Routes bij bezienswaardigheid Museum Kranenburgh

Het Huis Kranenburgh, dat sinds 1952 eigendom is van de gemeente Bergen, is sinds 1993 een museum met een vaste collectie van schilders van de Bergense School en sterke connecties met de kunstenaarsgroep Cobra. In 2013 werd het complex uitgebreid met een omvangrijk museum en een groot auditorium, omringd door een beeldentuin. Onder de titel Culturele Buitenplaats biedt het sindsdien ook onderdak aan het in 1947 opgerichte KunstenaarsCentrum Bergen (KCB), dat behalve beeldende kunstenaars ook componisten, theatermakers en schrijvers omvat. Exposities van het KCB vinden meestal plaats in de oorspronkelijke villa en de tuin, soms in combinatie met evenementen van nationale en internationale betekenis, die in principe gelocaliseerd worden in het nieuwe museum. Het zeventigjarig bestaan van het kunstenaarscentrum wordt van 2 april t/m 5 juni 2017 gevierd met activiteiten van alle disciplines en een uitgebreide expositie in het gehele complex.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute of motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Museum Kranenburgh is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.

OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Trois Ballons Vogezen

Prachtige route

Gérardmer Grand Est Favoriet

ry1

nee

Grevenbicht Limburg Favoriet

5-pontjes-route

Een motorroute langs het rivierengebied in Brabant en Utrecht, waarbij er in totaal met 5 pontjes moet worden overgestoken naar de andere oever. Het pontje bij Dussen en Eethen is gratis.

Dongen Noord-Brabant Favoriet