Routes bij bezienswaardigheid DSR Proteus-Eretes

© De Delftse Studenten Roeivereniging Proteus-Eretes is een studentenroeivereniging uit Delft. De vereniging is opgericht op 7 juli 1947 door Gerrit Athmer als de V.R.V. Proteus, roeiondervereniging van K.S.V. Sanctus Virgilius. In 1969 werden de banden met Sanctus Virgilius verbroken en werd de D.S.R. Proteus een zelfstandige vereniging. Deze is in 1970 gefuseerd met de in 1966 opgerichte open studentenroeivereniging Eretes en aldus ontstond D.S.R. Proteus-Eretes. Van de fuifroeivereniging die zij toen was, is Proteus-Eretes door de jaren een topsportvereniging geworden.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute of motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid DSR Proteus-Eretes is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet