Routes bij bezienswaardigheid Kapel van de Wonderdadige Medaille

De Kapel van de Wonderdadige Medaille of Kapel op de Molenberg is een kapel te Beek, gelegen nabij de De Coenelaan 6. De betreedbare kapel ligt in het Kelmonderbos, aan de noordrand ervan. Het initiatief hiertoe werd genomen naar aanleiding van het Mariajaar 1954, en in 1955 werd de kapel ingezegend. Architect was Jean Huysmans. De kapel is gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw van de Wonderdadige Medaille. Deze devotie werd reeds in 1951 in Beek geïntroduceerd.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute of racefietsroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Kapel van de Wonderdadige Medaille is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet