Routes bij bezienswaardigheid Waterlandpleinbuurt

©

Waterlandpleinbuurt is een als tuinstad gebouwde wijk in Amsterdam-Noord, ten noorden van en nabij Nieuwendam en Tuindorp Nieuwendam. De wijk werd gebouwd in de jaren zestig, met voornamelijk middelhoogbouw. In het oorspronkelijke uitbreidingsplan werd de wijk aangeduid als "tuinstad de Weeren", maar het kreeg de naam Nieuwendam-Noord, die in oktober 2012 werd veranderd in Waterlandpleinbuurt. Het winkelcentrum Waterlandplein vormt het hart van de wijk. De straten zijn vernoemd naar Noord-Hollandse plaatsen en natuurgebieden.Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Waterlandpleinbuurt is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet