Routes bij bezienswaardigheid Hofje Christinalaan

© De Christinalaan is een hofje in de buurt Willemspark in Den Haag. De toegang van het hofje is aan de Cantaloupenburg. Het hofje werd gesticht door A.J. Kooper, zoals te zien is op een gedenksteen. Het werd in 1914 gebouwd en bestond uit twee rijen huisjes: een rij aan de Kerkstraat en een rij erachter. Na de Eerste Wereldoorlog werd de rij aan de Kerkstraat weer afgebroken. De andere rij kreeg een verdieping met een plat dak in plaats van de zolderruimte onder de schuine kap. Zo zien de huisjes er nog steeds uit. Het huidige hofje bestaat uit 40 woningen, die ieder een benedenverdieping met een woonkamer en (meestal) keuken hebben en boven een slaapkamer met douchekamer.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een wandelroute of fietsroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Hofje Christinalaan is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet