Routes bij bezienswaardigheid Hambrug

© De Hambrug is een fiets- en voetgangersbrug over het Rijn-Schiekanaal in de Nederlandse stad Delft. De Hambrug is gelegen op slechts 100 meter ten westen van de Sint Sebastiaansbrug, tussen de Zusterlaan en de Anthracietplaats. Het is een ophaalbrug, gebouwd in 1978, ter vervanging van de Rotterdamse Poortbrug, die nog 100 m westelijker gelegen was en in dat jaar gesloopt werd zodat grotere schepen makkelijk de bocht in de (zuidelijke) Kolk konden nemen. De Hambrug is onderdeel van een fietsverbinding tussen de TU Delft (in de Wippolder) en het station Delft via de binnenstad.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute of motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Hambrug is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet