9,5
Zeer gevarieerde motorroute met verschillende stopplaatsen voor een hapje en een drankje. Het is een zeer afwisselende route in een schitterend stuk Nederland, van bos naar stad naar leuke dijkjes.

Deze motorroute begint in Oss nabij Julianasingel. Oss behoort tot de gemeente Oss en ligt in de provincie Noord-Brabant. De totale lengte van deze route is 143,47km. en het betreft een rondtrip. Deze route door Noord-Brabant krijgt een gemiddelde waardering van 10. Indien je deze route wilt downloaden klik dan op de Download knop. Wil je de route eerst opslaan in je Favorieten? Klik dan op de favorieten knop.
Tijdens deze motorroute zul je door of nabij de volgende 1 natuurgebieden komen.

Rijntakken

De Rijntakken is een uitgestrekt natura 2000-gebied in de Nederlandse provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht.


Tijdens deze motorroute zul je de volgende 30 bezienswaardigheden tegenkomen.

Sint-Andreaskerk

De Sint-Andreaskerk is een rooms-katholiek kerkgebouw in Weurt in de Nederlandse provincie Gelderland. De kerk werd tussen 1895 en 1898 in fasen gebouwd in neogotische stijl naar ontwerp van architect C.J.H. Franssen. Het gebouw is een rijksmonument.

Lees verder op Wikipedia

Krayenhofpark

Wij hebben geen informatie over Krayenhofpark. Zoek via Google

Zweefvliegveld Malden

Zweefvliegveld Malden is gelegen in de bossen van Maldens Vlak tussen Nijmegen, Malden en Groesbeek in Nederland. De belangrijkste gebruikers van het zweefvliegveld zijn de Nijmeegse Aeroclub (NijAC), opgericht in 1954 en NSA Stabilo, de Nijmeegse studenten zweefvliegvereniging. Het vliegveld bezit twee banen, die haaks op elkaar staan, z...Meer

odat er in vier verschillende richtingen kan worden gestart en geland. Bij het zweefvliegveld ligt tevens een restaurant genaamd de Zweef-Inn.

Lees verder op Wikipedia

Kronenburgerpark

Het Kronenburgerpark is een park in het centrum van Nijmegen. Het ligt dicht bij het station en de Lange Hezelstraat. Waar het park de Parkweg raakt staan de resten van de middeleeuwse omwalling met de Kruittoren (gebouwd rond 1425).

Lees verder op Wikipedia

De Tuinen van Appeltern

Wij hebben geen informatie over De Tuinen van Appeltern. Lees verder op Wikipedia

Centrale Gelderland

De Elektriciteitscentrale Gelderland was een kolen-/biomassa-gestookte elektriciteitscentrale in de Nederlandse stad Nijmegen. De centrale is eigendom van de Franse multinational Engie, voor 2012 Electrabel. Het productievermogen bedraagt 585 MW. Het bedrijf staat sinds 1936 aan de monding van het Maas-Waalkanaal; de centrale in de huidig...Meer

e vorm is geopend in 1981. In de nacht van zondag 20 op maandag 21 december 2015 is de Elektriciteitscentrale Gelderland buiten bedrijf gesteld. In december 2017 werd begonnen met de sloop van de centrale die tot in 2019 zal duren.

Lees verder op Wikipedia

Grote Aalst

Wij hebben geen informatie over Grote Aalst. Zoek via Google

Hollands Duits Gemaal

Het Hollands-Duits gemaal (oorspronkelijk geschreven als Hollandsch-Duitsch) is een gemaal gelegen in het begin van de Ooijpolder bij Nijmegen. In 1933 werd het gemaal gebouwd om water uit de Ooijpolder en de aansluitende Duitse polder af te voeren via 't Meertje in de Waal.

Lees verder op Wikipedia

Kruittoren

De Kruittoren is een overblijfsel van de oude omwalling van Nijmegen en staat aan de Parkweg, aan de rand van het Kronenburgerpark. De toren werd opgericht in 1426 en is ongeveer 30 meter hoog. In de negentiende eeuw, bij de verkoop van de vestingwerken, heeft de staat de toren bewust in eigendom gehouden om zo te voorkomen dat de ...Meer

toren zou worden gesloopt. De toren was tot 15 januari 2016 eigendom van de Rijksgebouwendienst, maar werd toen overgedragen aan de Nationale Monumentenorganisatie (NMo).

Lees verder op Wikipedia

Sint-Nicolaaskapel

De Sint-Nicolaaskapel ook wel Valkhofkapel in Nijmegen is een kapel gebouwd rond 1000 op het Valkhof, een heuvel in het centrum van Nijmegen die al in gebruik was door de Bataven rond het begin van onze jaartelling. Karel de Grote liet op deze heuvel in de 8e eeuw een palts bouwen, die in de eeuwen daarna werd uitgebreid. Rond 1030...Meer

werd wellicht door keizer Koenraad II de opdracht gegeven om de kapel te bouwen, gebruik makend van de resten van de paleiskapel van Karel de Grote. Sommige bronnen noemen Theophanu van Essen als stichteres van de kapel, die zij gesticht zou hebben ter herinnering aan haar grootmoeder en naamgenote, keizerin Theophanu, die te Nijmegen was overleden en een groot vereerder van de heilige Nicolaas van Myra zou zijn geweest.

Lees verder op Wikipedia

Sint-Antoniuskerk

De Sint-Antoniuskerk is een rooms-katholieke kerk in de Nederlandse plaats Overlangel. De kerk is gewijd aan de heilige Antonius van Egypte.

In 1854 werd de Sint-Antoniuskerk in Overlangel gebouwd, naar ontwerp van architect Wilhelmus Jacobus van Vogelpoel. Deze kerk verving de Sint-Antoniuskapel in Overlangel. Van Vogelpoel hantee...Meer

rde een neogotische bouwstijl. In september 1854 werd de kerk ingewijd door bisschop Joannes Zwijsen. De kerk kent een opvallende smalle kerktoren die wordt bekroond met een open, gietijzeren spits. De entree in de toren is versierd met een frontaal en boven het frontaal is een beeld van Antonius aangebracht. Het bovenwerk is achtkantig en ondersteund de spits. Het schip is eenbeukig en wordt overspannen door kruisribgewelven. In 1858 wordt in de kerk een orgel van Franciscus Cornelius Smits geplaatst en in 1895 volgt er een altaar.

Lees verder op Wikipedia

Sint-Lambertuskerk

De Sint-Lambertuskerk is een rooms-katholieke kerk in de Nederlandse plaats Huisseling. De kerk is gewijd aan Lambertus van Maastricht.

In Huisseling hebben door de eeuwen heen meerdere kerken gestaan. De eerste bekende vermelding van een kerk stamt uit 1421. Deze kerk wordt in 1621 gesloopt op last van de Staten-Generaal van de Ne...Meer

derlanden samen met de 29 aanwezige huizen van Huisseling. Reden hiervoor was dat van Ravenstein een vestingstad gemaakt werd, waarvoor het omliggend gebied een vrij schootsveld moest bieden. Iets verderop wordt in 1626 een nieuwe kerk gebouwd, welke in 1853 wordt vergroot. De kerk blijft te klein en in 1910 wordt gekozen voor nieuwbouw. Een jaar later wordt naar ontwerp van Caspar Franssen een nieuwe kerk opgeleverd.

Lees verder op Wikipedia

Sint-Luciakerk

De Sint-Luciakerk is een rooms-katholieke kerk te Ravenstein die gebouwd is in 1735. De voorganger van deze kerk was een veel kleinere Jezuïetenkerk die in 1609 gebouwd werd na een grote stadsbrand. De Sint-Luciakerk is gebouwd met de opbrengsten van de Ravensteinse Loterij.

Lees verder op Wikipedia

De Nijverheid (v/h De Raaf)

De molen De Nijverheid (voorheen De Raaf) is een windmolen aan de Molensingel in de Nederlandse plaats Ravenstein (gemeente Oss). Het is een ronde stenen stellingmolen die als korenmolen is ingericht. De molen is in de jaren zestig van de 20e eeuw na een periode van verval gerestaureerd, waarna tot einde van de jaren 80 is g...Meer

emalen. Hieraan kwam een einde door het overlijden van de toenmalige eigenaar. De Nijverheid is nu in handen van Stichting De Ravensteinse Molen. De laatste restauratie was in de jaren 90 van de 20e eeuw.

Lees verder op Wikipedia

Garnizoenskerk

De Garnizoenskerk, ook wel de Nederlands Hervormde kerk, is een protestantse kerk in de Nederlandse plaats Ravenstein.

Land van Ravenstein was na de Tachtigjarige oorlog een katholieke enclave alwaar het geloof actief beleden mocht worden. Er was echter wel een overeenkomst met de Staten-Generaal van de Nederlanden dat zij e...Meer

en garnizoen in de stad mocht houden. Dit garnizoen, bestaande uit mensen met het protestantse geloof, hadden behoefte aan een eigen kerk, waarop de garnizoenskerk werd gebouwd. Dit was na de hervormde kerken in Willemstad (Koepelkerk) en Hooge Zwaluwe (Protestantse kerk) de derde hervormde kerk in Brabant.

Lees verder op Wikipedia

Stella Polaris

Stella Polaris kan verwijzen naar:


Lees verder op Wikipedia

Sint-Jan de Doperkerk

Sint-Jan de Doperkerk is een kerk te Neerlangel, in de Nederlandse gemeente Oss.

De Sint-Jan de Doperkerk bevindt zich nabij de begraafplaats. De oudst bekende kerk op deze plaats werd in de elfde eeuw gebouwd op een rivierduin nabij de Maas. Het tufstenen muurwerk van de toren en een deel van de westmuur van het huidige kerkgebouw...Meer

vormt het overblijfsel van deze van oorsprong geheel tufstenen kerk. De originele tufstenen toren, die later met een geleding in baksteen is verhoogd, is de oudst overgebleven romaanse toren van Noord-Brabant. De toren is slank en onversierd, overeenkomstig enkele andere zeer vroege kerktorens.

Lees verder op Wikipedia

Sint-Annakapel

De Sint-Annakapel is een rooms-katholieke kapel in de Nederlandse plaats Koolwijk. De kapel is gewijd aan de moeder van Maria, Anna.

De eerst bekende vermelding van de kapel dateert uit 1524. Doordat de kapel binnen het vrije Land van Ravenstein viel, werd het een veelgebruikte toevluchtsoord voor katholieken in de Meierij van 's-H...Meer

ertogenbosch. De kapel is meermalen vergroot, waaronder in de 17e eeuw waarbij een toren aan de kapel is toegevoegd. Later is de kapel vergroot, maar de meest ingrijpende aanpassing volgde rond 1936 waarbij de kapel werd vernieuwd en verbouwd.

Lees verder op Wikipedia

Sint-Willibrorduskerk

De Sint-Willibrorduskerk is een neogotische driebeukige kruisbasiliek uit 1901-1903 in Berghem in de provincie Noord-Brabant.

Hij is ontworpen door W.Th. van Aalst. De toren bestaat uit vijf geledingen waarvan de onderste vier gotisch zijn en uit de tweede helft van de 15e eeuw stammen. De bovenste geleding en de spits zijn van 190...Meer

3. De toren heeft overhoekse steunberen en de onderste geledingen zijn versierd met spaarvelden die worden afgesloten met rondbogen, spitsbogen en driepassen. Een rondboogportaal rest nog van de door Van Veggel gebouwde voorganger.

Lees verder op Wikipedia

Gevangentoren

De Gevangenpoort is een poorttoren van de Nederlandse plaats Megen gebouwd in de 14e eeuw. De toren maakte deel uit van de ommuring van Megen, waarvan de toren het enige overblijfsel van is, en diende als onderdeel van een toegangspoort en gevangenis. Aan de overzijde van de straat stond ook een toren die tezamen de oostelijke toegang van...Meer

Megen markeerde. De toegangsweg uit Dieden en Deursen leidde langs de toren. Megen kende naast deze toegangspoort nog drie andere toegangspoorten. De toren is vierkant opgezet en bevat een zadeldak, met aan twee zijkanten een trapgevel. Er zijn schietgaten aanwezig en sporen van een mezekouw.

Lees verder op Wikipedia

Oude Sint Victorkerk

De Oude Sint-Victorkerk is een Nederlands hervormde kerk in de Gelderse stad Batenburg. De kerk is in 1443 verheven tot kapittelkerk. Gedurende de Tachtigjarige Oorlog is een groot deel van de kerk verloren gegaan, alleen de toren en het schip zijn in de 17e eeuw gerestaureerd.

Lees verder op Wikipedia

Sint Victorkerk

De katholieke nieuwe Sint Victorkerk in Batenburg werd gebouwd tussen 1873 en 1875 in neogotische stijl. De architect was Cornelis van Dijk, die eerder al de Sint Lambertuskerk van Maasbommel had gebouwd. De kerk werd op 1 mei 1875 plechtig in gebruik genomen door pastoor Kroonen. Het gebouw kon worden gerealiseerd door een schenking van ...Meer

de landbouwer Jan Steeg en zijn moeder, Gertrudis Steeg-Smits. De stichters worden vermeld op een hardstenen plaat boven de linkerzij-ingang van de toren. Het gezin Steeg woonde in Lienden, een buurtschap bij Batenburg op een paar kilometer van het dorp. Het verhaal gaat dat de Steegs de kerk hoog op de dijk hebben gebouwd zodat ze hem vanuit Lienden goed zouden kunnen zien. Een extra schenking van Jan Steeg maakte in de navolgende jaren de aanschaf van de altaren en de rijke versiering mogelijk. Daarna werd het gebouw op 8 augustus 1881 geconsacreerd door de bisschop van Den Bosch Mgr. Godschalk, tegelijk met de inwijding van het nieuwe klooster. Ook dit gebouw was door Jan Steeg betaald.

Lees verder op Wikipedia

Valkhof

Wij hebben geen informatie over Valkhof. Zoek via Google

Waalbrug

De Waalbrug is een boogbrug over de Waal die het centrum van Nijmegen met Lent verbindt. De brug maakt deel uit van de N325 en de stadsroute S100. De brug is een belangrijke verbinding in de route naar Arnhem. Twee kilometer westelijker ligt de in 2013 geopende stadsbrug De Oversteek.

Lees verder op Wikipedia

De Oversteek

De Oversteek (ook wel Stadsbrug genoemd) is een brug voor het autoverkeer over de Waal, gelegen te Nijmegen. De oeververbinding is in november 2013 geopend en ligt ten westen van twee reeds bestaande Nijmeegse bruggen. Aan de zuidkant sluit de brug aan op de Verlengde Energieweg, aan de noordkant op de Graaf Alardsingel.

Lees verder op Wikipedia

Het Haventje Batenburg

Wij hebben geen informatie over Het Haventje Batenburg. Zoek via Google

Oude Waal

Wij hebben geen informatie over Oude Waal. Zoek via Google

Jachthaven WSV "De Stuw"

Wij hebben geen informatie over Jachthaven WSV "De Stuw". Zoek via Google

Westerpark

Wij hebben geen informatie over Westerpark. Zoek via Google

Hunnerpark

Wij hebben geen informatie over Hunnerpark. Zoek via Google

Tijdens deze motorroute kun je genieten van een versnapering bij de volgende 63 eetgelegenheden.

Humphrey's (Keuken: Onbekend - 33m van de route)


Delphi (Keuken: grieks - 342m van de route)

Molenstraat 21 5341GA Oss

Pardon (Keuken: Onbekend - 354m van de route)

Molenstraat 17 5341GA Oss

Five (Keuken: aziatisch - 222m van de route)

Spoorlaan 36A 5348KB Oss

Meson de María (Keuken: spaans - 367m van de route)

Molenstraat 11 5341GA Oss

Tokyo Express (Keuken: sushi - 373m van de route)

Molenstraat 9A 5341GA Oss

Cordial (Keuken: Onbekend - 51m van de route)


Mai-Li (Keuken: chinees - 479m van de route)


Stadsherberg De Keurvorst (Keuken: Onbekend - 189m van de route)

Marktstraat 14 5371AD Ravenstein

Vesta (Keuken: Onbekend - 389m van de route)

Eindsestraat 7 6612AJ Nederasselt

Restaurant Pizzeria La Stalla (Keuken: italiaans - 416m van de route)

Rijksweg 114 6581ES Malden

Pom Lai (Keuken: chinees - 482m van de route)

Biezenstraat 168 6541 ZX

de Meesterproef (Keuken: Onbekend - 390m van de route)


Hapjesrestaurant "De Amuse" (Keuken: Onbekend - 346m van de route)

Lange Hezelstraat 64 6511CL Nijmegen

Restaurant Het Lemke (Keuken: Onbekend - 379m van de route)

Lange Hezelstraat 59 6511CC Nijmegen

Pastarestaurant Merano (Keuken: italiaans - 390m van de route)

Lange Hezelstraat 33A

De Waagh (Keuken: Onbekend - 372m van de route)

Grote Markt 26 6511KB Nijmegen

Vaderland (Keuken: internationaal - 50m van de route)

Waalkade 1 6511XP

Balkan (Keuken: grill - 193m van de route)

Spoorlaan 32 5348KB Oss

Brasserie Grand Café La Colline (Keuken: Onbekend - 158m van de route)

Heuvel 40 5341CW Oss

Golden Rose (Keuken: chinees - 23m van de route)

Julianastraat 30 5351AN Berghem

Pannenkoekhuis "De Oude Maas" (Keuken: Onbekend - 38m van de route)


Op de poort (Keuken: Onbekend - 412m van de route)

Torenstraat 28 5366BK Megen

Restaurant New Flower City (Keuken: aziatisch - 149m van de route)

Schoolstraat 160 6581 BG Malden

Boscafé de Zweef inn (Keuken: Onbekend - 53m van de route)

Groesbeekseweg 55a 6581BJ Malden

La Pineta (Keuken: pizza - 363m van de route)

Voorstadslaan 26

Bagels & Beans (Keuken: Onbekend - 359m van de route)


Fujisan Sushi huis (Keuken: sushi - 394m van de route)


Smaakrijk Lunch & Zo (Keuken: Onbekend - 381m van de route)


Nibbles (Keuken: Onbekend - 387m van de route)

Ganzenheuvel 1 6511WD Nijmegen

Spijshuis Uylenspieghel (Keuken: regionaal - 240m van de route)

Ganzenheuvel 71 6511WD Nijmegen

Cali Nijmegen (Keuken: Onbekend - 204m van de route)

Priemstraat 13

De Firma (Keuken: Onbekend - 67m van de route)

Lage Markt 47 6511VK Nijmegen

Witlof (Keuken: internationaal - 43m van de route)


Plaats1 (Keuken: internationaal - 215m van de route)


Commanderie van Sint Jan (Keuken: Onbekend - 188m van de route)

Franseplaats 1 6511 VS Nijmegen

Restaurant De Hemel (Keuken: Onbekend - 189m van de route)

Franseplaats 1 6511VS Nijmegen

Corfu (Keuken: Onbekend - 113m van de route)


All you can eat Italian food (Keuken: italiaans - 44m van de route)

Waalkade 51 6511XP Nijmegen

Yukimi (Keuken: japans - 39m van de route)


Le Figaro (Keuken: Onbekend - 16m van de route)


Corfu (Keuken: grieks - 29m van de route)


De Gelagkamer (Keuken: internationaal - 38m van de route)


Izzi (Keuken: japans - 41m van de route)

Vismarkt 3 6511VJ Nijmegen

Bistro Flores (Keuken: frans - 476m van de route)


Don Pablo (Keuken: mexicaans - 478m van de route)

Hertogstraat 9 6511RV Nijmegen

Veau (Keuken: frans - 445m van de route)


Appels & Peren (Keuken: internationaal - 457m van de route)


Notting Hill (Keuken: internationaal - 453m van de route)


Qke-leQ (Keuken: Onbekend - 480m van de route)


Bistro Romein (Keuken: frans - 292m van de route)


Odessa (Keuken: Onbekend - 264m van de route)


De Portier (Keuken: internationaal - 424m van de route)

Kelfkensbos 57 6511 TB Nijmegen

Ribs Factory (Keuken: Onbekend - 64m van de route)

Waalkade 65 6511XP Nijmegen

dikkemik (Keuken: Onbekend - 65m van de route)


De Nijmeegse Boot (Keuken: Onbekend - 60m van de route)

Waalkade 100 6511XR Nijmegen

Belvédère (Keuken: Onbekend - 195m van de route)

Kelfkensbos 60 6511TB Nijmegen

de Wolfsberg (Keuken: Onbekend - 50m van de route)


Eigenweijs (Keuken: Onbekend - 61m van de route)

Dorpsplein 3 6562AH Groesbeek

Slot Doddendael (Keuken: Onbekend - 312m van de route)


brasserie (Keuken: Onbekend - 30m van de route)


't Hemelrijck (Keuken: frans - 38m van de route)

Van Heemstraweg 64

Son San (Keuken: chinees - 268m van de route)

Burgemeester Eijckelhofstraat 17 6566AR Millingen aan de Rijn

Route specificaties


11 x gestemd Cijfer: 9.5

Categorie
Motorroutes
Activiteit
Motorrijden
Begint nabij
Julianasingel
5342 Oss
Gemeente
Oss
Provincie
Afstand route
143 km
Duur route
-
Rondtrip
Ja

Download route

Download GPX bestand zonder aanpassingen

Download route

Wijzig het startpunt

Wil je ergens anders op de route inhaken?

Wijzig de route

Omgekeerde route

De route aan de andere kant beginnen?

Omgekeerde route
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Om een reactie te plaatsen moet je eerst ingelogd zijn.
Login

Routes in de buurt:

10

Dusseldorf - Duisberg - Arnhem - Apeldoorn

Landelijk toeren op de motor

9

Rond Nijmegen via Overasselt -Groesbeek-Ravenstein

Een mooie afwissellende motorroute door bossen, over dijken langs vele leuke dorpjes. De route loopt door het groene gebied van Overasselt ,Malden ,Groesbeek,Mook waar er overgestoken word met...

9

Beide zijden van de Maas

Deze rondrit begint aan de noordzijde van de Maas net boven Heusden. Daarna door naar het pontje om naar de overkant van de Maas te gaan. Een route met veel water, dijkjes en mooie natuur.

9

Langs Waal en Maas

Via Ammerzoden rijd je via een deel van de afgedamde Maas langs Brakel naar de noordzijde van de Waal waar je via leuke dorpjes als Haaften en Tuil gevolgd door Nijmegen naar Duitsland rijdt.

Best gewaardeerd

10

Rondje Dwingelderveld

Nationaal Park Dwingelderveld behoort tot één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het wisselende landschap zorgt er voor dat er voor ieder wat wils is. Deze wandelroute over verharde,...

10

Dusseldorf - Duisberg - Arnhem - Apeldoorn

Landelijk toeren op de motor

10 Tourtopper

Utrechtse Lekdijkroute

Tijdens deze rondrit op de motor kom je onder andere langs: Kasteel Maarsbergen, Kasteel Darthuizen, Kastelen in Langbroek, boerderijen in Schalkwijk, de Lekdijk, Kasteel Wijk bij Duurstede ,...

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Nieuwste routes

Sprakel mbt-route met een stuk Duitsland

Een uitdagende mooie mtb-route die je onder andere door de volgende plaatsen brengt: Sprakel - Lonneker Berg - Boerskotten - Wilmersberg - Loarpad - Lutterzand - Steingrube - Bentheimer Wald -...

Winterse wandeling door Lisse

Trek de warme kleding aan en wandel door het Keukenhofbos over het Landgoed Keukenhof. De wandeling begint in Lisse en je loopt direct over de schitterende lommerrijke paden en lanen van het...

Bijna 100km fietsplezier

Een mooie fietsroute van bijna 100 kilometer lang door onder andere Diepenheim, Borkelo en Delden. De fietstocht gaat over verharde paden en wij hebben er van genoten

Laatste reacties

8

De Veluwe & IJssel route

door: Wilfred van Sommeren op 11-10-2018

Leuke route, zitten wel wat foutjes in, maar deze zijn te overzien en makkelijk te corrigeren. Wel paar lange stukken van ongeveer 8 a 9 km rechte weg, ter [...]

9

Uitwaaien rondom Giethoorn

door: Loes op 14-8-2018

Graag zou ik de motorroute rondom Giethoorn willen downloaden, maar krijg steeds de melding dat ik het bestand niet kan openen. Hopelijk kunt u mij helpen. [...]

7

Snertrit Mtc Route 66 2009

door: Niek op 21-5-2018

We hebben vandaag deze (toch wel oude) route gereden en we hebben genoten van deze motorrit. Verbazingwekkend genoeg zat er maar één foutje in (je moet lin [...]

9

RAM Lenterit 2013

door: Niek op 6-5-2018

Op 5 mei jl hebben we deze route gereden. Ondanks dat het een 'oudje' is klopte alles nog prima! Er zit één klein foutje in (je wordt eerst naar rechts ges [...]

8

Groesbeek-Beek

door: OnnoZ op 5-5-2018

Prachtig gebied om te wandelen. Ons vlakkelanders doet het al een beetje aan het buitenland denken door de hoogteverschillen. De pannenkoeken smaken overi [...]