Routes bij bezienswaardigheid Weegschaalmuseum

© Het Weegschaalmuseum is een museum in Naarden. Het is gevestigd in een voormalig waaggebouw het Spaanse Huis genaamd. In het Weegschaalmuseum is een collectie te zien van historische weeg- en meetinstrumenten. Aan de bezoeker wordt een overzicht geboden van de geschiedenis van meten en wegen. Er wordt bijvoorbeeld getoond hoe maten en gewichten vroeger werden geijkt. Het museum laat zien hoe meten en wegen door de eeuwen heen verbonden zijn geweest met talrijke facetten van het menselijk bestaan.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute of motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Weegschaalmuseum is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet