Routes bij bezienswaardigheid Thomaskerk

© De Christengemeenschap is sinds 1922 een zelfstandig kerkgenootschap dat zichzelf identificeert als "beweging tot religieuze vernieuwing binnen het christendom". Zij streeft naar vernieuwing van het christelijk godsdienstig leven vanuit de veronderstelling dat sinds het begin van de 20e eeuw voor de mens de mogelijkheid toeneemt langs bovenzinnelijke weg zich in vrijheid te verbinden met de kosmische Christus. Daartoe zijn de zeven sacramenten herzien, net als de zienswijzen op de Bijbel en zielzorg. In de tweede helft van de twintigste eeuw is De Christengemeenschap vanuit Europa wereldwijd uitgegroeid met gemeenten over alle continenten.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een wandelroute of fietsroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Thomaskerk is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet