefardische) begraafplaats in Ouderkerk aan de Amstel, ten zuiden van Amsterdam. De begraafplaats Beth Haim is de oudste Joodse begraafplaats van Nederland.

Toon alle routes waarin Beth Haim is opgenomen.

Brand Dirk Ochsepark

Het Brand Dirk Ochsepark bevindt zich in Amsterdam, hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland.

Toon alle routes waarin Brand Dirk Ochsepark is opgenomen.
{imageattribution}

©

Burgermeester Boelenspark

Het Burgermeester Boelenspark bevindt zich in Volendam, een dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Burgermeester Boelenspark is opgenomen.
No machine-readable author provided. Arent assumed (based on copyright claims)., Costumes-Maroesjka-Heeze-1989, CC BY-SA 3.0

©

Centrale Diemen

De Centrale Diemen is een complex van elektriciteitscentrales in de Nederlandse gemeente Diemen. Naast de centrale ligt, aan de Overdiemerweg (ook wel de "Nuon-weg" genoemd), een uitgestrekt transform....

Toon alle routes waarin Centrale Diemen is opgenomen.

©

Deko Marine

Deko Marine ligt in Lelystad, de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland.

Toon alle routes waarin Deko Marine is opgenomen.

©

Diemer Vijfhoek

Het PEN-eiland, ook wel de Diemer Vijfhoek genoemd, is een grotendeels kunstmatig schiereiland van 80 hectare in het IJmeer naast de elektriciteitscentrale Diemen in Over-Diemen, het oostelijk deel van de gemeente Diemen.

Toon alle routes waarin Diemer Vijfhoek is opgenomen.
Janwillemvanaalst (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gem-Diemen-OpenTopo.jpg), https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/legalcode

©

Diemer Vijfhoek

Het PEN-eiland, ook wel de Diemer Vijfhoek genoemd, is een grotendeels kunstmatig schiereiland van 80 hectare in het IJmeer naast de elektriciteitscentrale Diemen in Over-Diemen, het oostelijk deel van de gemeente Diemen.

Toon alle routes waarin Diemer Vijfhoek is opgenomen.

©

Diemerbos

Het Diemerbos is een in de jaren 1990 aangelegd bos in Diemen. Het grenst in het westen aan de Gaasp en de Bijlmerweide, in het oosten aan het Amsterdam-Rijnkanaal, in het noorden aan Diemen Noord en in het zuiden aan de Gaasperdammerweg.

Toon alle routes waarin Diemerbos is opgenomen.

©

Diemerpark

Het Diemerpark is een stadspark aan de Diemerzeedijk in Amsterdam-Oost, gelegen bij de wijk IJburg. Het in 2004 geopende stadspark was tot 1973 in gebruik als vuilstortplaats en staat in die hoedan....

Toon alle routes waarin Diemerpark is opgenomen.
Debot (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Amsterdam_IJburg_20041105.jpg), „Amsterdam IJburg 20041105“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

Drontermeer

Het Drontermeer in Nederland vormt het meest oostelijke van de Veluwerandmeren van het IJsselmeer. Het meer ligt tussen de provincies Flevoland (gemeente Dronten), Gelderland (gemeente Elburg en Olde....

Toon alle routes waarin Drontermeer is opgenomen.
Hans Elburg at Dutch Wikipedia (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Drontermeer_bij_Elburg.jpg), „Drontermeer bij Elburg“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

Ed Pelsterpark

Het Ed Pelsterpark bevindt zich in Amsterdam, hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland

Toon alle routes waarin Ed Pelsterpark is opgenomen.
{imageattribution}

©

Flevo Marina

Flevo Marina bevindt zich in Lelystad, de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland.

Toon alle routes waarin Flevo Marina is opgenomen.

©

Fort aan de Ham

Het Fort aan den Ham is een fort van de Stelling van Amsterdam. Het is gelegen aan de spoorlijn van Uitgeest naar Krommenie. De aarden wallen, het eerste onderdeel van dit verdedigingswerk, dateren uit 1896, het fort zelf werd in 1903 opgeleverd.

Toon alle routes waarin Fort aan de Ham is opgenomen.
FaceMePLS from The Hague, The Netherlands, Fort aan Den Ham Nevenbatterij 001, CC BY 2.0

©

Gooimeer

Het Gooimeer is een 2670 ha groot randmeer dat ontstond bij de inpoldering van zuidelijk Flevoland. De zuidelijke oever wordt gevormd door de oude kust van het Gooi bij Naarden en Huizen, aan de voormalige Zuiderzee.

Toon alle routes waarin Gooimeer is opgenomen.
GerardM (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gooimeer.JPG), „Gooimeer“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

Groene Hart

Het Groene Hart is een park in Monnickendam, een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Groene Hart is opgenomen.
{imageattribution}

Gruttopark

Het Gruttopark bevindt zich in Purmerend, een stad en gemeente in de regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Gruttopark is opgenomen.
{imageattribution}

Hemmeland

Het Hemmeland is gelegen in Monnickendam, een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Hemmeland is opgenomen.
{imageattribution}

Hemmeland

De haven Hemmeland is gelegen in Monnickendam, een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Hemmeland is opgenomen.
{imageattribution}

©

Hoeckelingsdam

De Hoeckelingsdam is een 1.6 kilometer lange zanddam in het IJmeer, buitendijks van het Kinselmeer en eindigend bij het Vuurtoreneiland. De dam is tussen 2003 en 2005 opgespoten als natuurcompensatie ....

Toon alle routes waarin Hoeckelingsdam is opgenomen.

Holland Sport Boat Centre

Het Holland Sport Boat Centre bevindt zich in de stad Amsterdam,

Toon alle routes waarin Holland Sport Boat Centre is opgenomen.
{imageattribution}

Houtribhaven

De Houtribhaven bevindt zich in Lelystad de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland.

Toon alle routes waarin Houtribhaven is opgenomen.
{imageattribution}

IJmeer

Het IJmeer is een randmeer in Nederland. Het ligt tussen de polder De Nes (gemeente Waterland), Pampushaven, de Hollandse Brug en de monding van het IJ bij IJburg, verdeeld over de provincies Noord-Holland en Flevoland.

Toon alle routes waarin IJmeer is opgenomen.
{imageattribution}

©

IJsselmeer

Het IJsselmeer ontstond door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee. De Afsluitdijk werd voltooid op 28 mei 1932 en de officiële naamsverandering vond plaats op 20 september 1932. Het meer werd g....

Toon alle routes waarin IJsselmeer is opgenomen.
Gebruiker:Rudolphous (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Enkhuizen_-_IJsselmeer_-_bevroren_-_v3.JPG), „Enkhuizen - IJsselmeer - bevroren - v3“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

Jachthaven Marina Volendam

Jachthaven Marina Volendam bevindt zich in Volendam, een dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam

Toon alle routes waarin Jachthaven Marina Volendam is opgenomen.

©

Jachthaven Stichting Muiden

Jachthaven Stichting Muiden is gelegen in Muiden, een vestingstad en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Jachthaven Stichting Muiden is opgenomen.

Kerk aan Zee

De Kerk aan Zee is een laatgotisch kerkgebouw uit de 15e eeuw in de Noord-Hollandse plaats Muiderberg. De kerk is gebouwd op de Kavelberg aldaar. Het eenbeukige kerkgebouw werd in de 15e eeuw gebouwd....

Toon alle routes waarin Kerk aan Zee is opgenomen.
{imageattribution}

©

Kerk van Ransdorp

De Kerk van Ransdorp is de Nederlands Hervormde Kerk van Ransdorp in Amsterdam-Noord. De oorspronkelijke kerk ging in 1715 verloren door brand als gevolg van een blikseminslag. De huidige kerk werd in....

Toon alle routes waarin Kerk van Ransdorp is opgenomen.

©

Kustbatterij bij Diemerdam

Het Fort Diemerdam, officieel Kustbatterij bij Diemerdam is een 19e-eeuws militair verdedigingswerk van de Stelling van Amsterdam. Het is gelegen in het oostelijk deel van de gemeente Diemen aan de Di....

Toon alle routes waarin Kustbatterij bij Diemerdam is opgenomen.
Zandcee (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:FD_Munitiemagazijn_1889.jpg), https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/legalcode

©

Marina Muiderzand

Marina Muiderzand is een jachthaven in Almere in de Nederlandse provincie Flevoland. Marina Muiderzand ligt aan de IJmeerdijk en Marinaweg, aan de rand van het westelijk stadsdeel Almere Poort, aan he....

Toon alle routes waarin Marina Muiderzand is opgenomen.

Marina Resort Uitdam

Marina Resort Uitdam bevindt zich in Uitdam, een plaats in de gemeente Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het is ten zuidoosten gelegen van Zuiderwoude en ten zuiden van Marken aan d....

Toon alle routes waarin Marina Resort Uitdam is opgenomen.
{imageattribution}

Markermeer

Het Markermeer is een meer in Nederland, gelegen tussen Noord-Holland en Flevoland. Aan de noordoostelijke zijde grenst het aan het IJsselmeer, waarvan het eigenlijk het zuidwestelijk compartiment vor....

Toon alle routes waarin Markermeer is opgenomen.
{imageattribution}

©

Muizenfort

Het Muizenfort is een Nederlands fort in vesting Muiden. Het maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Muizenfort is een caponnière op de ravelijn bij de Naarderpoort, en is gebouwd tussen 1874 en....

Toon alle routes waarin Muizenfort is opgenomen.

Noordsterpark

Het Noordsterpark bevindt zich in Wormerveer, een dorp en was tot 1974 een zelfstandige gemeente in de provincie Noord-Holland, gelegen aan de Zaan.

Toon alle routes waarin Noordsterpark is opgenomen.
{imageattribution}

Pampushaven

Pampushaven is een haven gelegen in Almere-Pampus, een nieuw stadsdeel in de gemeente Almere. Almere Pampus ontleent zijn naam aan het eiland Pampus. Het zou moeten liggen in het uiterste westen van de Flevopolder.

Toon alle routes waarin Pampushaven is opgenomen.
{imageattribution}

©

Park De Noord

Park De Noord ligt in Purmerend, een stad en gemeente in de regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Park De Noord is opgenomen.

©

Park Noord-End

Park Noord-End bevindt zich in Zwolle, de hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel.

Toon alle routes waarin Park Noord-End is opgenomen.

©

Parkhaven

De Parkhaven bevindt zich in Lelystad, de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland. De eerste bewoners kwamen op 28 september 1967 en op 1 januari 1980 werd Lelystad een gemeente.

Toon alle routes waarin Parkhaven is opgenomen.

Penbos

Het Penbos bevindt zich in Diemen en het is een klein bos dat voornamelijk bestaat uit Elzen en gelegen is in een moerasgebied. Het ligt vlakbij het industrieterrein de Sniep. Diemen is een plaats en ....

Toon alle routes waarin Penbos is opgenomen.
{imageattribution}

Proefeilandpark

Het Proefeilandpark bevindt zich op het Steigereiland Steigereiland is vanaf het centrum van Amsterdam gezien het eerste eiland van IJburg. Het Steigereiland bestaat uit drie buurten, de Noordbuurt, d....

Toon alle routes waarin Proefeilandpark is opgenomen.
{imageattribution}

©

Siem Lutpark

Het Siem Lutpark bevindt zich in Volendam, een dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Siem Lutpark is opgenomen.

©

Stadspark

Het Kamper Stadspark (ook Kamper plantsoen genoemd) is een stadspark in de Nederlandse stad Kampen in Engelse landschapsstijl buiten de voormalige stadsgrens van Kampen ter hoogte van de Broederpoort ....

Toon alle routes waarin Stadspark is opgenomen.

©

Steigerpark

Het Steigerpark bevindt zich in IJburg, een woonwijk in het oosten van de gemeente Amsterdam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Kenmerkend aan de in het IJmeer gelegen wijk is dat deze op ku....

Toon alle routes waarin Steigerpark is opgenomen.

©

Theo van Goghpark

Het Theo van Goghpark is een stadspark in de Amsterdamse wijk IJburg. Het park is in 2007 en 2008 ingericht. Het park ligt op het Haveneiland-Oost ten zuiden van de Pampuslaan bij de standplaats van tramlijn 26 (IJtram).

Toon alle routes waarin Theo van Goghpark is opgenomen.
Marion Golsteijn (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Familiebeeld.jpg), „Familiebeeld“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

Toren van Ransdorp

De toren van Ransdorp is een monumentale, onvoltooide, rijk gedetailleerde laatgotische toren uit 1525 in Ransdorp in Amsterdam-Noord. Het is de toren van de Kerk van Ransdorp. De toren van Ransdorp ....

Toon alle routes waarin Toren van Ransdorp is opgenomen.

©

Vossemeer

Het Vossemeer is een Nederlands meer van 400 hectare groot dat onderdeel uitmaakt van de Randmeren Noord van het IJsselmeer (de twee andere Randmeren Noord zijn het Zwarte Meer en het Ketelmeer). Het heeft een gemiddelde diepte van circa 2,4 meter.

Toon alle routes waarin Vossemeer is opgenomen.
Hans N. (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vossemeer.jpg), „Vossemeer“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/legalcode

Waterland

Waterland Monnickendam is een jachthaven in Monnickendam. Monnickendam is een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De Gouwzee is het water tussen het vasteland van Waterland en Marken

Toon alle routes waarin Waterland is opgenomen.
{imageattribution}

Watersportcentrum de Zeilhoek

Watersportcentrum De Zeilhoek bevindt zich aan de Gouwzee in Katwoude. De Gouwzee is het water tussen het vasteland van Waterland en Marken, een voormalig eiland, thans schiereiland, dat sinds 1957 d....

Toon alle routes waarin Watersportcentrum de Zeilhoek is opgenomen.
{imageattribution}

©

Willem de Rijkepark

Het Willem de Rijkepark is gelegen in Castricum, een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland

Toon alle routes waarin Willem de Rijkepark is opgenomen.

Wim Verstappenplantsoen

Het Wim Verstappenplantsoen ligt in Amsterdam. Wim Verstappen was een Nederlands film- en televisieregisseur, filmproducent en scenarioschrijver.

Toon alle routes waarin Wim Verstappenplantsoen is opgenomen.
{imageattribution}

©

WV IJburg

WV (Watersportvereniging ) IJburg is een haven gevestigd in Amsterdam.

Toon alle routes waarin WV IJburg is opgenomen.

Zeeburgereiland

Het Zeeburgereiland is een driehoekig eiland aan de oostkant van Amsterdam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het ligt tussen de Oranjesluizen en de Diemerzeedijk en wordt aan de oostzijde begrensd door het Buiten IJ.

Toon alle routes waarin Zeeburgereiland is opgenomen.
{imageattribution}

Tijdens deze motorroute kun je genieten van een versnapering bij de volgende 101 horecagelegenheden.

Mezza Luna (Keuken: Onbekend - 438 meter van de route)


de WokInn (Keuken: chinees - 238 meter van de route)


Fort H (Keuken: frans - 379 meter van de route)


Brasserie Herengracht (Keuken: Onbekend - 37 meter van de route)


De Poort van Muiden (Keuken: Onbekend - 15 meter van de route)


Kota Radja (Keuken: chinees - 278 meter van de route)


De Majesteit (Keuken: Onbekend - 167 meter van de route)


Grand-Eetcafe De Vijfsprong (Keuken: Onbekend - 256 meter van de route)


Casa Egitto (Keuken: steakhouse - 343 meter van de route)

Oudestraat 180 8261CW Kampen

Bij Alex, keuken & bar (Keuken: Onbekend - 376 meter van de route)

IJsselkade 45 8261AE Kampen

De Vier Jaargetijden (Keuken: Onbekend - 438 meter van de route)


The Peppermill (Keuken: Onbekend - 237 meter van de route)


De Stadsherberg (Keuken: regionaal - 345 meter van de route)


t Haasje (Keuken: Onbekend - 248 meter van de route)


Eethuys Café Graaf Floris V (Keuken: Onbekend - 9 meter van de route)

Herengracht 72 1398 AD Muiden

La Galera (Keuken: Onbekend - 156 meter van de route)


De Beurs (Keuken: Onbekend - 450 meter van de route)


De Fortuna (Keuken: Onbekend - 335 meter van de route)

Spuistraat 3 1135 AV Edam

Mirror Paviljoen (Keuken: Onbekend - 96 meter van de route)


Jade City (Keuken: Onbekend - 143 meter van de route)


NAP amsterdam (Keuken: internationaal - 249 meter van de route)


DOK48 (Keuken: Onbekend - 224 meter van de route)

Krijn Taconiskade 328 1087HW Amsterdam

Landmarkt Restaurant (Keuken: Onbekend - 129 meter van de route)


Yacht Club Lelystad-Haven (Keuken: Onbekend - 122 meter van de route)

Oostvaardersdijk 59e 8244PB Lelystad

Restaurant Cafetaria Roggebot House (Keuken: Onbekend - 104 meter van de route)


Blok 4 (Keuken: internationaal - 70 meter van de route)

IJburglaan 500

Restaurant De Bastaard (Keuken: internationaal - 477 meter van de route)


Happy Garden (Keuken: chinees - 432 meter van de route)


Pizzeria Bella Italia (Keuken: pizza - 394 meter van de route)


Efes (Keuken: Onbekend - 239 meter van de route)


Quarz Restaurant & foodbar (Keuken: Onbekend - 293 meter van de route)

Dorpsstraat 29 1399GT Muiderberg

Restaurant de Echo (Keuken: Onbekend - 271 meter van de route)

Graaf Florislaan 2 1399VL Muiderberg

Wing On (Keuken: chinees - 493 meter van de route)


Marina Muiderzand (Keuken: Onbekend - 210 meter van de route)


Quinta Piri Piri (Keuken: Onbekend - 387 meter van de route)

Dorpsstraat 62

Any Dale (Keuken: Onbekend - 55 meter van de route)


't Dijkhuysje (Keuken: Onbekend - 170 meter van de route)


Los che (Keuken: argentijns - 346 meter van de route)

Voorstraat 107 8261HR Kampen

Galeria Dondo (Keuken: Onbekend - 286 meter van de route)

Oudestraat 115 8261CJ Kampen

Pizza Nostra (Keuken: pizza - 293 meter van de route)

Voorstraat 119 8261HR Kampen

NJOY (Keuken: Onbekend - 203 meter van de route)

Plantage 16 8261BV Kampen

Holland Pannekoekenhuis (Keuken: regionaal - 279 meter van de route)

Oudestraat 160 8261CZ Kampen

Swagat (Keuken: indonesisch - 398 meter van de route)

Oudestraat 194 8261CW Kampen

Happy Wok (Keuken: chinees - 418 meter van de route)

Oudestraat 198 8261CW Kampen

Da Enzo (Keuken: internationaal - 451 meter van de route)

Oudestraat 206 8261CA Kampen

De Bottermarck (Keuken: Onbekend - 118 meter van de route)

Broederstraat 23 8261GN Kampen

De Stadsherberg (Keuken: Onbekend - 335 meter van de route)

IJsselkade 48 8261AE Kampen

Restaurant de Bastaard (Keuken: Onbekend - 486 meter van de route)

IJsselkade 61 8261AH Kampen

Restaurant De Bastaard (Keuken: internationaal - 498 meter van de route)

IJsselkade 62 8261AH Kampen

Bergers Eten & Drinken (Keuken: Onbekend - 68 meter van de route)

Dorpsstraat 35b 1901EH Castricum

Sinar Djaya (Keuken: indonesisch - 49 meter van de route)

Dorpsstraat 35d 1901EH Castricum

Sushi Take N Go (Keuken: sushi - 39 meter van de route)

Dorpsstraat 35e 1901EH Castricum

't Eethuysje (Keuken: Onbekend - 25 meter van de route)

Dorpsstraat 53 1901EJ Castricum

Bij Sjoerd (Keuken: Onbekend - 27 meter van de route)

Dorpsstraat 77 1901EJ Castricum

Saladebar Loes (Keuken: Onbekend - 151 meter van de route)

Geesterduin 19 1902EJ Castricum

Toko Rotam (Keuken: Onbekend - 257 meter van de route)

Geesterduin 31a 1902EJ Castricum

Snoess (Keuken: Onbekend - 133 meter van de route)

Geesterduin 60 1902EL Castricum

Corner Eethuis (Keuken: Onbekend - 122 meter van de route)

Geesterduin 62 1902EL Castricum

Chin. Ind. Restaurant Man Wah (Keuken: Onbekend - 246 meter van de route)

Geesterduin 65 1902EJ Castricum

Saladebar Loes (Keuken: Onbekend - 33 meter van de route)

Bakkerspleintje 1a 1901EM Castricum

Wierenga Eten En Drinken (Keuken: Onbekend - 124 meter van de route)

Bakkerspleintje 26 1901EZ Castricum

Bistro a Gogo (Keuken: Onbekend - 295 meter van de route)

Burgemeester Mooijstraat 32 1901ET Castricum

Azië Plaza (Keuken: chinees - 342 meter van de route)

Burgemeester Mooijstraat 39 1901ER Castricum

Pizzeria Miamo (Keuken: pizza - 71 meter van de route)

Burgemeester Mooijstraat 4 1901ES Castricum

La Trattoria (Keuken: italiaans - 77 meter van de route)

Dorpsstraat 40 1901EL Castricum

Thuis Castricum (Keuken: Onbekend - 41 meter van de route)

Dorpsstraat 42 1901EL Castricum

Le Moulin (Keuken: Onbekend - 12 meter van de route)

Dorpsstraat 96 1901EN Castricum

Paviljoen Puur (Keuken: Onbekend - 338 meter van de route)

Overdiemerweg 37A 1111PP Diemen

De Proeftafel (Keuken: Onbekend - 5 meter van de route)

Amsterdamsestraat 1 1398BK Muiden

de Doelen (Keuken: regionaal - 21 meter van de route)

Sluis 1 1398AR Muiden

Bloem op IJburg (Keuken: italiaans - 24 meter van de route)

IJburglaan 1289 1087GJ Amsterdam

Mchi (Keuken: aziatisch - 30 meter van de route)

IJburglaan 1295 1087JJ Amsterdam

Family (Keuken: Onbekend - 23 meter van de route)

IJburglaan 1363 1087JJ Amsterdam

Merza (Keuken: turks - 21 meter van de route)

IJburglaan 1491 1087KM Amsterdam

De Keuken van Tante Til (Keuken: Onbekend - 15 meter van de route)

IJburglaan 1501 1087KM Amsterdam

Krijn (Keuken: pannenkoeken - 242 meter van de route)

Krijn Taconiskade 406 1087HW Amsterdam

Oriental Restaurant Gouden Kom (Keuken: Onbekend - 52 meter van de route)

Daguerrestraat 51 1087BR Amsterdam

Bagles & Beans (Keuken: Onbekend - 23 meter van de route)

IJburglaan 567 1087BS Amsterdam

KoH (Keuken: thais - 22 meter van de route)

IJburglaan 725 1087BS Amsterdam

Il Sogno (Keuken: italiaans - 23 meter van de route)

IJburglaan 905 1087EN Amsterdam

Pizzeria Dolce Vita (Keuken: Onbekend - 487 meter van de route)

Zeestraat 13 1131ZD Volendam

AMVO De Gastheer van Volendam (Keuken: Onbekend - 180 meter van de route)

Julianaweg 106 1131DJ Volendam

Le Mimose (Keuken: italiaans - 52 meter van de route)

Burgemeester van Roosmalenstraat 1 1911EZ Uitgeest

Danny's Palace (Keuken: chinees - 18 meter van de route)

Middelweg 182 1911EL Uitgeest

Grillhelden (Keuken: Onbekend - 72 meter van de route)

Vlietsend 1 1561AA Krommenie

Damiano Gastronomia (Keuken: Onbekend - 327 meter van de route)

Vlietsend 51 1561AB Krommenie

Eetcafé de Tamme Boer (Keuken: internationaal - 125 meter van de route)

Vlietsend 7 1561AA Krommenie

0 (Keuken: Onbekend - 434 meter van de route)


Grand Café Sailor's (Keuken: Onbekend - 343 meter van de route)


On Top Pancakes (Keuken: pannenkoeken - 436 meter van de route)


Paviljoen Smit Bokkum (Keuken: Onbekend - 379 meter van de route)

Slobbeland 19 1131AA

Friends 'n Bites (Keuken: Onbekend - 237 meter van de route)


Jimmy Garden (Keuken: chinees - 143 meter van de route)

Zuidervesting 5 1135 AB Edam

Hof van Holland (Keuken: internationaal - 249 meter van de route)

Lingerzijde 69 1135 AN Edam

Herberg De Bonte Os (Keuken: steakhouse - 211 meter van de route)

Torenstraat 9 8261BT Kampen

Swagat (Keuken: indonesisch - 398 meter van de route)

Oudestraat 194 8261CW Kampen

Aspendos Kampen (Keuken: kebab - 416 meter van de route)

Oudestraat 173 8261CL Kampen

De Vier jaargetijden (Keuken: regionaal - 438 meter van de route)

IJsselkade 59

Jeruzalem (Keuken: pizza - 304 meter van de route)

166 8261CZ Kampen

Jasmin Garden (Keuken: chinees - 345 meter van de route)


Sakura (Keuken: japans - 347 meter van de route)


Waardeer deze route


2 x gestemd Cijfer: 5.0

Download route

Download GPX bestand zonder aanpassingen

Download route

Wijzig het startpunt

Wil je ergens anders op de route inhaken?

Wijzig de route

Omgekeerde route

De route aan de andere kant beginnen?

Omgekeerde route
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Om een reactie te plaatsen moet je eerst ingelogd zijn.
Login

Fout in de route of beschrijving? Laat het ons weten!

Routes in de buurt

IJsselmeer Markermeer Vissers Dorp Route

IJsselmeer Markermeer route die start van uit de carpool in Zwolle die lang vele vissers dorpjes gaat.

Zwolle Overijssel Favoriet

Om het IJsselmeer

Deze rondrit op de motor gaat om het IJsselmeer

Eefde Gelderland Favoriet

Voornamelijk over de dijken

Deze motorroute die begin in Dronten, gaat via Kampen richting de IJssel. Vervolgens langs de IJssel richting Deventer en Zutphen. Daarna rijd je langs de NederrIjn in de richting van Culemborg om...

Dronten Flevoland Favoriet

Toeren in Noord-Holland

Een mooi motorroute via kleine weggetjes langs een flink aantal hoogtepunten in het Zuid Oostelijk deel van Noord Holland. Je vertrekt bij MC Donald in Amsterdam Noord en eindigt in de haven van...

Amsterdam Noord-Holland Favoriet

Aanrader om Muiden

Ruim 200 kilometer motorpret over mooie weggetjes en door prachtig natuurgebied. Een echte aanrader.

Den Haag Zuid-Holland Favoriet

Veenweidelandschap

Een kronkelroute door het veenweidelandschap van Waterland. Met zijn deels nog brakke plassengebieden waarin vele grassen en bloemen gedijen die kenmerkend zijn voor brakveengebieden.

Amsterdam Noord-Holland Favoriet

1000km toeren

Deze drie-daagse motortocht van ruim 1.000 kilometer is voor de echte liefhebber. Vanuit het Brabantste Oisterwijk rijd je de eerste dag gedeeltelijk binnendoor door de provincies Utrecht, Zuid-...

Gaast Friesland Favoriet

Polders, water en sluizen

Dit Oer Hollandse motorrondje begint bij de La Place in Zoeterwoude langs de A4 / N206 en brengt je langs polders, water, sluizen, bruggen, molens, forten, een hoekje van de Bijlmer, onder de...

Zoeterwoude Zuid-Holland Favoriet

De kop van Noord-Holland

Rondrit met de motor door de kop van Noord-Holland

Zuidoostbeemster Noord-Holland Favoriet

Amsterdam naar Utrecht

Met de Dam als startpunt loopt deze qua landschapzeer afwisselende route via de Amstel, Winkel, Waver en Gein naar de Vecht bij Weesp. Daar ga je via Muiden langs de Vecht naar Utrecht.

Amsterdam Noord-Holland Favoriet

Rondje bochtig en recht van Zaanstad naar Egmond (Rondje)

Mooie rondrit op de motor met veel bochtjes en rechte stukken

Zaandam Noord-Holland Favoriet

Rondom het Markermeer

Vanaf de La Place naast de A4 bij Zoeterwoude gaat deze motorroute via de bollenstreek naar de sluizen bij IJmuiden. Vanaf daar gaat het naar Alkmaar en vervolgens via diverse leuke dorpjes bij...

Zoeterwoude Zuid-Holland Favoriet

Best gewaardeerde motorroutes

Smalle wegen en over bruggen

Via smalle binnenwegen, leuke bruggetjes en langs leuke gehuchtjes rijd je rondom het Lauwersmeer. In Zoutkamp kun je een mooie tussenstop maken. Daar vind je een leuk terras met uitzicht op de haven.

Grijpskerk Groningen Favoriet

Lunchen in Blokzijl

Ons doel voor deze route was uiterst eenvoudig: heerlijk lunchen in Blokzijl. Een gezellig klein dorpje waar we al zo vaak doorheen zijn gereden maar nooit meer dan dat.

Linde Drenthe Favoriet

Onder de rook van Rotterdam

Dat er veel natuurschoon is, net onder de rook van Rotterdam, ziet men pas bij het rijden van deze route door de Hoeksche Waard. Je rijdt door prachtige landschappen tussen het Haringvliet,...

Oud-Beijerland Zuid-Holland Favoriet

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Nieuwste motorroutes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet

Laatste reacties

8

Lang en afwisselend Lobith naar Tolkamer

door: dina op 14-9-2023

Ook ik probeer de route te downloaden, maar dat lukt niet. Terwijl ik wel een account heb. [...]

8

IJsselmeer Markermeer Vissers Dorp Route

door: frank mouwer op 6-9-2023

heb het al gevonden, de zuiderdijk is afgesloten in het weekend. dus deze route kan je alleen in zijn geheel rijden als je dit niet in het weekend doet [...]

8

IJsselmeer Markermeer Vissers Dorp Route

door: frank mouwer op 6-9-2023

zitten hier ook wegen in die gesloten zijn voor motorrijders in het weekend? [...]

8

Sagen en Legendentocht Veluwezoom

door: hiker.nl op 29-1-2023

De route is niet meer in z’n geheel te volgen, omdat sommige paden nu zijn afgesloten. Maar met gebruik van het gpx bestand kun je weer vrij eenvoudig via [...]

8

Bordjes Rondje Eindhoven

door: ans op 22-8-2022

Vandaag 22/8 getracht deze route te fietsen. Echter zijn er zoveel bordjes weg of slecht zichtbaar dat we ‘t hebben opgegeven.. Niet te doen! [...]