Routes bij bezienswaardigheid Sint-Blasiuskerk

© De Sint-Blasiuskerk in de Overijsselse plaats Beckum werd in de jaren 1936/1938 gebouwd voor de rooms-katholieke Blasiusparochie van Beckum en omstreken. De Blasiusparochie in Beckum bestaat sinds 1854. De huidige kerk werd in de jaren 1936-1938 gebouwd naar een ontwerp van de architect Johannes Sluijmer, die eerder ook de Sint-Marcellinuskerk in het nabijgelegen Boekelo had ontworpen. De bouw begon in oktober 1936. Op 5 juni 1938 werd de kerk ingewijd. De driebeukige kerk verving een oudere kerk die op deze plaats stond. De aan de rechterzijde van de kerk gelegen pastorie werd enkele jaren later - in 1943 - in dezelfde traditionalistische stijl gebouwd.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute of motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Sint-Blasiuskerk is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet

Route slingerberg

.

Baexem Limburg Favoriet

IJsselmeer Markermeer Vissers Dorp Route

IJsselmeer Markermeer route die start van uit de carpool in Zwolle die lang vele vissers dorpjes gaat.

Zwolle Overijssel Favoriet