7,4
Deze motorroute loopt van de Noordzee via molens, dijken en agrarisch gebied tot en met de Limburgse heuvels. De routes zijn in korte stukken 'geknipt' zodat je ze ook makkelijk seperaat kunt rijden. Let op: In het weekend is de Meije tot nadere order afgesloten voor motorrijders van zaterdagochtend 9.00 uur tot zondagavond 20.00 uur.

Deze motorroute begint nabij het adres Doelenstraat 15, 3841EP in Harderwijk. Harderwijk behoort tot de gemeente Harderwijk en ligt in de provincie Gelderland. De totale lengte van deze route is 638,77km. en het betreft geen rondtrip. Deze route krijgt een gemiddelde waardering van 7.4.
Tijdens deze motorroute zul je door of nabij de volgende 25 natuurgebieden komen.

Voornes Duin

Voornes Duin ligt op het Zuid-Hollandse Voorne-Putten en is maar een half uur rijden vanaf Rotterdam. Het is één van de soortenrijkste duingebieden van West-Europa.


Markermeer & IJmeer

Het Markermeer ontstond als gevolg van voltooiing van de Houtribdijk tussen Enkhuizen en Lelystad in 1976. In luwere en ondiepere delen van het Markermeer, zoals de Gouwzee en de kustzone Muiden zijn kranswierbegroeiingen ontstaan.


Veluwerandmeren

De Veluwerandmeren zijn een viertal Nederlandse randmeren die behoren bij het zuidelijke deel van het IJsselmeer. Van zuidwest naar noordoost gezien gaat het om het Nuldernauw, het Wolderwijd, het Veluwemeer en het Drontermeer.


Polder Zeevang

Vanwege de bijzondere vogels die hier leven, is polder Zeevang aangewezen als waardevol natuurgebied. In het voorjaar broeden hier vele grutto´s, kieviten, visdiefjes, tureluurs, scholeksters en zomertalingen.


Leenderbos, Groote Heide & De Plateaux

Het natuurgebied Leenderbos, Groote Heide & De Plateaux ligt op een aaneengesloten zandrug tussen Eindhoven en het Belgische Achel. Het bestaat uit naaldbossen en heidevelden en wordt doorsneden door enkele beekdalen.


Veluwe

De Veluwe is het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Met bos, heide, zandvlakten spectaculaire uitzichten en dé plek om wild te zien.mDe natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend.


Rijntakken

De Rijntakken is een uitgestrekt natura 2000-gebied in de Nederlandse provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht.


Haringvliet

Het Haringvliet in Zuid-Holland is een eldorado voor watersporters en natuurliefhebbers. Deze zoete rivierarm is met zijn oppervlakte van 7.000 hectare een paradijs om te zeilen en te surfen.


Boezems Kinderdijk

Boezems Kinderdijk is een Natura 2000-gebied in de Nederlandse provincie Zuid-Holland bij de plaats Alblasserdam. Natura 2000 is een samenhangend netwerk van beschermde natuurgebieden in de lidstaten van de Europese Unie.


Kampina & Oisterwijkse Vennen

Kampina & Oisterwijkse Vennen is een voorlopig aangewezen Natura 2000-gebied in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.


Grensmaas

De Grensmaas is het onbevaarbare deel van de Maas vanaf Maastricht en Smeermaas stroomafwaarts tot voorbij Kessenich en Wessem.


Kempenland-West

Het heide- en vennengebied van Kempenland bestaat uit enkele enigszins verspreid liggende delen. De natuur in Kempenland-West is een samenstelling van droge en natte heide en bossen, beken en vennen.


Loevestein, Pompveld & Kornsche Boezem

Het Natura 2000 gebied Loevestein, Pompveld & Kornsche Boezem bestaat uit drie aparte deelgebieden. Het deelgebied Loevestein ligt rond het gelijknamige slot en bestaat uit graslanden en moeras in de uiterwaarden van de Waal en de Afgedamde Maas.


Noorbeemden & Hoogbos

De Noor is de naam van een klein beekje in het zuidwesten van het Mergelland, dat in zuidelijke richting naar België stroomt en even voorbij de grens in de Voer uitmondt.


Savelsbos

In het Savelsbos, ten zuiden van Maastricht, ligt een uitgestrekt complex van unieke prehistorische vuursteenmijnen. Ruim 5.000 jaar geleden groeven onze voorouders hier naar vuursteen om er vervolgens wapens en gebruiksvoorwerpen van te maken.


Sint Pietersberg & Jekerdal

De Sint Pietersberg ligt ingeklemd tussen de rivier de Maas en haar zijrivier de Jeker. Het uitzonderlijke karakter van het gebied wordt bepaald door de geologische opbouw met een grote verscheidenheid aan bodemtypen en expositie.


IJsselmeer

Het IJsselmeer ontstond door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee. Het IJsselmeer is het grootste zoetwatermeer van Nederland. Rondom het IJsselmeer bevinden zich prachtige oud-Hollandse dorpjes en stadjes.


Nieuwkoopse Plassen & de Haeck

Nieuwkoopse Plassen & De Haeck. Veel water en veel riet. Dat is dit natuurgebied op het eerste gezicht. Maar het is méér, namelijk één van de belangrijkste laagveenmoerassen van Europa.


Voordelta

De Voordelta, een ondiepe zee met zandplaten en diepe geulen. De ontmoetings- plaats voor zee en rivier, voor land en water, voor mens en natuur. Ruimte voor natuur en mensen.


IJmeer

Het IJmeer is een randmeer in Nederland. Het ligt tussen de polder De Nes gemeente Waterland, Pampushaven, de Hollandse Brug en de monding van het IJ bij IJburg, verdeeld over de provincies Noord-Holland en Flevoland.


Oude Maas

De Oude Maas is onderdeel van de delta van de grote rivieren Rijn en Maas. Vanaf de vroege Middeleeuwen is deze delta regelmatig veranderd.


Noordzeekustzone

Het zandige kustgebied langs de Noordzee bestaat uit kustwateren, ondiepten, enkele zandbanken onder andere Noorderhaaks en de stranden van noordelijk Noord-Holland en de Waddeneilanden.


Weerter- en Budelerbergen & Ringselven

Dit gebied bestaat uit de deelgebieden Weerterbos, Ringselven en Kruispeel Habitatrichtlijngebied en de Hugterheide en de Weerter- en Budelerbergen, Vogelrichtlijngebied.


Loonse en Drunense Duinen & Leemkuilen

De Loonse en Drunense Duinen is een groot stuifzandgebied. In dit gebied zijn dikke pakketten dekzand afgezet. Deze dekzanden zijn in de loop der tijd begroeid geraakt met bos.


Geuldal

In het Geuldal vind je talloze prachtige dieren en planten die je bijna nergens anders in Nederland vindt.. Wandel door het Zuid-Limburgse landschap en de natuur.


Tijdens deze motorroute zul je de volgende 123 bezienswaardigheden tegenkomen.
©

Albertkanaal

Het Albertkanaal (Frans: Canal Albert) is een kanaal in België die Luik verbindt met Antwerpen via steden zoals Genk, Hasselt, Geel en Herentals, en de Maas met de Schelde. In Vlaanderen beheert De Vl....

Toon alle routes waarin Albertkanaal is opgenomen.
Flamenc (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Albert-Lanaye.jpg), „Albert-Lanaye“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

Carnisserpark

Het Carnisserpark bevindt zich in Barendrecht, een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland

Toon alle routes waarin Carnisserpark is opgenomen.

De Edelkarper

De Edelkarper bevindt zich in Flevoland, een provincie in het midden van Nederland. Het is de jongste en qua landoppervlakte de kleinste van de twaalf provincies en bestaat uit de Noordoostpolder en d....

Toon alle routes waarin De Edelkarper is opgenomen.
{imageattribution}

De Esch

De Esch is een nieuwbouwwijk uit de jaren tachtig in Rotterdam. De buurt hoort bij de wijk Kralingen en maakt deel uit van het stadsdeel Kralingen-Crooswijk en werd op het voormalige drinkwaterleid....

Toon alle routes waarin De Esch is opgenomen.
{imageattribution}

©

De Grote Molen

De Grote Molen is een tussen 1603 en 1638 gebouwde poldermolen, die later is voorzien van een vijzel en het water de Zuiderzee inpompte. De molen is een rietgedekte achtkantige molen van het type grondzeiler met een Oudhollands wiekenkruis.

Toon alle routes waarin De Grote Molen is opgenomen.

de Haeck

De Haeck bevinden zich in de Nieuwkoopse Plassen. De Nieuwkoopse Plassen is een natuurgebied van 1400 ha groot in Zuid-Holland bij de plaatsen Nieuwkoop, Noorden en De Meije. Daarvan is ruim 1000 ha e....

Toon alle routes waarin de Haeck is opgenomen.
{imageattribution}

©

De Hoge Molen

De Hoge Molen is een poldermolen aan de Boezemkade in het Nederlandse Nieuw-Lekkerland. Hij is gebouwd in 1740 en behoort tot de Kinderdijkse molens. De Hoge molen functioneerde als bovenmolen en maal....

Toon alle routes waarin De Hoge Molen is opgenomen.

De Holle Mare

De Holle Mare was een waterschap in de gemeenten Brielle (voorheen Zwartewaal) en Nissewaard (voorheen Heenvliet en later Bernisse) in de provincie Zuid-Holland. Het waterschap was verantwoordelijk....

Toon alle routes waarin De Holle Mare is opgenomen.
{imageattribution}

©

De Hoop

De windkorenmolen De Hoop staat aan de Havendijk 2 in Harderwijk. De stellingmolen is gebouwd als vervanging van een eerdere molen uit 1911 aan de Strandboulevard, die in 1969 uitbrandde. Hoewel het p....

Toon alle routes waarin De Hoop is opgenomen.

©

De Karperskuyl

De Karperskuyl is een haven welke zich bevindt in Hoorn, een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin De Karperskuyl is opgenomen.

©

De Schulp

De Schulp bevindt zich in Biddinghuizen, een dorp in Oostelijk Flevoland, in de Nederlandse provincie Flevoland. De kern is een van de drie dorpen van de gemeente Dronten

Toon alle routes waarin De Schulp is opgenomen.

©

De Swaen

De Swaen vroeger Windlust genoemd is een in 1703 gebouwde windmolen. De molen is gelegen aan de Spuidijk 29 in Nieuw-Beijerland en heeft tot 1958 graan gemalen. Nu wordt de molen alleen nog maar gebru....

Toon alle routes waarin De Swaen is opgenomen.

©

De Twee Heuvels

Park De Twee Heuvels is een stadspark in de Rotterdamse deelgemeente IJsselmonde. Het park is gelegen in het centrum van de wijk Groot-IJsselmonde.

Toon alle routes waarin De Twee Heuvels is opgenomen.
Andreas Trepte (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Rotterdam.svg), „Flag of Rotterdam“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/legalcode

©

Deko Marine

Deko Marine ligt in Lelystad, de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland.

Toon alle routes waarin Deko Marine is opgenomen.

Derryvliet

Derryvliet bevindt zich nabij Vierpolders, een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Brielle, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

Toon alle routes waarin Derryvliet is opgenomen.
{imageattribution}

©

Dorpskerk

De Dorpskerk van Zuidland werd in de 15e eeuw gebouwd. Oorspronkelijk bestond de kerk uit een toren, schip en een koor. Aan de zuidkant werd later een nieuwe beuk gebouwd: De Nieuwe kerk.

Toon alle routes waarin Dorpskerk is opgenomen.

Duivendrechtsevaart

De Duivendrechtsevaart is een kanaal in Amsterdam en Duivendrecht (gemeente Ouder-Amstel). De vaart loopt van de Amstel ter hoogte van de Omval naar de Van der Madeweg in het industriegebied Overamste....

Toon alle routes waarin Duivendrechtsevaart is opgenomen.
{imageattribution}

©

Dwaalpark

Het Dwaalpark is gelegen in Hoorn, een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Dwaalpark is opgenomen.

©

Flevo Marina

Flevo Marina bevindt zich in Lelystad, de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland.

Toon alle routes waarin Flevo Marina is opgenomen.

Fort bij Edam

Het Fort bij Edam is een fort van de Stelling van Amsterdam. Het fort is gelegen ten noorden van de Edammersluis in de Polder Zeevang bij Edam. Het fort maakt deel uit van het Unesco Werelderfgoed St....

Toon alle routes waarin Fort bij Edam is opgenomen.
{imageattribution}

©

Gemeenlandshuis

Het Gemeenlandshuis van Diemen aan de Diemerzeedijk in Amsterdam-Oost werd gebouwd in 1727. Het was ruim 250 jaar in het bezit van het Hoogheemraadschap van den Zeeburg en Diemerzeedijk en zijn rechts....

Toon alle routes waarin Gemeenlandshuis is opgenomen.

©

Groenenhagen-Tuinenhoven

Groenenhagen-Tuinenhoven is een Rotterdamse wijk bestaande uit twee delen, Groenenhagen en Tuinhoven in het stadsdeel IJsselmonde. Groenenhagen-Tuinenhoven ligt ten westen van de A16, ten oosten van ....

Toon alle routes waarin Groenenhagen-Tuinenhoven is opgenomen.

Grote Kerk

De Grote of Sint-Nicolaaskerk is de oude stadskerk van de Nederlandse stad Edam. Het is tevens de grootste hallenkerk van Nederland. De glas-in-lood ramen, gemaakt door o.a. Isaac Nocolay, maakten in....

Toon alle routes waarin Grote Kerk is opgenomen.
{imageattribution}

Grote Kerk

De Grote Kerk te Harderwijk is een kruisbasiliek in gotische stijl die gedeeltelijk uit de 14e en de 15e eeuw dateert. De oorspronkelijk veel grotere kerk heette aanvankelijk de Onze-Lieve-Vrouwekerk ....

Toon alle routes waarin Grote Kerk is opgenomen.
{imageattribution}

Harderbroek

Het Harderbroek is een natuurgebied dat in 1974 in de gemeente Zeewolde is aangelegd als een moeras- en plassengebied. Het gebied is 187 hectare groot en wordt beheerd door de Vereniging Natuurmonumen....

Toon alle routes waarin Harderbroek is opgenomen.
{imageattribution}

©

Heilige Nicolaaskerk

De Heilige (H.) Nicolaaskerk of Sint-Nicolaaskerk is de katholieke kerk van het dorp Helvoirt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De kerk werd in neogotische stijl ontworpen door architect Hube....

Toon alle routes waarin Heilige Nicolaaskerk is opgenomen.

©

Heksenberg

De Heksenberg is een klein bosgebiedje in de Limburgse gemeente Sittard-Geleen. Het ligt direct ten noorden van industriecomplex Chemelot aan de noordzijde van de Urmonderbaan (N294). Naar het westen....

Toon alle routes waarin Heksenberg is opgenomen.
Michiel1972, Chemelot, CC BY-SA 3.0

Hemmeland

Het Hemmeland is gelegen in Monnickendam, een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Hemmeland is opgenomen.
{imageattribution}

Hemmeland

De haven Hemmeland is gelegen in Monnickendam, een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Hemmeland is opgenomen.
{imageattribution}

Het Rosarium

Het Rosarium is gelegen in Bodegraven, een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeenten Bodegraven en Reeuwijk zijn per 1 januari 2011 gefuseerd tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Toon alle routes waarin Het Rosarium is opgenomen.
{imageattribution}

©

Hoeckelingsdam

De Hoeckelingsdam is een 1.6 kilometer lange zanddam in het IJmeer, buitendijks van het Kinselmeer en eindigend bij het Vuurtoreneiland. De dam is tussen 2003 en 2005 opgespoten als natuurcompensatie ....

Toon alle routes waarin Hoeckelingsdam is opgenomen.

Holland Sport Boat Centre

Het Holland Sport Boat Centre bevindt zich in de stad Amsterdam,

Toon alle routes waarin Holland Sport Boat Centre is opgenomen.
{imageattribution}

©

Homerusbuurt

De Homerusbuurt is een onderdeel van de Rotterdamse wijk Lombardijen in het stadsdeel IJsselmonde. De Homerusbuurt ligt in het zuidoostelijk deel van Lombardijen en wordt begrensd door de Spinozaweg i....

Toon alle routes waarin Homerusbuurt is opgenomen.
Dr. Blofeld (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Location_map_Rotterdam.png), „Location map Rotterdam“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/legalcode

©

Hordijkerveld

Hordijkerveld is een wijk in Rotterdam in het stadsdeel IJsselmonde. De wijk werd tussen 1958 en 1963 gebouwd als zelfstandige stadswijk. Voordien was het een landelijk gebied met alleen lintbebouwing....

Toon alle routes waarin Hordijkerveld is opgenomen.
Dr. Blofeld (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Location_map_Rotterdam.png), „Location map Rotterdam“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/legalcode

Houtribhaven

De Houtribhaven bevindt zich in Lelystad de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland.

Toon alle routes waarin Houtribhaven is opgenomen.
{imageattribution}

©

Hugterheide

De Hugterheide is een natuurgebied van 233 ha bij Maarheeze en Hugten in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Dit was vanouds een heidegebied met arme grond, die de neiging had stuifzanden te vorme....

Toon alle routes waarin Hugterheide is opgenomen.
KB72 (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hugterheide_120421.jpg), „Hugterheide 120421“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

IJmeer

Het IJmeer is een randmeer in Nederland. Het ligt tussen de polder De Nes (gemeente Waterland), Pampushaven, de Hollandse Brug en de monding van het IJ bij IJburg, verdeeld over de provincies Noord-Holland en Flevoland.

Toon alle routes waarin IJmeer is opgenomen.
{imageattribution}

©

IJsselmeer

Het IJsselmeer ontstond door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee. De Afsluitdijk werd voltooid op 28 mei 1932 en de officiële naamsverandering vond plaats op 20 september 1932. Het meer werd g....

Toon alle routes waarin IJsselmeer is opgenomen.
Gebruiker:Rudolphous (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Enkhuizen_-_IJsselmeer_-_bevroren_-_v3.JPG), „Enkhuizen - IJsselmeer - bevroren - v3“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

Ipenslotersluis

De Ipenslotersluis is een historische uitwateringssluis in de Diemerzeedijk in Amsterdam, tussen het Nieuwe Diep (Bovendiep) en het Buiten-IJ. De sluis valt onder het waterschap Amstel, Gooi en Vecht ....

Toon alle routes waarin Ipenslotersluis is opgenomen.
{imageattribution}

©

Jachthaven Edam

Jachthaven Edam bevindt zich in Edam, een stad in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Samen met Volendam vormt Edam de gemeente Edam-Volendam.

Toon alle routes waarin Jachthaven Edam is opgenomen.

©

Jacobus

De Molen Jacobus of Jacobusmolen is een ronde bakstenen beltkorenmolen in het Nederlandse dorp Vessem. Deze molen is gebouwd in 1893 nadat zijn voorganger, een achtkante koren- en oliemolen die in 183....

Toon alle routes waarin Jacobus is opgenomen.

Jan Gerritse Polder

De Jan Gerritsepolder is een gebied gelegen aan de Oude Maas bij Barendrecht in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het is een voormalige landbouwpolder waarin door Rijkswaterstaat een bouwdok w....

Toon alle routes waarin Jan Gerritse Polder is opgenomen.
{imageattribution}

Julianaplantsoen

Het Julianaplantsoen is gelegen in Bodegraven, een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeenten Bodegraven en Reeuwijk zijn per 1 januari 2011 gefuseerd tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Toon alle routes waarin Julianaplantsoen is opgenomen.
{imageattribution}

©

Kampina

De Kampina is een natuurgebied met bos, heide en beekdalen in de provincie Noord-Brabant, gelegen tussen Boxtel en Oisterwijk. Het gebied is sinds 1929 grotendeels eigendom van de Vereniging Natuurmonumenten en is ruim 1200 hectare groot.

Toon alle routes waarin Kampina is opgenomen.
Polleket (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dennenbos_Kampina.jpg), „Dennenbos Kampina“, https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/legalcode

©

Karl Marxbuurt

De Karl Marxbuurt is een onderdeel van de Rotterdamse wijk Lombardijen in het stadsdeel IJsselmonde. De Karl Marxbuurt ligt in het noordwestelijk deel van Lombardijen en wordt begrensd door de Smeets....

Toon alle routes waarin Karl Marxbuurt is opgenomen.

Kasteel Eys

De motte Eys was een middeleeuws mottekasteel gelegen bij Eys in de Nederlandse provincie Limburg en is gelegen op een deel van de Boerenberg. Thans resteert alleen nog de kasteelberg van dit mottekas....

Toon alle routes waarin Kasteel Eys is opgenomen.
{imageattribution}

Keizerswaard

Keizerswaard is een groot overdekt winkelcentrum met ruim 80 winkels in het Rotterdamse stadsdeel IJsselmonde, gevestigd in de gelijknamige straat. Alle winkels bevinden zich op grondniveau. Een dee....

Toon alle routes waarin Keizerswaard is opgenomen.
{imageattribution}

©

Kelmonderbos

Het Kelmonderbos is een natuurgebied dat zich bevindt tussen Beek en Kelmond in de Nederlandse provincie Limburg. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 10 ha. Het gebied is gelegen langs de bovenloo....

Toon alle routes waarin Kelmonderbos is opgenomen.

©

Kerk van Ransdorp

De Kerk van Ransdorp is de Nederlands Hervormde Kerk van Ransdorp in Amsterdam-Noord. De oorspronkelijke kerk ging in 1715 verloren door brand als gevolg van een blikseminslag. De huidige kerk werd in....

Toon alle routes waarin Kerk van Ransdorp is opgenomen.

©

Kolk

Kolk is gelegen in Broekerhaven. Broekerhaven is een haven en buurtschap in de gemeente Stede Broec, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Kolk is opgenomen.

©

Kooiwalbos

Het Kooiwalbos is gelegen in Barendrecht, een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

Toon alle routes waarin Kooiwalbos is opgenomen.

©

Korenmolen

De korenmolen van Rockanje is een in 1718 gebouwde korenmolen in het Zuid-Hollandse Rockanje, als opvolger van een in het jaar ervoor omgewaaide standerdmolen. Na zes standerdmolens op dezelfde plek, ....

Toon alle routes waarin Korenmolen is opgenomen.

©

Kralingse Bos

Het Kralingse Bos is een bos in de gemeente Rotterdam, in de wijk Kralingen. Kenmerkend voor het Kralingse Bos is de ligging om de Kralingse Plas. Het gebied is ongeveer 200 hectare groot en wordt be....

Toon alle routes waarin Kralingse Bos is opgenomen.
Michiel1972, Kralingse Bos, CC BY-SA 4.0

©

Kreekhuizen

Kreekhuizen is een wijk in Rotterdam in het stadsdeel IJsselmonde. De eerste 465 woningen van de wijk werden eind 50 in opdracht van de gemeente Rotterdam gebouwd naar ontwerp van architectenbureau Va....

Toon alle routes waarin Kreekhuizen is opgenomen.
No machine-readable author provided. Emvee~commonswiki assumed (based on copyright claims). (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kreekplein.jpg), „Kreekplein“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

Lammetjeswiel

Het Lammetjeswiel (ook Lammetjeswaal genoemd) is een recreatieplas in de gemeente Alblasserdam. Het meertje, dat ongeveer 200 bij 100 meter groot is, is een wiel, een soort kolk die werd gevormd door ....

Toon alle routes waarin Lammetjeswiel is opgenomen.
{imageattribution}

©

Levensbomenbos

Het park Levensbomenbos bevindt zich in Beek, een dorp in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg

Toon alle routes waarin Levensbomenbos is opgenomen.
Michiel1972, Makado - Beek, CC BY-SA 3.0

©

Maastricht Marina Pietersplas

Maastricht Marina Pietersplas bevindt zich in Maastricht. De Pietersplas is de grootste grindplas in Zuid-Limburg even ten noorden van Oost-Maarland, aan de Maas. De plas en de omliggende gebieden van....

Toon alle routes waarin Maastricht Marina Pietersplas is opgenomen.

Marina Monnickendam

Marina Monnickendam bevindt zich in Monnickendam, een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Marina Monnickendam is opgenomen.
{imageattribution}

Marina Resort Uitdam

Marina Resort Uitdam bevindt zich in Uitdam, een plaats in de gemeente Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het is ten zuidoosten gelegen van Zuiderwoude en ten zuiden van Marken aan d....

Toon alle routes waarin Marina Resort Uitdam is opgenomen.
{imageattribution}

Markermeer

Het Markermeer is een meer in Nederland, gelegen tussen Noord-Holland en Flevoland. Aan de noordoostelijke zijde grenst het aan het IJsselmeer, waarvan het eigenlijk het zuidwestelijk compartiment vor....

Toon alle routes waarin Markermeer is opgenomen.
{imageattribution}

©

Merrevliet

Het Merrevliet is een natuurgebied ten oosten van Rockanje op Voorne-Putten in de provincie Zuid-Holland. Het gebied van tien hectare wordt beheerd door Natuurmonumenten. Merrevliet is een restant van....

Toon alle routes waarin Merrevliet is opgenomen.

©

Molierebuurt

De Molièrebuurt is een onderdeel van de Rotterdamse wijk Lombardijen in het stadsdeel IJsselmonde. De Molièrebuurt ligt in het zuidwestelijke deel van Lombardijen en wordt begrensd door de Spinozaweg....

Toon alle routes waarin Molierebuurt is opgenomen.

Muntpark

Het Muntpark bevindt zich in Hoorn, een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Muntpark is opgenomen.
{imageattribution}

Nassaupark

Het Nassaupark ligt in Bovenkarspel, een dorp in de gemeente Stede Broec, in de regio West-Friesland, in de provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Nassaupark is opgenomen.
{imageattribution}

Natur- und Sportfreunde e.V. Aachen

Natur- und Sportfreunde e.V. Aachen bevindt zich in Aken, een stad in het Regierungsbezirk Keulen in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen

Toon alle routes waarin Natur- und Sportfreunde e.V. Aachen is opgenomen.
{imageattribution}

©

Natuurpark De Broeckgouw

Natuurpark De Broeckgouw bevindt zich in Edam, een stad in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Samen met Volendam vormt Edam de gemeente Edam-Volendam.

Toon alle routes waarin Natuurpark De Broeckgouw is opgenomen.

Natuurpark Spoorzicht

Natuurpark Spoorzicht bevindt zich in Diemen en is 3,5 hectare bos . Park Spoorzicht is een natuurpark in het centrum van Diemen.

Toon alle routes waarin Natuurpark Spoorzicht is opgenomen.
{imageattribution}

©

Nederlands Hervormde Kerk

Helvoirt (uitspraak: Helvoort) is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is onderdeel van de gemeente Haaren, samen met Haaren, Esch en Biezenmortel. Helvoirt is het qua inwonertal het tweede grootste dorp van de gemeente Haaren.

Toon alle routes waarin Nederlands Hervormde Kerk is opgenomen.
The original uploader was Karrow at Dutch Wikipedia., NHkerkhelvoirt, CC BY-SA 3.0

©

Nelson Mandelapark

Het Nelson Mandelapark, tot 23 oktober 2014 het Bijlmerpark geheten, is een stadspark midden in de wijk Bijlmer in Amsterdam-Zuidoost. Het Bijlmerpark is oorspronkelijk aangelegd in 1969 en 1970. Sind....

Toon alle routes waarin Nelson Mandelapark is opgenomen.

©

Nieuwkoopse Plassen

De Nieuwkoopse Plassen is een natuurgebied van 1400 ha groot in Zuid-Holland bij de plaatsen Nieuwkoop, Noorden en De Meije. Daarvan is ruim 1000 ha eigendom van de Vereniging Natuurmonumenten. De pla....

Toon alle routes waarin Nieuwkoopse Plassen is opgenomen.

©

Nooit Gedagt

De molen Nooit Gedagt is een wal- en windmolen in de Nederlandse stad Woudrichem. Hij staat aan de Rijkswal. Het is een achtkante, stenen en gedeeltelijk bepleisterde stellingmolen voor het malen van ....

Toon alle routes waarin Nooit Gedagt is opgenomen.

©

Noorderplantsoen

Het Noorderplantsoen is gelegen in Hoorn, een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Noorderplantsoen is opgenomen.

©

Odapark

Het Odapark is gelegen in Valkenburg, een stad in de Nederlandse gemeente Valkenburg aan de Geul, gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Wandelen en andere vormen van natuurbeleving behoren al sind....

Toon alle routes waarin Odapark is opgenomen.

©

Onze-Lieve-Vrouw Visitatiekerk

De O.L.V. Visitatiekerk is een kerk in het centrum van de Noord-Brabantse plaats Budel. Het is een neogotische driebeukige kruiskerk met een toren aan de voorkant. De ingang heeft een wimberg met pi....

Toon alle routes waarin Onze-Lieve-Vrouw Visitatiekerk is opgenomen.

©

Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemel-Opnemingskerk

De Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemel-Opnemingskerk is een kerkgebouw in Moelingen in de Belgische gemeente Voeren in Limburg. De kerk staat aan het Kerkplein met op het plein een obelisk. Aan de noordkant be....

Toon alle routes waarin Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemel-Opnemingskerk is opgenomen.
flamenc (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Plaça_i_església_Moelingen.JPG), „Plaça i església Moelingen“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

Op de Vrouweheide

Op de Vrouweheide is een voormalige korenmolen op de Vrouwenheide, even ten zuiden van Ubachsberg in de Nederlandse provincie Limburg. De windmolen staat op het Plateau van Ubachsberg.

Toon alle routes waarin Op de Vrouweheide is opgenomen.
{imageattribution}

Oppidum Caestert

Het Plateau van Caestert is een plateau aan de westzijde van de rivier de Maas in het grensgebied van Nederlands Zuid-Limburg, Belgisch Limburg en de Belgische provincie Luik. Het plateau strekt zich ....

Toon alle routes waarin Oppidum Caestert is opgenomen.
{imageattribution}

Oude Maasje

Het Oude Maasje is de naam voor gedeelten van een oude Maasbedding die is overgebleven nadat omstreeks 1273 de Maas bij Hedikhuizen werd afgedamd. De Maas werd toen omgeleid in noordwestelijke richtin....

Toon alle routes waarin Oude Maasje is opgenomen.
{imageattribution}

Park Aldenhof

Park Aldenhof bevindt zich in Born, een kerkdorp in de zogenaamde 'taille' van de Nederlandse provincie Limburg en vormt sinds 2001 een deel van de gemeente Sittard-Geleen.

Toon alle routes waarin Park Aldenhof is opgenomen.
{imageattribution}

©

Park Huis te Kinderdijk

Park Huis te Kinderdijk bevindt zich in Alblasserdam, een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen, behoudens de buurtschap Kortland.

Toon alle routes waarin Park Huis te Kinderdijk is opgenomen.

©

Park Kasteel Vaalsbroek

Kasteel Vaalsbroek ligt aan de provinciale weg Vaals-Maastricht in de nabijheid van de buurtschap Raren die deel uitmaakt van de Nederlands-Limburgse gemeente Vaals. Rondom het kasteel werd een park a....

Toon alle routes waarin Park Kasteel Vaalsbroek is opgenomen.

©

Parkhaven

De Parkhaven bevindt zich in Lelystad, de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland. De eerste bewoners kwamen op 28 september 1967 en op 1 januari 1980 werd Lelystad een gemeente.

Toon alle routes waarin Parkhaven is opgenomen.

©

Pastorietuin

De Pastorietuin bevindt zich in Oostelbeers, een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Oirschot, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de regio de Kempen. De pastorie is een fraai omgracht gebouw uit de 19e eeuw.

Toon alle routes waarin Pastorietuin is opgenomen.

©

Polder de Dordtsche Avelingen

Polder de Dordtsche Avelingen bevindt zich in De Avelingen, een natuurgebied tussen Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam van ongeveer 100 ha.

Toon alle routes waarin Polder de Dordtsche Avelingen is opgenomen.

Polder De Oosterkoog

Polder De Oosterkoog bevindt zich in Etersheim, een gehucht in de Noord-Hollandse gemeente Edam-Volendam. Etersheim is tegenwoordig een onderdeel van het nabijgelegen dorp Oosthuizen.

Toon alle routes waarin Polder De Oosterkoog is opgenomen.
{imageattribution}

©

Polder Nieuw Schuddebeurs

De Polder Nieuw Schuddebeurs was een polder en waterschap in de gemeente Nissewaard (voorheen Zuidland en daarna Bernisse) in de provincie Zuid-Holland. Het waterschap was verantwoordelijk voor de waterhuishouding in de polder.

Toon alle routes waarin Polder Nieuw Schuddebeurs is opgenomen.
Gemeente Nissewaard, Nissewaard Vlag, CC BY-SA 4.0

©

Priorij Regina Pacis

Priorij Regina Pacis is een klooster, gelegen aan de Oud-Valkenburgerweg 16 te Valkenburg. Dit klooster werd in 1958 gebouwd voor de Benedictinessen van het Heilig Sacrament naar ontwerp van F. Knib....

Toon alle routes waarin Priorij Regina Pacis is opgenomen.
Kleon3 (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Valkenburg,_priorij_Regina_Pacis1.jpg), https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/legalcode

Protestantse Kerk

De Protestantse Kerk, voorheen Hervormde Kerk, is een kerkgebouw in Beek in de gemeente Beek in de Nederlandse provincie Limburg. Het kerkje staat aan de Raadhuisstraat in het centrum van het dorp. Li....

Toon alle routes waarin Protestantse Kerk is opgenomen.
{imageattribution}

Rietveldpark

Het Rietveldpark evindt zich in Rotterdam, een havenstad gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas.

Toon alle routes waarin Rietveldpark is opgenomen.
{imageattribution}

©

Roeventerpeel

De Roeventerpeel is een natuurgebied ten oosten van Weert. Het is in beheer bij Staatsbosbeheer en het Limburgs Landschap en heeft een oppervlakte van 21 hectare. De Roeventerpeel is een lang en smal ....

Toon alle routes waarin Roeventerpeel is opgenomen.

©

Ruïne Lichtenberg

Lichtenberg is een ruïne gelegen op de Sint-Pietersberg ten zuiden van de wijk Sint Pieter in Maastricht. Het was vroeger een van de weinige hoogteburchten van de Noordelijke Nederlanden. Vanaf de op ....

Toon alle routes waarin Ruïne Lichtenberg is opgenomen.

©

Ruïne Ravesteyn

De ruïne van kasteel Ravesteyn, dat eigenlijk Slot Heenvliet heet, staat in het historische stadje Heenvliet in de Zuid-Hollandse gemeente Nissewaard op Voorne-Putten. De eerste houten versterking w....

Toon alle routes waarin Ruïne Ravesteyn is opgenomen.
Advance (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kasteel_Ravestein3.jpg), „Kasteel Ravestein3“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

Sint Hubertusmolen

De Sint Hubertusmolen is een halfgesloten standerdmolen in het Limburgse Klein Genhout (Beek). De molen is in 1801 gebouwd als gesloten standerdmolen en is tot eind jaren veertig in bedrijf geweest. I....

Toon alle routes waarin Sint Hubertusmolen is opgenomen.

Sint-Antonius Abt

Sint Antonius Abt is de naam van een windmolen die sedert 1865 te zien is in Borkel en Schaft. De molen is vernoemd naar de heilige Antonius, schutspatroon van de voormalige kapel te Borkel.

Toon alle routes waarin Sint-Antonius Abt is opgenomen.
{imageattribution}

Sint-Gertrudiskerk

De Sint-Gertrudiskerk is een kerkgebouw in Wijlre in de Nederlands Zuid-Limburgse gemeente Gulpen-Wittem. Ten westen van de kerk ligt aan de overzijde van de weg de Brand uit 1340 en even verderop lig....

Toon alle routes waarin Sint-Gertrudiskerk is opgenomen.
{imageattribution}

©

Sint-Jan de Doperkerk

De Sint-Jan de Doperkerk, ook bekend als de Schanskerk, is een rooms-katholiek kerkgebouw uit 1867-1868 in Uithoorn in de provincie Noord-Holland. De parochie van Sint-Jan de Doper werd al in 1782 op....

Toon alle routes waarin Sint-Jan de Doperkerk is opgenomen.

Sint-Johannes de Doperkerk

De Sint-Jan de Doperkerk is een kerkgebouw in Mechelen in de Nederlands Zuid-Limburgse gemeente Gulpen-Wittem. De kerk met het kerkhof ligt op een kerkheuvel die wordt omgeven door een muur. Aan de westzijde ligt de De Heerenhof.

Toon alle routes waarin Sint-Johannes de Doperkerk is opgenomen.
{imageattribution}

©

Sint-Lambertuskerk

De Sint-Lambertuskerk op Monseigneur Bekkersplein 4 is de parochiekerk van Haaren, gewijd aan Lambertus van Maastricht. De neogotische kerk werd in 1914 ingewijd. Architect was W.Th. van Aalst. Het....

Toon alle routes waarin Sint-Lambertuskerk is opgenomen.

Sint-Martinuskerk

De Sint-Martinuskerk is een kerkgebouw in Beek in de gemeente Beek in de Nederlandse provincie Limburg. De kerk staat aan de Burgemeester Janssenstraat aan het uiteinde van de straat Markt. Ten oosten....

Toon alle routes waarin Sint-Martinuskerk is opgenomen.
{imageattribution}

©

Sint-Martinuskerk

De Martinuskerk is een middeleeuwse kruiskerk in de vestingstad Woudrichem. De oorsprong van deze kerk zou in de 7e eeuw gelegen zijn, toen een metgezel van de Heilige Willibrord hier een kapel zou h....

Toon alle routes waarin Sint-Martinuskerk is opgenomen.

Sint-Petruskerk

De Sint-Petruskerk is een kerkgebouw in Gulpen in de Nederlands Zuid-Limburgse gemeente Gulpen-Wittem. Ze is de opvolger van de ongeveer 200 meter noordoostelijker op een heuvel gesitueerde oude Petru....

Toon alle routes waarin Sint-Petruskerk is opgenomen.
{imageattribution}

©

Sint-Rochuskapel

De Sint-Rochuskapel is een 19e-eeuwse kapel op de Sint-Pietersberg in Maastricht. De kapel is een rijksmonument. In 1888 werd door pastoor Johannes Matthias Kribs (1822-1901), die van 1869 en 1896 de....

Toon alle routes waarin Sint-Rochuskapel is opgenomen.

©

Sint-Urbanuskerk

De Sint-Urbanuskerk is een rooms-katholieke kerk in Nes aan de Amstel. Het is een neogotische kruisbasiliek, met op de kruising een vierkante toren. Het is het eerste zelfstandige ontwerp van de archi....

Toon alle routes waarin Sint-Urbanuskerk is opgenomen.

©

Smeetsland

Smeetsland is een onderdeel van de Rotterdamse wijk Lombardijen in het stadsdeel IJsselmonde. Het is gelegen in het noordelijke deel van Lombardijen en wordt begrensd door de Smeetslandsedijk in het n....

Toon alle routes waarin Smeetsland is opgenomen.
Dr. Blofeld (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Location_map_Rotterdam.png), „Location map Rotterdam“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/legalcode

Spinozapark

Het Spinozapark is een stadspark in de Rotterdamse deelgemeente IJsselmonde vernoemd naar Baruch Spinoza. Het park is gelegen in het centrum van de wijk Lombardijen. Het Spinozapark is aangelegd in....

Toon alle routes waarin Spinozapark is opgenomen.
{imageattribution}

©

Sportpark Overamstel

Sportpark Overamstel bevindt zich in Amsterdam, de hoofdstad van Nederland

Toon alle routes waarin Sportpark Overamstel is opgenomen.

©

Toren van Ransdorp

De toren van Ransdorp is een monumentale, onvoltooide, rijk gedetailleerde laatgotische toren uit 1525 in Ransdorp in Amsterdam-Noord. Het is de toren van de Kerk van Ransdorp. De toren van Ransdorp ....

Toon alle routes waarin Toren van Ransdorp is opgenomen.

©

Trintelhaven

De Trintelhaven is een vluchthaven aan de Houtribdijk aan de kant van het IJsselmeer. Het ligt ongeveer halverwege de dijk tussen Lelystad en Enkhuizen. Er is een restaurant, en een zendmast van NOVEC B.V.

Toon alle routes waarin Trintelhaven is opgenomen.

©

Veluwemeer

Het Veluwemeer is een langwerpig meer tussen de noordelijke Veluwe en Oostelijk Flevoland. Het is een van de Veluwerandmeren die zijn gecreëerd na de inpoldering van het IJsselmeer. In het zuidwesten,....

Toon alle routes waarin Veluwemeer is opgenomen.
Jeroen Komen from Utrecht, Netherlands (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Swans_keeping_the_ice_open_in_the_late_sun_of_a_winter_day.jpg), „Swans keeping the ice open in the late sun of a winter day“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/legalcode

Vluchthaven Wijdenes

Vluchthaven Wijdenes ligt in Wijdenes, een dorp in de gemeente Drechterland, gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen aan de Markermeerdijk, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De naam van de haven i....

Toon alle routes waarin Vluchthaven Wijdenes is opgenomen.
{imageattribution}

©

Voorlandpark

Het Voorlandpark ligt in Diemen, een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Voorlandpark is opgenomen.

©

Vrijenburgbos

Het Vrijenburgerbos ligt in Barendrecht en heeft een grote zwemplas met een speel- en ligweide en een horecaterras. Barendrecht is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland

Toon alle routes waarin Vrijenburgbos is opgenomen.

Waterland

Waterland Monnickendam is een jachthaven in Monnickendam. Monnickendam is een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De Gouwzee is het water tussen het vasteland van Waterland en Marken

Toon alle routes waarin Waterland is opgenomen.
{imageattribution}

Watersportcentrum de Zeilhoek

Watersportcentrum De Zeilhoek bevindt zich aan de Gouwzee in Katwoude. De Gouwzee is het water tussen het vasteland van Waterland en Marken, een voormalig eiland, thans schiereiland, dat sinds 1957 d....

Toon alle routes waarin Watersportcentrum de Zeilhoek is opgenomen.
{imageattribution}

©

Watertoren Meije

De watertoren in De Meije is ontworpen door architecten C.B Posthumus Meyjes en J.J. van der Linden en is gebouwd in 1931–1932 door aannemersbedrijf Bollen uit Hilversum in opdracht van de pasopgerich....

Toon alle routes waarin Watertoren Meije is opgenomen.

Wilhelminatoren

De Wilhelminatoren is een uitzichttoren in het Zuid-Limburgse stadje Valkenburg in Nederland. Het dertig meter hoge rijksmonument uit 1906 staat op de Heunsberg en biedt een weids uitzicht over het Zu....

Toon alle routes waarin Wilhelminatoren is opgenomen.
{imageattribution}

Wilhelminatoren

De Wilhelminatoren is een uitzichttoren op de Vaalserberg in de Nederlands Zuid-Limburgse gemeente Vaals. De toren staat niet ver van het Drielandenpunt Nederland-België-Duitsland. In 1905 werd er do....

Toon alle routes waarin Wilhelminatoren is opgenomen.
{imageattribution}

©

Wisent

Het Natuurpark Lelystad is een natuurrijk recreatiegebied bij Lelystad dat beheerd wordt door de stichting Het Flevolandschap. Het is ontstaan in de jaren 1970 omdat Artis, de dierentuin in Amsterdam,....

Toon alle routes waarin Wisent is opgenomen.

©

Wolderwijd

Het Wolderwijd is een van de Veluwerandmeren, een watergebied in Nederland. Aan de noord- en westoever ligt de provincie Flevoland, aan de zuidoostoever ligt Gelderland. Ter hoogte van Strand Horst be....

Toon alle routes waarin Wolderwijd is opgenomen.
GerardM at Dutch Wikipedia (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wolderwijd.JPG), „Wolderwijd“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

Zeeburgereiland

Het Zeeburgereiland is een driehoekig eiland aan de oostkant van Amsterdam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het ligt tussen de Oranjesluizen en de Diemerzeedijk en wordt aan de oostzijde begrensd door het Buiten IJ.

Toon alle routes waarin Zeeburgereiland is opgenomen.
{imageattribution}

©

Zenobuurt

De Zenobuurt is een onderdeel van de Rotterdamse wijk Lombardijen in het stadsdeel IJsselmonde. De Zenobuurt ligt in het noordoostelijk deel van Lombardijen en wordt begrensd door de Spinozaweg in he....

Toon alle routes waarin Zenobuurt is opgenomen.

©

Zuidelijk Wijkpark

Zuidelijk Wijkpark is gelegen in Capelle aan de IJssel. Capelle aan den IJssel, vaak ook kortweg Capelle genoemd, is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Hollandse IJssel.

Toon alle routes waarin Zuidelijk Wijkpark is opgenomen.
Bron: © 2015, Centraal Bureau voor de Statistiek / Topografische Dienst Kadaster, NL - locator map municipality code GM0502 (2016), CC BY-SA 3.0

Zuiderbegraafplaats

De Zuiderbegraafplaats is een Rotterdamse begraafplaats, gelegen aan de zuidrand van Rotterdam, tussen Zuidwijk en Lombardijen. De Zuiderbegraafplaats grenst aan het eerste Rotterdamse crematorium.

Toon alle routes waarin Zuiderbegraafplaats is opgenomen.
{imageattribution}

Tijdens deze motorroute kun je genieten van een versnapering bij de volgende 153 horecagelegenheden.

Dionysos (Keuken: grieks - 495 meter van de route)

Grendelplein 20 6301BS Valkenburg

Azië (Keuken: chinees - 364 meter van de route)


Pannekoekenhuis De Rode Haktol (Keuken: Onbekend - 35 meter van de route)


Monopole (Keuken: Onbekend - 13 meter van de route)


Della Mamma (Keuken: italiaans - 299 meter van de route)

Passage 1 6301DW Valkenburg

De Oude Brouwerij (Keuken: regionaal - 280 meter van de route)

Hoofdstraat 53 6281 BB Mechelen

Chinese Muur (Keuken: chinees - 23 meter van de route)


Vino e Cucina (Keuken: italiaans - 45 meter van de route)


Cantina del Corazón (Keuken: mexicaans - 15 meter van de route)

Amsteldijk Zuid 162 1189VM Amstelveen

AC Restaurant Nederweert Zuid (Keuken: Onbekend - 65 meter van de route)

A2 --> Maastricht

De Beurs (Keuken: Onbekend - 412 meter van de route)


De Fortuna (Keuken: Onbekend - 490 meter van de route)

Spuistraat 3 1135 AV Edam

De Oude Plek (Keuken: chinees - 210 meter van de route)

Pliniusstraat 18 3076AH Rotterdam

Brouwcafé de Molen (Keuken: Onbekend - 436 meter van de route)

Overtocht 43 2411BT Bodegraven

Domino's (Keuken: italiaans - 35 meter van de route)

Spinozaweg 409 3076ET Rotterdam

Wah Ying (Keuken: chinees - 82 meter van de route)

Bierens de Haanweg 34-36 3076DC Rotterdam

Mirror Paviljoen (Keuken: Onbekend - 90 meter van de route)


Long Sing (Keuken: Onbekend - 69 meter van de route)


Brasserie Dupont (Keuken: Onbekend - 403 meter van de route)

Bogaardlaan 4 6301CZ Valkenburg

Eetcafe Des Amis (Keuken: Onbekend - 493 meter van de route)


Hardersluis (Keuken: Onbekend - 123 meter van de route)


De Trein (Keuken: Onbekend - 17 meter van de route)


Wilhelminatoren (Keuken: Onbekend - 398 meter van de route)


Gasterij de Elzentuin (Keuken: Onbekend - 101 meter van de route)


Het Rechthuis (Keuken: Onbekend - 136 meter van de route)

Schans

Het Theehuis (Keuken: Onbekend - 161 meter van de route)


Het Spoorhuis (Keuken: Onbekend - 22 meter van de route)


Hertogh Jan aan het Water (Keuken: Onbekend - 52 meter van de route)


Fat Kee (Keuken: chinees - 28 meter van de route)


Landmarkt Restaurant (Keuken: Onbekend - 127 meter van de route)


't Oude Raedthuys (Keuken: frans - 182 meter van de route)


De Pannekoekenbakker (Keuken: Onbekend - 69 meter van de route)


de Heerlijckheid (Keuken: Onbekend - 132 meter van de route)


het Zwaantje (Keuken: Onbekend - 469 meter van de route)

Dammekant 48 2411 CE

De Keizerskroon (Keuken: Onbekend - 18 meter van de route)


Restaurant Akkeroord (Keuken: Onbekend - 357 meter van de route)

Akkeroord 1 2741PZ Waddinxveen

BVLZ (Keuken: Onbekend - 285 meter van de route)


Mykonos (Keuken: grieks - 153 meter van de route)


O Wayos (Keuken: grieks - 53 meter van de route)


De Lindeboom (Keuken: internationaal - 193 meter van de route)


Chinees-Indisch Restaurant Lotus (Keuken: chinees - 147 meter van de route)


De Smockelaer (Keuken: Onbekend - 28 meter van de route)


Chinees-Indisch Eethuis en Afhaalcentrum "Ka Yuen" (Keuken: chinees - 298 meter van de route)

Kreekplein 40 3079AB Rotterdam

De familie Suykerbuyck (Keuken: regionaal - 297 meter van de route)


Pasta e Vino (Keuken: Onbekend - 24 meter van de route)


Beukenhorst (Keuken: Onbekend - 163 meter van de route)


Lunchroom De Pepperbox (Keuken: Onbekend - 337 meter van de route)


Mozaik (Keuken: Onbekend - 208 meter van de route)


Wok Restaurant Orient (Keuken: chinees - 491 meter van de route)


De Bokkeriejer (Keuken: regionaal - 284 meter van de route)


Caralis (Keuken: italiaans - 472 meter van de route)


Joris (Keuken: Onbekend - 360 meter van de route)


Oost (Keuken: Onbekend - 401 meter van de route)


Le Baroque (Keuken: frans - 394 meter van de route)

Grotestraat Centrum 29 6301CV Valkenburg

Bie de Tantes (Keuken: Onbekend - 27 meter van de route)

Wittemerweg 29 6287AA Eys

AC Restaurant Nederweert Noord (Keuken: Onbekend - 100 meter van de route)

A2 --> Eindhoven

Beuqz Eten & Drinken (Keuken: internationaal - 14 meter van de route)


Restaurant De Waegh (Keuken: Onbekend - 7 meter van de route)


Lignano's (Keuken: italiaans - 424 meter van de route)

Grotestraat Centrum 35 6301CW Valkenburg

't Brugske (Keuken: Onbekend - 28 meter van de route)


Pizzeria Il Pappagallo (Keuken: italiaans - 289 meter van de route)


De Lange Muur (Keuken: chinees - 356 meter van de route)

Breedstraat 24 3214AC Zuidland

FoodAnDrink (Keuken: regionaal - 21 meter van de route)

Ring 2 3214AT Zuidland

Milano (Keuken: pizza - 302 meter van de route)

Breedstraat 18 3214AC Zuidland

Brasserie Lodgers (Keuken: Onbekend - 24 meter van de route)

2e Slag 1 3235CR Rockanje

Sun Garden (Keuken: chinees - 39 meter van de route)

Dorpsplein 16 3235 AD

MagnEETcafe Heenvliet (Keuken: Onbekend - 59 meter van de route)

Stationsweg 27 3218 AV

Brasserie Shoko (Keuken: Onbekend - 78 meter van de route)


BijMaxime (Keuken: Onbekend - 17 meter van de route)


Nefertiti (Keuken: italiaans - 3 meter van de route)


Taverne in De Smidse (Mheer) (Keuken: regionaal - 14 meter van de route)


Il Trattamento (Keuken: italiaans - 12 meter van de route)


Brasserie De Bank (Keuken: Onbekend - 416 meter van de route)


Pannenkoekenhuis Helvoirtse Heide (Keuken: Onbekend - 266 meter van de route)

Margrietweg 9 5268LW Helvoirt

Blue Lotus (Keuken: chinees - 120 meter van de route)

Middelweg 4 2957TG Nieuw-Lekkerland

Pannenkoe Ridderkerk (Keuken: Onbekend - 417 meter van de route)


Mythos (Keuken: grieks - 163 meter van de route)

Dorpsstraat 28 3214AG Zuidland

'slands bakkie (Keuken: Onbekend - 257 meter van de route)

Breedstraat 6 3214AC Zuidland

Lef (Keuken: Onbekend - 18 meter van de route)

Nieuwkuikseweg 28 5268LG Helvoirt

Restaurant De Chinese Muur (Keuken: chinees - 23 meter van de route)

Kerkstraat 18 5076AW Haaren

Juffrouw Jopsen (Keuken: regionaal - 69 meter van de route)

Driehoeven 2 5076BB Haaren

Herberg van Boxtel (Keuken: Onbekend - 102 meter van de route)

Oisterwijksedreef 2 5076NA Haaren

Pannekoekenhuis Belveren (Keuken: Onbekend - 265 meter van de route)

Oisterwijksedreef 4 5076NA Haaren

BijMartins (Keuken: Onbekend - 18 meter van de route)

Kerkstraat 45 5076AT Haaren

Passion Cuisine (Keuken: Onbekend - 17 meter van de route)

Kerkstraat 47 5076AT Haaren

Grillroom Alexandria (Keuken: grill - 476 meter van de route)

Jacob van Campenplein 63 3067LA Rotterdam

Pizzeria San Antonio (Keuken: pizza - 476 meter van de route)

Jacob van Campenplein 65 3067LA Rotterdam

de Bokkerijder (Keuken: regionaal - 71 meter van de route)

Viergrenzenweg 232 6291BX Vaals

Taverne de Grenssteen (Keuken: Onbekend - 86 meter van de route)


Brasserie WT (Keuken: regionaal - 64 meter van de route)


Eetcafe Thailand (Keuken: thais - 238 meter van de route)

Zenostraat 208 3076AZ Rotterdam

SOFA (Keuken: Onbekend - 438 meter van de route)


Kapadokia (Keuken: kebab - 106 meter van de route)

Dirk IV-plein 11 4223NJ Hoornaar

Glashelder (Keuken: frans - 20 meter van de route)

Dirk IV-plein 7 4223NJ Hoornaar

Eethuis 't Centrum (Keuken: regionaal - 12 meter van de route)

Kerkplein 6 4209AC Schelluinen

Twist (Keuken: Onbekend - 193 meter van de route)

Amstelzijde 53 1184TZ Amstelveen

Brasserie Paardenburg (Keuken: Onbekend - 170 meter van de route)

Amstelzijde 55 1184TZ Amstelveen

Brasserie 10 (Keuken: Onbekend - 337 meter van de route)

De Afslag 1 1186VG Amstelveen

Lute (Keuken: Onbekend - 77 meter van de route)

De Oude Molen 5 1184VW Amstelveen

Eyserhof (Keuken: Onbekend - 111 meter van de route)


De Bernardushoeve (Keuken: regionaal - 16 meter van de route)

Mingersborg 20 6367JX Voerendaal

Brasserie Amuseer (Keuken: internationaal - 156 meter van de route)

Marchierstraat 11 6321AK Wijlre

La Casa (Keuken: Onbekend - 386 meter van de route)

Grotestraat Centrum 25 6301CV Valkenburg

Hotel Ristorante La Piazza (Keuken: Onbekend - 424 meter van de route)


Brazza (Keuken: steakhouse - 391 meter van de route)

Grotestraat Centrum 18 6301CX Valkenburg

Il Forno (Keuken: italiaans - 278 meter van de route)

Berkelstraat 20 6301CC Valkenburg

Christos (Keuken: grieks - 445 meter van de route)

Grotestraat Centrum 39 6301CW Valkenburg

De Gouden Leeuw (Keuken: internationaal - 427 meter van de route)

Grotestraat Centrum 49 6301CW Valkenburg

Het Kookstation (Keuken: Onbekend - 329 meter van de route)

Stationsplein 1 2411EH Bodegraven

Bij Robert (Keuken: Onbekend - 305 meter van de route)

Kerkstraat 118 2411AG Bodegraven

Anders (Keuken: Onbekend - 7 meter van de route)

Kerkstraat 2 2411AD Bodegraven

La Casa Maja (Keuken: argentijns - 157 meter van de route)

Wilhelminastraat 23 2411CW Bodegraven

Kobalt (Keuken: Onbekend - 73 meter van de route)

Kerkstraat 39 2411AA Bodegraven

In het Bonte Varken (Keuken: Onbekend - 266 meter van de route)

Kerkstraat 92 2411AG Bodegraven

't Kaar (Keuken: Onbekend - 65 meter van de route)


Napa (Keuken: italiaans - 486 meter van de route)

Kerkstraat 61 1191JE Ouderkerk aan de Amstel

De zwaan (Keuken: Onbekend - 60 meter van de route)

Monseigneur Kuijpersplein 18 5556VS Valkenswaard

Zuid Zoet Zout (Keuken: Onbekend - 397 meter van de route)


't Nonnetje (Keuken: Onbekend - 394 meter van de route)

Vischmarkt 38 3841BG Harderwijk

Fort Altena (Keuken: Onbekend - 274 meter van de route)


D'n Dries (Keuken: Onbekend - 85 meter van de route)

Duinweg 65 5151RK Drunen

De Chinese Muur (Keuken: aziatisch - 180 meter van de route)

Grotestraat 266 5151BS Drunen

Remise (Keuken: Onbekend - 25 meter van de route)

Grotestraat 267 5151BM Drunen

Rozenhof (Keuken: Onbekend - 40 meter van de route)


Brasserie Miljoenenlijn (Keuken: Onbekend - 172 meter van de route)

Stationstraat 20-22 6369VJ Simpelveld

Zheng (Keuken: Onbekend - 51 meter van de route)


De Zwarte Ruiter (Keuken: Onbekend - 34 meter van de route)


De Zes Molens (Keuken: Onbekend - 185 meter van de route)


Eet to 5ive (Keuken: Onbekend - 276 meter van de route)

Gijsbrecht van Aemstelstraat 2A 1191AT Ouderkerk aan de Amstel

hotspot hutspot lomba (Keuken: regionaal - 461 meter van de route)

Guido Gezelleweg 24 to Rotterdam

De Oude School (Keuken: Onbekend - 307 meter van de route)


Restaurant de Limonadefabriek (Keuken: Onbekend - 296 meter van de route)

Nieuwe Haven 1 2959AT Streefkerk

Op de Hej (Keuken: Onbekend - 19 meter van de route)

Heiweg 6 6265 nl

Restaurant Nieuw Haarensteyn (Keuken: regionaal - 54 meter van de route)

Haarensteijnstraat 2-001 5076CN Haaren

Friends 'n Bites (Keuken: Onbekend - 217 meter van de route)


Pannenkoekparadijs (Keuken: Onbekend - 484 meter van de route)


China Town (Keuken: chinees - 260 meter van de route)


Damzicht (Keuken: regionaal - 167 meter van de route)


Jimmy Garden (Keuken: chinees - 99 meter van de route)

Zuidervesting 5 1135 AB Edam

Hof van Holland (Keuken: internationaal - 54 meter van de route)

Lingerzijde 69 1135 AN Edam

Loetje aan de Amstel (Keuken: steakhouse - 317 meter van de route)

Amstelzijde 37 1184 TX Amstelveen

Café restaurant de Duinkip (Keuken: Onbekend - 166 meter van de route)


Pannenkoekenplaets (Keuken: regionaal - 205 meter van de route)

Oensel 10 Schimmert

Eetcafé De Buren (Keuken: Onbekend - 143 meter van de route)

Peperstraat 31 1611CM Bovenkarspel

Grand Café Buena Vista (Keuken: Onbekend - 19 meter van de route)

Molenstraat 230 2961AR Kinderdijk

Partycentrum De Klok (Keuken: Onbekend - 36 meter van de route)

Molenstraat 117 2961AK Kinderdijk

Ponderosa (Keuken: Onbekend - 48 meter van de route)


La Place Nederweert A2 Noord (Keuken: Onbekend - 117 meter van de route)

Rijksweg A2 75

Ron Gastrobar Indonesia (Keuken: Onbekend - 210 meter van de route)


El Castillo (Keuken: mexicaans - 419 meter van de route)


Grand Café De Zwaan (Keuken: Onbekend - 78 meter van de route)


De Woeste Hoeve (Keuken: Onbekend - 50 meter van de route)


Zomerhof (Keuken: Onbekend - 41 meter van de route)

Maastrichterweg 265

Waardeer deze route


18 x gestemd Cijfer: 7.4

Download route

Download GPX bestand zonder aanpassingen

Download route

Wijzig het startpunt

Wil je ergens anders op de route inhaken?

Wijzig de route

Omgekeerde route

De route aan de andere kant beginnen?

Omgekeerde route
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Om een reactie te plaatsen moet je eerst ingelogd zijn.
Login

Fout in de route of beschrijving? Laat het ons weten!

Routes in de buurt

Onder de rook van Rotterdam

Dat er veel natuurschoon is, net onder de rook van Rotterdam, ziet men pas bij het rijden van deze route door de Hoeksche Waard. Je rijdt door prachtige landschappen tussen het Haringvliet,...

Oud-Beijerland Zuid-Holland Favoriet

Enkeltje Amstelveen - Uithoorn

Deze motorroute gaat vanaf Oude Kerk aan de Amstel, langs Nes aan de Amstel zo naar Uithoorn

Amstelveen Noord-Holland Favoriet

Om het IJsselmeer

Deze rondrit op de motor gaat om het IJsselmeer

Eefde Gelderland Favoriet

Bochtjes Langs de Amstel

Lekker bochtig motorroute langs de mooie Amstel net buiten Amsterdam

Amstelveen Noord-Holland Favoriet

Dorpskernen route

Deze motorroute gaat door veel leuke dorpjes en vestingplaatsen over oude klinkerwegen. De route leent zich dan ook niet om stevig door te rijden. Een groot gedeelte van de route voert over...

Geertruidenberg Noord-Brabant Favoriet

Tulpenvelden en water

Mooie landelijke motorroute langs plassen en tulpenvelden.

Kortenhoef Noord-Holland Favoriet

IJsselmeer Markermeer Vissers Dorp Route

IJsselmeer Markermeer route die start van uit de carpool in Zwolle die lang vele vissers dorpjes gaat.

Zwolle Overijssel Favoriet

Om Mijdrecht

Amsterdam Rijnkanaal - Mijdrecht

Diemen Noord-Holland Favoriet

Verlengde Croy route

Dit is een tot 200 kilomete verlengde versie van de bestaande Croy route te Eersel. De motorrit begint in Deurne waar het de oorspronkelijke Croy route volgt. Er zitten wel wat onverharde wegen in...

Deurne Noord-Brabant Favoriet

ANWB Lek en Linge

Bij het rijden van de Lek en Linge route krijgt U te maken met een zeer rijk polderlandschap en een hartveroverend rivierlandschap met bijzonder interessante stadjes en dorpen.

Arkel Zuid-Holland Favoriet

De Lek en Linge Route

En niet al te lange, maar wel prachtige motorroute van iets meer dan 100 kilometer langs rivieren, over dijken en door molenrijke polders. In het voorjaar ook nog eens extra genieten van de vele...

Oud-Alblas Zuid-Holland Favoriet

Beide zijden van de Maas

Deze rondrit begint aan de noordzijde van de Maas net boven Heusden. Daarna door naar het pontje om naar de overkant van de Maas te gaan. Een route met veel water, dijkjes en mooie natuur.

Wijk en Aalburg Noord-Brabant Favoriet

Best gewaardeerde motorroutes

Lunchen in Blokzijl

Ons doel voor deze route was uiterst eenvoudig: heerlijk lunchen in Blokzijl. Een gezellig klein dorpje waar we al zo vaak doorheen zijn gereden maar nooit meer dan dat.

Linde Drenthe Favoriet

Onder de rook van Rotterdam

Dat er veel natuurschoon is, net onder de rook van Rotterdam, ziet men pas bij het rijden van deze route door de Hoeksche Waard. Je rijdt door prachtige landschappen tussen het Haringvliet,...

Oud-Beijerland Zuid-Holland Favoriet

Smalle wegen en over bruggen

Via smalle binnenwegen, leuke bruggetjes en langs leuke gehuchtjes rijd je rondom het Lauwersmeer. In Zoutkamp kun je een mooie tussenstop maken. Daar vind je een leuk terras met uitzicht op de haven.

Grijpskerk Groningen Favoriet

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Nieuwste motorroutes

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet

IJsselmeer Markermeer Vissers Dorp Route

IJsselmeer Markermeer route die start van uit de carpool in Zwolle die lang vele vissers dorpjes gaat.

Zwolle Overijssel Favoriet

Rivieren route langs Lek, Nederrijn en Waal (115 k

Verzamelpunt Hajé restaurant Nieuwegein langs de A27. Startpunt route ligt bij Kazemat Vreeswijk-Oost. Langs Tull en het Waal, Wijk bij Duurstede, vlak voor Amerongen met de pont over.

Nieuwegein Utrecht Favoriet

Laatste reacties

8

Bordjes Rondje Eindhoven

door: ans op 22-8-2022

Vandaag 22/8 getracht deze route te fietsen. Echter zijn er zoveel bordjes weg of slecht zichtbaar dat we ‘t hebben opgegeven.. Niet te doen! [...]

8

Heuvels van Salland

door: corecass op 18-6-2022

Mooie route aan te raden dit niet in het weekend in de middag te doen, ivb met de Sallandse Heuvelrug. Deze is dan erg druk Nieuwe Twentseweg zit een camp [...]

7

MTB over de Lutterse bergen

door: Jan op 18-4-2022

Dit is een gravelbike route. Heeft niets met mtb te maken. De 5% bospaden die er in zitten zijn vrijgesteld voor voetgangers. Hopen dus dat je de boswachte [...]

9

Cultuurhistorische fietsroute door De Wieden

door: Niek op 7-2-2022

Schitterend! [...]

8

Afwisselend rondje Mariënberg

door: mieke pesman op 14-9-2021

De wandeling is langer dan 13 km. Ik kwam uit op 15 km. In het begin van de wandeling moet je het spoor over; dit kan en mag daar niet. En de route langs e [...]