Natuurgebied Weerribben-Wieden

Fietsen langs hooilanden vol bloemen en wandelen door dichtbegroeide moerasbossen in De Wieden. In het Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt een labyrint van meren, plassen en slootjes die langs romantische waterdorpen zoals Giethoorn lopen. Moerasbos, water, vogels en eindeloze rietvelden: de natuur in de Weerribben ziet er ongerept uit, maar bedenk wel dat dit Nationaal Park aangelegd is door de mens want door het winnen van turf veranderde het landschap in een zompig gebied met waardevolle moerasnatuur. Het natuurgebied Natuurgebied Weerribben-Wieden is 102,70 km2 groot en wij hebben 78 routes gevonden die in, door óf nabij dit natuurgebied lopen. Ben je op zoek naar een wandelroute, mtb route, fietsroute of motorroute in of nabij het natuurgebied Natuurgebied Weerribben-Wieden? Bekijk hier welke routes er zijn.

59 routes gevonden
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet