Routes bij bezienswaardigheid Azaleapark

Het Azaleapark is een park in het midden van de wijk Assendorp in Zwolle. Vroeger lag op deze groenstrook in Assendorp de Azaleastraat. De huizen die gebouwd werden tussen 1915 en 1920 waren echter bouwvallig en werden tussen 1977 en 1982 afgebroken. Daarna is besloten om er een park te realiseren. Momenteel ligt er een speeltuin voor de jeugd en een voetbal- en basketbalveldje. In 2006 werd het park gerenoveerd er werden nieuwe paden aangelegd en een groot gedeelte werd opnieuw beplant.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Azaleapark is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet