7,0
Deze fietsroute gaat alleen maar over fietspaden, dus voor elke fietssoort geschikt. Je maakt tijdens deze fietstocht kennis met verschillende landschappen zoals bos, weiland, zeezicht, de stad en heide

Deze fietsroute begint nabij het adres Rembrandtlaan 41, 3931TH in Woudenberg. Woudenberg behoort tot de gemeente Woudenberg en ligt in de provincie Utrecht. De totale lengte van deze route is 326,99km. en het betreft een rondtrip. De maximale hoogte van deze fietsroute is 52 met een stijging van in totaal 875 meter en de daling van in totaal 869 meter. Deze route krijgt een gemiddelde waardering van 7.0.
Tijdens deze fietsroute zul je door of nabij de volgende 15 natuurgebieden komen.

Utrechtse Heuvelrug

In het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug valt altijd wel iets te zien. Wat denk je bijvoorbeeld van een ijsvogel of een zandverstuiving.


Markermeer & IJmeer

Het Markermeer ontstond als gevolg van voltooiing van de Houtribdijk tussen Enkhuizen en Lelystad in 1976. In luwere en ondiepere delen van het Markermeer, zoals de Gouwzee en de kustzone Muiden zijn kranswierbegroeiingen ontstaan.


Veluwerandmeren

De Veluwerandmeren zijn een viertal Nederlandse randmeren die behoren bij het zuidelijke deel van het IJsselmeer. Van zuidwest naar noordoost gezien gaat het om het Nuldernauw, het Wolderwijd, het Veluwemeer en het Drontermeer.


Polder Zeevang

Vanwege de bijzondere vogels die hier leven, is polder Zeevang aangewezen als waardevol natuurgebied. In het voorjaar broeden hier vele grutto´s, kieviten, visdiefjes, tureluurs, scholeksters en zomertalingen.


Veluwe

De Veluwe is het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Met bos, heide, zandvlakten spectaculaire uitzichten en dé plek om wild te zien.mDe natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend.


Rijntakken

De Rijntakken is een uitgestrekt natura 2000-gebied in de Nederlandse provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht.


Zwarte Meer

Het Zwarte Meer is een natuurgebied vol bijzondere vogels, waaronder de zeldzame grote karekiet. Zij voelen zich helemaal thuis in het ondiepe water en de dichte rietkragen.


Naardermeer

Het Naardermeer is een beschermd natuurgebied aan de noordwestelijke grens van het Gooi. Het Naardermeer is een uniek beschermd natuurgebied en een van de weinige natuurlijke meren van ons land.


IJsselmeer

Het IJsselmeer ontstond door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee. Het IJsselmeer is het grootste zoetwatermeer van Nederland. Rondom het IJsselmeer bevinden zich prachtige oud-Hollandse dorpjes en stadjes.


Ilperveld, Varkensland, Oostzanerveld & Twiske

Het Ilperveld, Oostzanerveld en Varkensland vormen tesamen het grootste uitgeveende laagveencomplex ten noorden van Amsterdam. Ilperveld, Varkensland, Oostzanerveld & Twiske is een Natura 2000-gebied.


Waddenzee

De Waddenzee is de binnenzee tussen de Waddeneilanden en de Noordzee aan de ene kant, en aan de andere kant het vasteland van Nederland, Duitsland en Denemarken.


Oostelijke Vechtplassen

Oostelijke Vechtplassen is de naam van een Natura 2000-gebied, een ten behoeve van natuurbescherming aangewezen gebied. Het is geen historische of aardrijkskundige naam.


IJmeer

Het IJmeer is een randmeer in Nederland. Het ligt tussen de polder De Nes gemeente Waterland, Pampushaven, de Hollandse Brug en de monding van het IJ bij IJburg, verdeeld over de provincies Noord-Holland en Flevoland.


Noordzeekustzone

Het zandige kustgebied langs de Noordzee bestaat uit kustwateren, ondiepten, enkele zandbanken onder andere Noorderhaaks en de stranden van noordelijk Noord-Holland en de Waddeneilanden.


Ketelmeer & Vossemeer

Het gebied Ketelmeer en Vossemeer bestaat uit een uitgestrekt zoetwatermeer, zand- en modderbanken en moerasvegetatie. Het Ketelmeer is relatief diep, alleen het oostelijke deel heeft ondiepten.


Tijdens deze fietsroute zul je de volgende 75 bezienswaardigheden tegenkomen.
©

AVROTROS

Het Wereldomroepgebouw op het Media Park in Hilversum is een Nederlands omroepgebouw uit 1961 ontworpen door Van den Broek en Bakema ter huisvesting van de toenmalige Wereldomroep. Het is een functio....

Toon alle routes waarin AVROTROS is opgenomen.

©

Baanakkerspark

Het Baanakkerspark is een stadspark in Amsterdam-Noord. Het maakt deel uit van een groenstrook die door het hele oostelijke deel van Noord loopt, van het Vliegenbos tot aan het kruispunt van de Ringweg A10 met de Nieuwe Leeuwarderweg.

Toon alle routes waarin Baanakkerspark is opgenomen.
Ilonamay at Dutch Wikipedia
(Original text: Marion Golsteijn), Treurwilg, CC BY-SA 3.0

©

Beaufortpark

Het Beaufortpark bevindt zich in Woudenberg, een gemeente en plaats in de Nederlandse provincie Utrecht.

Toon alle routes waarin Beaufortpark is opgenomen.
No machine-readable author provided. Gjwolfswinkel~commonswiki assumed (based on copyright claims)., Woudenberg wapen kerktoren, CC BY-SA 3.0

Bokkeduinen

Bokkeduinen is een natuurgebied ten westen van Amersfoort. Het wordt in het oosten begrensd door het rangeerterrein van Amersfoort en in het westen door de Barchman Wuytierslaan en het natuurgebied Birkhoven met het DierenPark Amersfoort.

Toon alle routes waarin Bokkeduinen is opgenomen.
{imageattribution}

©

Bovenkerk

De Bovenkerk (ook wel St. Nicolaaskerk) in de Nederlandse stad Kampen is een grote, gotische kruisbasiliek en tevens het opvallendste element in het stadsgezicht van Kampen. Tot het interieur van de k....

Toon alle routes waarin Bovenkerk is opgenomen.

©

D' Olde Zwarver

D' Olde Zwarver is de naam van een achtkantige stellingmolen in Kampen uit 1842. In 1952 werd de molen verplaatst naar de huidige locatie aan de IJssel. Molen d' Olde Zwarver werd in 1842 gebouwd nadat zijn voorganger was afgebrand.

Toon alle routes waarin D' Olde Zwarver is opgenomen.

De Groene Zoom

De Groene Zoom bevindt zich in Schellingwoude, een dorp in Landelijk Noord, het dunbevolkte landelijke deel van het stadsdeel Amsterdam-Noord, onderdeel van Amsterdam, in de Nederlandse provincie Noo....

Toon alle routes waarin De Groene Zoom is opgenomen.
{imageattribution}

©

De Herder

De Herder is een achtkante, met riet gedekte stellingmolen en staat in Medemblik. Het is een bovenkruier en heeft twee koppel maalstenen. Tot 1947 stond op dezelfde plek een eerdere molen, deze is toe....

Toon alle routes waarin De Herder is opgenomen.

©

De Hoop

De molen De Hoop is een in 1852 gebouwde windmolen vlak bij de plaats van de afgebrande achtkantige houtenmolen uit ongeveer 1700. In maart 1853 is de molen in gebruik genomen. De molen staat in Garde....

Toon alle routes waarin De Hoop is opgenomen.

©

Diemerpark

Het Diemerpark is een stadspark aan de Diemerzeedijk in Amsterdam-Oost, gelegen bij de wijk IJburg. Het in 2004 geopende stadspark was tot 1973 in gebruik als vuilstortplaats en staat in die hoedan....

Toon alle routes waarin Diemerpark is opgenomen.
Debot (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Amsterdam_IJburg_20041105.jpg), „Amsterdam IJburg 20041105“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

Diemerpolder

De Diemerpolder is een poldergebied en ligt rond Diemen, grenzend aan de Diem in het oosten, de oude Rijksstraatweg van Amsterdam naar Muiden in het zuiden, en de Ringvaart van de Watergraafsmeer en het Nieuwe Diep in het westen en noordwesten.

Toon alle routes waarin Diemerpolder is opgenomen.
{imageattribution}

©

Drontermeer

Het Drontermeer in Nederland vormt het meest oostelijke van de Veluwerandmeren van het IJsselmeer. Het meer ligt tussen de provincies Flevoland (gemeente Dronten), Gelderland (gemeente Elburg en Olde....

Toon alle routes waarin Drontermeer is opgenomen.
Hans Elburg at Dutch Wikipedia (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Drontermeer_bij_Elburg.jpg), „Drontermeer bij Elburg“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

Dudokpark

Het Dudokpark bevindt zich in Hilversum, een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland en de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi.

Toon alle routes waarin Dudokpark is opgenomen.

©

Dwaalpark

Het Dwaalpark is gelegen in Hoorn, een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Dwaalpark is opgenomen.

©

Edzard Koningpark

Het Edzard Koningpark bevindt zich in Nunspeet. Edzard Willem (Edzard) Koning (Winschoten, 1869 - Den Haag, 1954) was een Nederlands kunstschilder, aquarellist, etser en illustrator.

Toon alle routes waarin Edzard Koningpark is opgenomen.

©

Emmelhage park

Het Emmelhage park ligt in de gelijknamige wijk Emmelhage in Emmeloord.

Toon alle routes waarin Emmelhage park is opgenomen.

©

Flevopark

et Flevopark ligt in Amsterdam-Oost en vormt de oostelijke begrenzing van de Indische Buurt.

Toon alle routes waarin Flevopark is opgenomen.

©

Fort Uitermeer

Het Fort Uitermeer is een oud fort dat is opgenomen in de Nieuwe Hollandse Waterlinie en later de Stelling van Amsterdam. Het is gelegen in de Noord-Hollandse gemeente Weesp op de oostoever van de Vec....

Toon alle routes waarin Fort Uitermeer is opgenomen.

©

Friendship Sports Centre

Het Ronald McDonald Kinderfonds is een Nederlandse stichting die zieke en gehandicapte kinderen en hun familie probeert te steunen. In 2010 opende in Amsterdam-Noord het Ronald McDonald Centre. Dit is....

Toon alle routes waarin Friendship Sports Centre is opgenomen.

Groene Hart

Het Groene Hart is een park in Monnickendam, een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Groene Hart is opgenomen.
{imageattribution}

Grote Kerk

De Grote of Sint-Nicolaaskerk is de oude stadskerk van de Nederlandse stad Edam. Het is tevens de grootste hallenkerk van Nederland. De glas-in-lood ramen, gemaakt door o.a. Isaac Nocolay, maakten in....

Toon alle routes waarin Grote Kerk is opgenomen.
{imageattribution}

©

Grote Kerk

De Grote Kerk van de Hervormde Gemeente in de Nederlandse plaats Hilversum bevindt zich tussen de Kerkbrink en de Oude Torenstraat. De eerste kerk op deze plaats werd in 1629 door brand verwoest. In ....

Toon alle routes waarin Grote Kerk is opgenomen.

Holland Sport Boat Centre

Het Holland Sport Boat Centre bevindt zich in de stad Amsterdam,

Toon alle routes waarin Holland Sport Boat Centre is opgenomen.
{imageattribution}

IJmeer

Het IJmeer is een randmeer in Nederland. Het ligt tussen de polder De Nes (gemeente Waterland), Pampushaven, de Hollandse Brug en de monding van het IJ bij IJburg, verdeeld over de provincies Noord-Holland en Flevoland.

Toon alle routes waarin IJmeer is opgenomen.
{imageattribution}

©

IJsselmeer

Het IJsselmeer ontstond door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee. De Afsluitdijk werd voltooid op 28 mei 1932 en de officiële naamsverandering vond plaats op 20 september 1932. Het meer werd g....

Toon alle routes waarin IJsselmeer is opgenomen.
Gebruiker:Rudolphous (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Enkhuizen_-_IJsselmeer_-_bevroren_-_v3.JPG), „Enkhuizen - IJsselmeer - bevroren - v3“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

Indische Buurt

De Indische Buurt is een wijk in het stadsdeel Oost van de gemeente Amsterdam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De naam van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk is ontleend a....

Toon alle routes waarin Indische Buurt is opgenomen.

Jachthaven WV de Bovenhaven

Jachthaven WV de Bovenhaven bevindt zich in Kampen, een stad in de Nederlandse provincie Overijssel en de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente.

Toon alle routes waarin Jachthaven WV de Bovenhaven is opgenomen.
{imageattribution}

©

Julianapark

Het Julianapark is een stadspark en rijksmonument in Bolsward in de Nederlandse provincie Friesland. Het Julianapark, vernoemd naar Prinses Juliana, is in 1913 aangelegd in opdracht van het Sint Anthonygasthuis en het Old Burger weeshuis.

Toon alle routes waarin Julianapark is opgenomen.

©

kazemat I

De Stelling bij Den Oever is een militair verdedigingswerk aan Noord-Hollandse zijde van de Afsluitdijk, gebouwd tussen 1932 en 1936. Het werd aangelegd in samenhang met soortgelijke werken aan de Fri....

Toon alle routes waarin kazemat I is opgenomen.

©

kazemat II

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat II is opgenomen.

©

kazemat II

De Stelling bij Den Oever is een militair verdedigingswerk aan Noord-Hollandse zijde van de Afsluitdijk, gebouwd tussen 1932 en 1936. Het werd aangelegd in samenhang met soortgelijke werken aan de Fri....

Toon alle routes waarin kazemat II is opgenomen.

kazemat III

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat III is opgenomen.
{imageattribution}

©

kazemat IV

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat IV is opgenomen.

©

kazemat IX

De Stelling bij Den Oever is een militair verdedigingswerk aan Noord-Hollandse zijde van de Afsluitdijk, gebouwd tussen 1932 en 1936. Het werd aangelegd in samenhang met soortgelijke werken aan de Fri....

Toon alle routes waarin kazemat IX is opgenomen.

©

kazemat V

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat V is opgenomen.

©

kazemat X

De Stelling bij Den Oever is een militair verdedigingswerk aan Noord-Hollandse zijde van de Afsluitdijk, gebouwd tussen 1932 en 1936. Het werd aangelegd in samenhang met soortgelijke werken aan de Fri....

Toon alle routes waarin kazemat X is opgenomen.

©

kazemat XIV

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat XIV is opgenomen.

kazemat XV

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat XV is opgenomen.
{imageattribution}

kazemat XVI

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat XVI is opgenomen.
{imageattribution}

©

Kazemattenmuseum Kornwerderzand

Het Kazemattenmuseum is een oorlogsmuseum in Kornwerderzand in de Nederlandse provincie Friesland. Het museum bij de Afsluitdijk ligt ten westen van de schutsluis van de Lorentzsluizen. In 2010-2011 ....

Toon alle routes waarin Kazemattenmuseum Kornwerderzand is opgenomen.

©

Ketelmeer

Het Ketelmeer is een Nederlands meer. Het Ketelmeer is 3500 hectare groot en maakt onderdeel uit van de Randmeren Noord van het IJsselmeer (de twee andere Randmeren Noord zijn het Zwarte Meer en het ....

Toon alle routes waarin Ketelmeer is opgenomen.
Albert kok (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:IJsseloog_eiland.JPG), „IJsseloog eiland“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

Laurenskerk

De Grote of Sint-Laurenskerk is een kerkgebouw aan de Kerkstraat/Nieuwstraat in het centrum van de Noord-Hollandse plaats Weesp. De kerk werd tussen 1429 en 1462 als laatgotische kruiskerk gebouwd, ....

Toon alle routes waarin Laurenskerk is opgenomen.

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Marina Den Oever

Marina Den Oever bevindt zich in Den Oever, een dorp gelegen in de gemeente Hollands Kroon, in de provincie Noord-Holland. Het is pal gelegen aan de Afsluitdijk. Het dorp is vooral bekend om de garnalenvisserij.

Toon alle routes waarin Marina Den Oever is opgenomen.
{imageattribution}

Markermeer

Het Markermeer is een meer in Nederland, gelegen tussen Noord-Holland en Flevoland. Aan de noordoostelijke zijde grenst het aan het IJsselmeer, waarvan het eigenlijk het zuidwestelijk compartiment vor....

Toon alle routes waarin Markermeer is opgenomen.
{imageattribution}

©

Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk is een paleis aan de Amsterdamsestraatweg 1 in Baarn. Het 17e-eeuwse gebouw is genoemd naar de Soestdijk waarlangs ook de buurtschap Soestdijk is ontstaan. Vanaf 1937 was het de resi....

Toon alle routes waarin Paleis Soestdijk is opgenomen.

©

Park '40-'45

Park '40-'45 bevindt zich in Nunspeet, een dorp op de Veluwe in de Nederlandse provincie Gelderland en de hoofdplaats van de gemeente Nunspeet

Toon alle routes waarin Park '40-'45 is opgenomen.

Park Oosthuizen

Park Oosthuizen bevindt zich in Oosthuizen, een dorp in de gemeente Edam-Volendam, provincie Noord-Holland. I

Toon alle routes waarin Park Oosthuizen is opgenomen.
{imageattribution}

©

Rosarium

In het Rosarium aan de Boomberglaan is het monument voor de gevallenen uit de bezetting (door professor Esser). Het is de plek waar op 4 mei de herdenking plaatsvindt. In de voormalige centrumbegraafp....

Toon alle routes waarin Rosarium is opgenomen.

©

Rusthof

Begraafplaats Rusthof is een algemene begraafplaats aan de Dodeweg in de Nederlandse gemeente Leusden. Ook Crematorium Amersfoort is er gevestigd. De begraafplaats is aangelegd door de gemeente Amers....

Toon alle routes waarin Rusthof is opgenomen.
Willemnabuurs (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:20100612-001_Leusden_-_Rusthof.jpg), „20100612-001 Leusden - Rusthof“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

Schaffelaarsche Bosch

Het Schaffelaarsebos, de tuin en de zogenaamde Koewei zijn in 2005 opgeknapt door Het Geldersch Landschap. De Oranjerie is herbouwd en wordt als restaurant gebruikt. De totale oppervlakte van het landgoed bedraagt 94 hectare.

Toon alle routes waarin Schaffelaarsche Bosch is opgenomen.

©

Schellingwouderpark

Het Schellingwouderpark is een stadspark in Amsterdam-Noord. Het werd in januari 2010 geopend. Het is gesitueerd aan het IJ ter hoogte van de Schellingwouderbrug tussen de Oranjesluizen en de Oranjewerf en is ongeveer 10 hectare groot.

Toon alle routes waarin Schellingwouderpark is opgenomen.

©

Stadspark

Het Kamper Stadspark (ook Kamper plantsoen genoemd) is een stadspark in de Nederlandse stad Kampen in Engelse landschapsstijl buiten de voormalige stadsgrens van Kampen ter hoogte van de Broederpoort ....

Toon alle routes waarin Stadspark is opgenomen.

©

Stalgebouw

De koninklijke Stallen van Paleis Soestdijk bij Paleis Soestdijk staan tegenover Paleis Soestdijk aan de Amsterdanmsestraatweg 16 in Baarn. Het gebouw is uitgevoerd in neoclassicistische stijl. Boven ....

Toon alle routes waarin Stalgebouw is opgenomen.

©

Tankhindernis

De Stelling bij Den Oever is een militair verdedigingswerk aan Noord-Hollandse zijde van de Afsluitdijk, gebouwd tussen 1932 en 1936. Het werd aangelegd in samenhang met soortgelijke werken aan de Fri....

Toon alle routes waarin Tankhindernis is opgenomen.

©

Torenfort aan de Ossenmarkt

Het Torenfort aan de Ossenmarkt is een torenfort in Weesp in de provincie Noord-Holland. Het fort aan de oostkant van de vestingstad Weesp werd in 1861 voltooid en maakte met Weesp deel uit van de Ni....

Toon alle routes waarin Torenfort aan de Ossenmarkt is opgenomen.

©

Uitzichttoren N.O.P.

Uitkijktoren Ramspol is een toren die in de winter van 1956-1957 is gebouwd in de Noordoostpolder, nabij het Ramsdiep. De toren is gebouwd in opdracht van de Directie Wieringermeer door de NV Schokbeton en was bedoeld als recreatieve uitzichttoren.

Toon alle routes waarin Uitzichttoren N.O.P. is opgenomen.

Varkensland

Het Varkensland, ook bekend als het Watergangse veld, is een natuurgebied in de gemeente Waterland, tussen de plaatsen Broek in Waterland, Ilpendam en Watergang, ten oosten van het Noordhollandsch Kan....

Toon alle routes waarin Varkensland is opgenomen.
{imageattribution}

©

Veldschans

De Veldschans is een park in Woudenberg, een gemeente en plaats in de Nederlandse provincie Utrecht.

Toon alle routes waarin Veldschans is opgenomen.

©

Waterpoort

De Sneeker Waterpoort is een waterpoort over de Hoogendsterpijp in Sneek. De poort bestaat uit twee achtkantige torens, met daartussen een brug over de vaarroute tussen de De Kolk en de Stadsgracht aa....

Toon alle routes waarin Waterpoort is opgenomen.

Watersportcentrum de Zeilhoek

Watersportcentrum De Zeilhoek bevindt zich aan de Gouwzee in Katwoude. De Gouwzee is het water tussen het vasteland van Waterland en Marken, een voormalig eiland, thans schiereiland, dat sinds 1957 d....

Toon alle routes waarin Watersportcentrum de Zeilhoek is opgenomen.
{imageattribution}

©

Westerhaven

De Westerhaven ligt in Medemblik. Deze haven aan het Ijsselmeer heft een unieke ligging in het centrum van de oude stad.

Toon alle routes waarin Westerhaven is opgenomen.

©

Wilhelminapark

Het Wilhelminapark is het oudste stadspark van de stad Sneek. Het park werd in 1898 aangelegd ter gelegenheid van de inhuldiging van koningin Wilhelmina. In het park bevinden zich de volgende bijzondere en tevens beschermwaardige bomen

Toon alle routes waarin Wilhelminapark is opgenomen.

Zeeburgereiland

Het Zeeburgereiland is een driehoekig eiland aan de oostkant van Amsterdam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het ligt tussen de Oranjesluizen en de Diemerzeedijk en wordt aan de oostzijde begrensd door het Buiten IJ.

Toon alle routes waarin Zeeburgereiland is opgenomen.
{imageattribution}

©

Zuiderpark

Het Zuiderpark is gelegen in de stad Emmeloord. Emmeloord is de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder, in het noorden van de Nederlandse provincie Flevoland.

Toon alle routes waarin Zuiderpark is opgenomen.

Zwarte Meer

Het Zwarte Meer is een Nederlands meer op de grens van de provincies Flevoland en Overijssel. Het Zwarte Meer ontstond in de jaren 1940 door de aanleg van de westelijk ervan gelegen Noordoostpolder....

Toon alle routes waarin Zwarte Meer is opgenomen.
{imageattribution}

Tijdens deze fietsroute kun je genieten van een versnapering bij de volgende 221 horecagelegenheden.

Spannenburg (Keuken: Onbekend - 83 meter van de route)


Groot Kievitsdal (Keuken: Onbekend - 88 meter van de route)

Hilversumsestraatweg 19 3744 KB Baarn

't Swaentje (Keuken: Onbekend - 178 meter van de route)


Kota Radja (Keuken: chinees - 91 meter van de route)


De Majesteit (Keuken: Onbekend - 190 meter van de route)


Grand-Eetcafe De Vijfsprong (Keuken: Onbekend - 130 meter van de route)


Casa Egitto (Keuken: steakhouse - 289 meter van de route)

Oudestraat 180 8261CW Kampen

Bij Alex, keuken & bar (Keuken: Onbekend - 18 meter van de route)

IJsselkade 45 8261AE Kampen

De Vier Jaargetijden (Keuken: Onbekend - 348 meter van de route)


t Trappetje (Keuken: Onbekend - 177 meter van de route)


Nonna (Keuken: Onbekend - 214 meter van de route)

Oudestraat 16 8261CP Kampen

Oriental (Keuken: kebab - 218 meter van de route)

Oudestraat 18 8261CP Kampen

The Peppermill (Keuken: Onbekend - 150 meter van de route)


De Stadsherberg (Keuken: regionaal - 17 meter van de route)


Restaurant Partycentrum De Molen (Keuken: Onbekend - 59 meter van de route)


Chinees Indisch Restaurant "De Lange Muur" (Keuken: aziatisch - 137 meter van de route)


Rodon Upscale Dining (Keuken: grieks - 68 meter van de route)


Le Mirage (Keuken: Onbekend - 130 meter van de route)


De Jonge Haan (Keuken: Onbekend - 334 meter van de route)


Ai Uchi (Keuken: japans - 17 meter van de route)


Nostalgia (Keuken: grieks - 202 meter van de route)

Soesterbergsestraat 50 3768EJ Soest

De Beurs (Keuken: Onbekend - 437 meter van de route)


Ponte Vecchio (Keuken: italiaans - 125 meter van de route)

Wipstraat 10 8701HZ Bolsward

Nieuw Azie (Keuken: chinees - 62 meter van de route)

Kleinzand 10 8601BH Sneek

Kreta (Keuken: grieks - 18 meter van de route)

Prins Hendrikkade 1 8601CA Sneek

Texas steakhouse (closed?) (Keuken: steakhouse - 66 meter van de route)

Wijde Noorderhorne 11 8601EB Sneek

Trattoria Pizzeria Venezia "Da Nino" (Keuken: italiaans - 52 meter van de route)

Wijde Noorderhorne 15 8601EB Sneek

Sing King Ling (Keuken: aziatisch - 211 meter van de route)

Leeuwenburg 17 8601CG Sneek

De Walrus (Keuken: Onbekend - 275 meter van de route)

Leeuwenburg 11 8601CG Sneek

't Vaticaan (Keuken: Onbekend - 95 meter van de route)

Grootzand 10 8601AW Sneek

Long Shu (Keuken: aziatisch - 18 meter van de route)

Singel 81 8601AH Sneek

Het Weeshuys (Keuken: Onbekend - 280 meter van de route)

Kerkstraat 53 8701HR Bolsward

Happy China (Keuken: aziatisch - 16 meter van de route)

Harlingerstraat 64 8701WS Bolsward

Eetcafe Baba (Keuken: italiaans - 32 meter van de route)


Hong Kong (Keuken: aziatisch - 38 meter van de route)

Bargefenne 17 8701KD Bolsward

Ristorante Pizzeria Il Nuraghe (Keuken: italiaans - 18 meter van de route)

Gedempte Pol 6 8601BZ Sneek

La Gondola (Keuken: italiaans - 309 meter van de route)

Langestreek 11 8531HV Lemmer

De Lachende Koe (Keuken: Onbekend - 155 meter van de route)

Kleinzand 37 8601BE Sneek

Leeuwenhart (Keuken: Onbekend - 310 meter van de route)

Leeuwenburg 2 8601BC Sneek

Jade City (Keuken: Onbekend - 202 meter van de route)


Brasserie 'De Noorderpoort' (Keuken: Onbekend - 14 meter van de route)

Parkstraat 1 8601GS Sneek

Oud Leusden (Keuken: Onbekend - 31 meter van de route)


Landmarkt Restaurant (Keuken: Onbekend - 125 meter van de route)


Chinese Muur (Keuken: chinees - 85 meter van de route)


Centrum (Keuken: Onbekend - 90 meter van de route)

Burgemeester Krijgerplein 12 8531EA Lemmer

La Cucina (Keuken: pizza - 437 meter van de route)

Kortestreek 26 8531JG Lemmer

Stam (Keuken: Onbekend - 440 meter van de route)


Het Rood Hert (Keuken: Onbekend - 125 meter van de route)


Ans en Piet (Keuken: Onbekend - 484 meter van de route)


Castrique (Keuken: Onbekend - 191 meter van de route)

Achteromdwarsstraat 4

Restaurant De Bastaard (Keuken: internationaal - 434 meter van de route)


Happy Garden (Keuken: chinees - 399 meter van de route)


Pizzeria Bella Italia (Keuken: pizza - 352 meter van de route)


Efes (Keuken: Onbekend - 115 meter van de route)


Da Pietro (Keuken: italiaans - 134 meter van de route)


De Haas (Keuken: Onbekend - 168 meter van de route)


De Herberg (Keuken: Onbekend - 367 meter van de route)


Hao Hua (Keuken: chinees - 500 meter van de route)


Restaurant Le Papillon (Keuken: Onbekend - 160 meter van de route)

Vischpoortstraat 15 8081EP

Zilverzoen (Keuken: Onbekend - 35 meter van de route)


Cafe Petit Rest. Halfweg (Keuken: Onbekend - 44 meter van de route)


Cafe Rest. De Roskam (Keuken: Onbekend - 448 meter van de route)


Eethuisje Beregoed (Keuken: Onbekend - 114 meter van de route)


Fat Alice (Keuken: Onbekend - 17 meter van de route)


Italia (Keuken: italiaans - 39 meter van de route)


Peking (Keuken: chinees - 84 meter van de route)


Sirtaki (Keuken: grieks - 29 meter van de route)


Route66 (Keuken: Onbekend - 25 meter van de route)


Da Enzo (Keuken: italiaans - 215 meter van de route)


Prinsheerlijk (Keuken: Onbekend - 59 meter van de route)


Onder de Linden (Keuken: Onbekend - 226 meter van de route)

Marktstraat 30 8601CV Sneek

De Verandering (Keuken: Onbekend - 104 meter van de route)

Grootzand 24 8601AW Sneek

Imperial China (Keuken: chinees - 107 meter van de route)

Grootzand 22 8601AW Sneek

Pannenkoekenboerderij De Smickel (Keuken: Onbekend - 246 meter van de route)

Lange Brinkweg 26 Soest

Leerhotel Het Klooster (Keuken: Onbekend - 170 meter van de route)


Proeverij De Open Keuken (Keuken: internationaal - 74 meter van de route)

Laanstraat 31 1211 HG Hilversum

Pannenkoekenhuis De Witte Swaen (Keuken: regionaal - 137 meter van de route)

Dorpsstraat 11-13 1151AC

Bij Frans (Keuken: regionaal - 82 meter van de route)


't Edelhert (Keuken: Onbekend - 23 meter van de route)


't Smikkeltje (Keuken: burgers - 120 meter van de route)

Apeldoornseweg 6 8075BN Elspeet

Ho Wah (Keuken: chinees - 236 meter van de route)


't Voorhuys (Keuken: regionaal - 183 meter van de route)


Bavoort (Keuken: Onbekend - 160 meter van de route)

Treekerweg 28 3832 GX

De Kroon (Keuken: Onbekend - 244 meter van de route)


Veluwsch Eethuis (Keuken: Onbekend - 52 meter van de route)


Broodjeszaak De Nieuwe Rotonde (Keuken: Onbekend - 167 meter van de route)

Jan van Schaffelaarstraat 1 3771BP Barneveld

Stads Food & Wine (Keuken: Onbekend - 170 meter van de route)

Jan van Schaffelaarstraat 19 3771BR Barneveld

Lunchroom De Rozerie (Keuken: Onbekend - 134 meter van de route)

Langstraat 21 3771BA Barneveld

Lunchroom Bij 't Raadhuys (Keuken: Onbekend - 437 meter van de route)

Raadhuisplein 46 3771ER Barneveld

De Hebberd (Keuken: Onbekend - 309 meter van de route)

Jan van Schaffelaarstraat 61 3771BS Barneveld

De ZITH (Keuken: Onbekend - 297 meter van de route)

Jan van Schaffelaarstraat 62 3771BW Barneveld

Mio Girasole (Keuken: italiaans - 427 meter van de route)

Kampstraat 8 3771AV Barneveld

Apolonia (Keuken: Onbekend - 374 meter van de route)


Fat Joe's (Keuken: Onbekend - 192 meter van de route)


't Bolle Tonnetje (Keuken: Onbekend - 241 meter van de route)


Garuda Mas (Keuken: indonesisch - 182 meter van de route)


Sumo (Keuken: japans - 450 meter van de route)


Argentina (Keuken: argentijns - 19 meter van de route)


Gastrobar Kurk (Keuken: Onbekend - 472 meter van de route)


Lorenza (Keuken: italiaans - 24 meter van de route)


Puur Smaeck (Keuken: Onbekend - 457 meter van de route)


Restaurant Su (Keuken: aziatisch - 194 meter van de route)


Roeng Reang (Keuken: thais - 21 meter van de route)


Sochi's Sushi (Keuken: japans - 423 meter van de route)


Surya (Keuken: indonesisch - 18 meter van de route)


Tokyo (Keuken: Onbekend - 222 meter van de route)


Warung Adinda (Keuken: indonesisch - 20 meter van de route)

Langestraat Hilversum

Flinders Cafe (Keuken: Onbekend - 100 meter van de route)

Kerkbrink 2 1211BX Hilversum

Restaurant de Boerderij (Keuken: Onbekend - 373 meter van de route)


Restaurant Smaakmakers (Keuken: Onbekend - 104 meter van de route)

Stichtse Rotonde 11 3818GV Amersfoort

De Mof (Keuken: Onbekend - 67 meter van de route)

Arnhemseweg 95 3832GK Leusden

Het Wapen van Ens (Keuken: Onbekend - 88 meter van de route)

Baan 1A 8307AS Ens

Chinees-Indisch restaurant Mei-Wah (Keuken: chinees - 23 meter van de route)

Hoofdstraat 212 3781AK Voorthuizen

Lounge 3 (Keuken: Onbekend - 113 meter van de route)

Van den Berglaan 3 3781GE Voorthuizen

The Place To Be (Keuken: Onbekend - 187 meter van de route)

Smallegang 1 8302EC Emmeloord

Pizzeria Casareccia (Keuken: Onbekend - 180 meter van de route)

Korte Achterzijde 15A 8302DZ Emmeloord

Eindeloos (Keuken: Onbekend - 120 meter van de route)

Beursstraat 5 8302CW Emmeloord

IJssalon IJstijd (Keuken: Onbekend - 29 meter van de route)

Hoofdstraat 191 3781AE Voorthuizen

Los che (Keuken: argentijns - 47 meter van de route)

Voorstraat 107 8261HR Kampen

Galeria Dondo (Keuken: Onbekend - 111 meter van de route)

Oudestraat 115 8261CJ Kampen

Pizza Nostra (Keuken: pizza - 71 meter van de route)

Voorstraat 119 8261HR Kampen

Bella Maria (Keuken: pizza - 185 meter van de route)

Oudestraat 13 8261CC Kampen

NJOY (Keuken: Onbekend - 150 meter van de route)

Plantage 16 8261BV Kampen

Holland Pannekoekenhuis (Keuken: regionaal - 212 meter van de route)

Oudestraat 160 8261CZ Kampen

Swagat (Keuken: indonesisch - 364 meter van de route)

Oudestraat 194 8261CW Kampen

Happy Wok (Keuken: chinees - 387 meter van de route)

Oudestraat 198 8261CW Kampen

Da Enzo (Keuken: internationaal - 425 meter van de route)

Oudestraat 206 8261CA Kampen

De Bottermarck (Keuken: Onbekend - 231 meter van de route)

Broederstraat 23 8261GN Kampen

De Stadsherberg (Keuken: Onbekend - 26 meter van de route)

IJsselkade 48 8261AE Kampen

Restaurant de Bastaard (Keuken: Onbekend - 417 meter van de route)

IJsselkade 61 8261AH Kampen

Restaurant De Bastaard (Keuken: internationaal - 434 meter van de route)

IJsselkade 62 8261AH Kampen

Charlie's 33 (Keuken: Onbekend - 294 meter van de route)

Soesterbergsestraat 61 3768EB Soest

De Korte Duinen (Keuken: Onbekend - 36 meter van de route)

Birkstraat 108D 3768HL Soest

Het Duynhuys (Keuken: Onbekend - 166 meter van de route)

Birkstraat 132 3768HM Soest

Wijngaard Saalhof (Keuken: internationaal - 29 meter van de route)

Oosteinderweg 57 1687AB Wognum

Hotel Restaurant Schimmel (Keuken: Onbekend - 32 meter van de route)

Stationsweg Oost 243 3931EP Woudenberg

De Gelagkamer van Weesp (Keuken: Onbekend - 110 meter van de route)

Slijkstraat 12

Grill Bar De Mazzel (Keuken: turks - 200 meter van de route)

Slijkstraat 34 Weesp

Eeterij de Schalkse (Keuken: Onbekend - 105 meter van de route)

Ossenmarkt 12a 1381LX Weesp

Grieks Restaurant Niki (Keuken: grieks - 51 meter van de route)

Hoogstraat 17 1381VS Weesp

Meyers CuliCafé (Keuken: frans - 66 meter van de route)

Nieuwstad 84 1381CD Weesp

't Heertje (Keuken: Onbekend - 317 meter van de route)

Herengracht 22 1382AG Weesp

Passata (Keuken: italiaans - 410 meter van de route)

Nieuwstad 22 1381CC Weesp

Pizzeria La Base (Keuken: pizza - 370 meter van de route)

Nieuwstad 30 1381CC Weesp

Vity's Winebar (Keuken: Onbekend - 357 meter van de route)

Nieuwstad 32 1381CC Weesp

Aaltje (Keuken: regionaal - 477 meter van de route)

Herengracht 33 1382AH Weesp

Café-Diner 't Weesperplein (Keuken: regionaal - 262 meter van de route)

Slijkstraat 43 1381AZ Weesp

La Ruelle (Keuken: frans - 309 meter van de route)

Slijkstraat 53 1381AZ Weesp

Bloom Kitchen Bar (Keuken: internationaal - 105 meter van de route)

Achteromstraat 6 1381AV Weesp

Ristorante Italiano Selene Pizzeria (Keuken: pizza - 100 meter van de route)

Slijkstraat 10

Restaurant & Grand Café "de Vischmarkt" (Keuken: Onbekend - 16 meter van de route)

Beekstraat 24 8081EC Elburg

Puur Elburg (Keuken: Onbekend - 55 meter van de route)

Beekstraat 37 8081EB Elburg

't Pandje (Keuken: Onbekend - 55 meter van de route)

Mies Bouwmanboulevard 131 1217DX Hilversum

Restaurant Joris (Keuken: Onbekend - 48 meter van de route)

Elspeterweg 2 8071PA Nunspeet

Pannekoekenhuis de Stroopstok (Keuken: Onbekend - 31 meter van de route)

Stationsplein 4 8071CH Nunspeet

Eetcafé Nieuw Statewapen (Keuken: Onbekend - 36 meter van de route)

Soestdijkerstraatweg 42 1213XD Hilversum

Boeddha Oriental (Keuken: aziatisch - 55 meter van de route)

Soestdijkerstraatweg 42A 1213XD Hilversum

Snackbar & Bakkerij Roos (Keuken: kebab - 378 meter van de route)

Groest 31 1211CZ Hilversum

Rest. Theehuis Uddelermeer (Keuken: regionaal - 48 meter van de route)

Uddelermeer 5 3852NR Ermelo

Grandcafé de Bommel (Keuken: Onbekend - 231 meter van de route)

Marktstraat 28 8601CV Sneek

Stadsherberg Sneek (Keuken: Onbekend - 15 meter van de route)

Lemmerweg 8 8607BZ Sneek

Brasserie No. 14 (Keuken: Onbekend - 303 meter van de route)

Kortestreek 14 8531JG Lemmer

Restaurant Op de Brink (Keuken: Onbekend - 142 meter van de route)

Apeldoornseweg 6 8075BN Elspeet

Arunrat (Keuken: thais - 315 meter van de route)


Eten by Felix (Keuken: Onbekend - 290 meter van de route)


Oh Lobo (Keuken: tapas - 471 meter van de route)

Groest Hilversum

Bleu (Keuken: frans - 166 meter van de route)


Eetcafé Gulle Graef (Keuken: Onbekend - 78 meter van de route)


De Smidse (Keuken: Onbekend - 224 meter van de route)


Heren Spyker (Keuken: frans - 6 meter van de route)


Lust (Keuken: internationaal - 17 meter van de route)


Paisan (Keuken: Onbekend - 27 meter van de route)


De Kaars (Keuken: Onbekend - 458 meter van de route)


Déjà Vu (Keuken: frans - 343 meter van de route)


Corfu Palace (Keuken: grieks - 464 meter van de route)

Pastoor Gowthorpestraat 29 3772CA Barneveld

Italiaans restaurant Laterna (Keuken: italiaans - 119 meter van de route)


Eetcafé de Gribus (Keuken: regionaal - 120 meter van de route)

Jan van Schaffelaarstraat 21D 3771HB Barneveld

Hong Kong (Keuken: chinees - 223 meter van de route)


Bella Roma (Keuken: Onbekend - 4 meter van de route)


Domino's Pizza (Keuken: pizza - 22 meter van de route)


Taste (Keuken: Onbekend - 130 meter van de route)


't Olde Regthuys (Keuken: Onbekend - 41 meter van de route)


BBQ-buffet reataurant De Opschepper (Keuken: Onbekend - 88 meter van de route)


Rodon entrance (Keuken: Onbekend - 36 meter van de route)


Grillroom Jeruzalem (Keuken: grill - 128 meter van de route)


De Toekomst (Keuken: Onbekend - 131 meter van de route)


Wok van PeJo (Keuken: aziatisch - 55 meter van de route)


Tapa Tapa (Keuken: Onbekend - 88 meter van de route)


Ganesha (Keuken: Onbekend - 479 meter van de route)


Bistro Vos (Keuken: Onbekend - 435 meter van de route)


Ai Bamboe (Keuken: Onbekend - 434 meter van de route)


Helden van Hilversum (Keuken: Onbekend - 26 meter van de route)


Goud uit de Zee (Keuken: Onbekend - 7 meter van de route)


Miso Korea (Keuken: koreaans - 367 meter van de route)


De Bunckman (Keuken: Onbekend - 58 meter van de route)

Bunckmanplein 1 3781GG Voorthuizen

La Delizia (Keuken: italiaans - 284 meter van de route)

Dijkje 11 3771BN Barneveld

Peking Restaurant Barneveld (Keuken: chinees - 227 meter van de route)

Dijkje 3 3771BN Barneveld

Restaurant Scarabee (Keuken: Onbekend - 260 meter van de route)

Kapteijnstraat 4 3771CA Barneveld

Grand Café Kuhlman (Keuken: Onbekend - 136 meter van de route)

Torenplein 15 3772CX Barneveld

Lunchroom Hey daar (Keuken: Onbekend - 320 meter van de route)

Langstraat 55 3771BC Barneveld

Bella Totti (Keuken: italiaans - 92 meter van de route)

Hoofdstraat 157E 3781AD Voorthuizen

Jimmy Garden (Keuken: chinees - 138 meter van de route)

Zuidervesting 5 1135 AB Edam

Hof van Holland (Keuken: internationaal - 96 meter van de route)

Lingerzijde 69 1135 AN Edam

Bistro de Smaakboutique (Keuken: Onbekend - 200 meter van de route)

Laanstraat 1211 BZ

Herberg De Bonte Os (Keuken: steakhouse - 167 meter van de route)

Torenstraat 9 8261BT Kampen

Swagat (Keuken: indonesisch - 364 meter van de route)

Oudestraat 194 8261CW Kampen

Aspendos Kampen (Keuken: kebab - 364 meter van de route)

Oudestraat 173 8261CL Kampen

De Vier jaargetijden (Keuken: regionaal - 348 meter van de route)

IJsselkade 59

Jeruzalem (Keuken: pizza - 236 meter van de route)

166 8261CZ Kampen

Foodhall Mout (Keuken: Onbekend - 51 meter van de route)


Eetcafé Lange Piet (Keuken: Onbekend - 200 meter van de route)

Lange Streek 2

Pizza Lovers (Keuken: Onbekend - 158 meter van de route)


Eten bij Voorhoeve (Keuken: Onbekend - 189 meter van de route)

Kerkstraat 77;79 1211CM

Rose Garden (Keuken: chinees - 172 meter van de route)


Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis (Keuken: Onbekend - 37 meter van de route)


Pizza Center Maestro (Keuken: pizza;italian - 336 meter van de route)


Toko Anak Jakarta (Keuken: indonesisch - 329 meter van de route)

Zuidpromenade 10 3768EM Soest

De Houtoven (Keuken: Onbekend - 17 meter van de route)


Grand Selene (Keuken: italiaans - 26 meter van de route)


Uncle Dani's Pizza (Keuken: pizza - 367 meter van de route)


Pannenkoeken restaurant de Boskabouter (Keuken: Onbekend - 178 meter van de route)

Elspeterweg 18

Waardeer deze route


12 x gestemd Cijfer: 7.0

Download route

Download GPX bestand zonder aanpassingen

Download route

Wijzig het startpunt

Wil je ergens anders op de route inhaken?

Wijzig de route

Omgekeerde route

De route aan de andere kant beginnen?

Omgekeerde route
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Om een reactie te plaatsen moet je eerst ingelogd zijn.
Login

Fout in de route of beschrijving? Laat het ons weten!

Routes in de buurt

Puur natuur en rust

Een zeer mooie maar pittige fietstocht over bos en hei waarvan grote delen over onverharde paden die over het algemeen wel goed te doen zijn op de fiets. Alleen even voorbij Vierhouten gaat de...

Uddel Gelderland Favoriet

Fietsroute Buitenplaatsen en Naardermeer, vlak bij Hilversum

Fietsroute langs de historische buitenplaatsen van 's-Graveland en tijdens de fietstocht kun je genieten van de natuur rond het Naardermeer.

's-Graveland Noord-Holland Favoriet

Fietsrondje bij Lemmer

Een schitterende fietsroute die begint bij hotel Gaasterland in de plaats Rijs.

Rijs Friesland Favoriet

Harderwijk, door de Flevopolder

Deze fietsroute heeft twee afstanden waar je uit kunt kiezen. De ene fietstocht is 57 kilometer lang en de andere 67 kilometer lang. Je fietst een verrassend leuk stuk door de Flevopolder heen met...

Harderwijk Gelderland Favoriet

Ginkelse Heide

Zeker de helft van deze fietsroute gaat over zand en grindwegen, hou hier dus even rekening mee. Vanuit Leusden langs het valleikanaal, Scherpenzeel en Renswoude over de Ginkelse heide.

Leusden Utrecht Favoriet

Langs de Vecht

Een schitterende fietsroute met veel afwisseling over een afstand van 59 kilometer. De fietstocht loopt langs de vecht via Vreeland, Weesp en Muiderberg richting Naarden.

Breukelen Utrecht Favoriet

Dammen in Noord-Holland

Deze schitterende fietsroute neemt je mee naar alle plaatsen in Noord-Holland die het woordje ‘dam’ in hun naam hebben. Je zult de volgende dorpen of steden aandoen tijdens deze fietstocht:...

Amsterdam Noord-Holland Favoriet

Fietsroute Hoorn eerste dag

Dit is dag één van de Hoornse 2daagse met een afstand van 120 kilometer. Een fantastische fietsroute als je van de Noord-Hollandse polders houdt. Rustplaatsen zijn in Etersheim, Volendam,...

Hoorn (NH) Noord-Holland Favoriet

IJsseldeltaroute ANWB

Deze fietsroute is de voormalig bewegwijzerde route van de AMWB IJsseldeltaroute.

Kampen Overijssel Favoriet

Beschut door de Gelderse Vallei

Een beschutte fietsroute door afwisselend natuurschoon van bos en akkerbouw. Het bosgebied waar je tijdens deze fietstocht door komt is Den Treek bij Amersfoort en het akkerbouw gebied ligt in de...

Amersfoort Utrecht Favoriet

Gooische natuur noordkant

Het beginpunt van deze fietsroute is bij La Place in Laren en deze fietstocht gaat over heidevelden en zandverstuivingen, langs landgoederen, bossen en oude akkers.

Laren (NH) Noord-Holland Favoriet

Landweggetjes en de heuvel

Een fietsroute van een kleine 100 kilometer die via boeren landweggetjes en de Utrechtse Heuvelrug gaat

Ede Gelderland Favoriet

Best gewaardeerde fietsroutes

Puur natuur en rust

Een zeer mooie maar pittige fietstocht over bos en hei waarvan grote delen over onverharde paden die over het algemeen wel goed te doen zijn op de fiets. Alleen even voorbij Vierhouten gaat de...

Uddel Gelderland Favoriet

Weinig auto's in midden Limburg

Een fraaie fietsroute die voor het grootste deel door de bossen bij de Meinweg in Nederland en in het grensgebied gaat. Behalve een paar kortere stukken vind je op de route nauwelijks ander...

Roermond Limburg Favoriet

Polderpadroute: Hoe fijn zo'n rotte route kan zijn

Het 'buiten-groen' blijkt verrassend dicht bij de stad Rotterdam te liggen

Rotterdam Zuid-Holland Favoriet

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Nieuwste fietsroutes

Route slingerberg

.

Baexem Limburg Favoriet

Belgische Dommelvalei

Hoofdzakelijk langs rustige wegen (landbouwwegen, kanaaldijk, spoorbedding en natuurgebied). Alles goed verhard en ook geschikt voor de koersfiets. Niet voor grote groep wielertoeristen geschikt...

Turnhout Vlaanderen Favoriet

Trois Ballons Vogezen

Prachtige route

Gérardmer Grand Est Favoriet

Laatste reacties

7

Hanzenrondje

door: Nettie op 16-7-2024

Op 29 juni heb ik via het contactformulier deze reactie gestuurd: "DE NAAM!!! Het begrip 'Hanzen' is onzin, want dat bestaat helemaal niet. De HANZE was i [...]

8

Lang en afwisselend Lobith naar Tolkamer

door: dina op 14-9-2023

Ook ik probeer de route te downloaden, maar dat lukt niet. Terwijl ik wel een account heb. [...]

8

IJsselmeer Markermeer Vissers Dorp Route

door: frank mouwer op 6-9-2023

heb het al gevonden, de zuiderdijk is afgesloten in het weekend. dus deze route kan je alleen in zijn geheel rijden als je dit niet in het weekend doet [...]

8

IJsselmeer Markermeer Vissers Dorp Route

door: frank mouwer op 6-9-2023

zitten hier ook wegen in die gesloten zijn voor motorrijders in het weekend? [...]

8

Sagen en Legendentocht Veluwezoom

door: hiker.nl op 29-1-2023

De route is niet meer in z’n geheel te volgen, omdat sommige paden nu zijn afgesloten. Maar met gebruik van het gpx bestand kun je weer vrij eenvoudig via [...]