Routes bij bezienswaardigheid Bonifatiuskerk Ter Idzard

© De Bonifatiuskerk is een kerkgebouw in Ter Idzard in de Nederlandse provincie Friesland. De laatgotische kerk uit begin 16e eeuw was oorspronkelijk gewijd aan Bonifatius. In 1903 kreeg de kerk naar plannen van W.A. Scheenstra en H. Edinga een toren en een nieuwe westgevel. In 1926 kreeg de toren een spits. Tot het interieur behoren drie epitafen van de familie Van Idzarda. Het door Jan van Gelder gebouwde kabinetorgel (1895) werd in 1937 geplaatst door Bakker & Timmenga en in 1979 overgeplaatst naar de kerk van Schurega.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Bonifatiuskerk Ter Idzard is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet