Routes bij bezienswaardigheid Museum Kranenburgh

© Het Huis Kranenburgh, dat sinds 1952 eigendom is van de gemeente Bergen, is sinds 1993 een museum met een vaste collectie van schilders van de Bergense School en sterke connecties met de kunstenaarsgroep Cobra. In 2013 werd het complex uitgebreid met een omvangrijk museum en een groot auditorium, omringd door een beeldentuin. Onder de titel Culturele Buitenplaats biedt het sindsdien ook onderdak aan het in 1947 opgerichte KunstenaarsCentrum Bergen (KCB), dat behalve beeldende kunstenaars ook componisten, theatermakers en schrijvers omvat. Exposities van het KCB vinden meestal plaats in de oorspronkelijke villa en de tuin, soms in combinatie met evenementen van nationale en internationale betekenis, die in principe gelocaliseerd worden in het nieuwe museum. Het zeventigjarig bestaan van het kunstenaarscentrum wordt van 2 april t/m 5 juni 2017 gevierd met activiteiten van alle disciplines en een uitgebreide expositie in het gehele complex.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute of motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Museum Kranenburgh is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet