Routes bij bezienswaardigheid St. Jan de Doper kerk

© De Johannes de Doperkerk is een rooms-katholieke kerk in de Nederlandse plaats Keijenborg. De kerk is in 1932 gebouwd, waarbij Johannes de Doper als patroonheilige werd aangenomen. Voordat deze kerk werd gebouwd, beleden de rooms-katholieken hun geloof vanaf 1710 in een schuurkerk. Aangezien de kerk veelal te klein bleek, werd deze in 1843 vervangen door een waterstaatskerk. Bij deze kerk werd in hetzelfde jaar een pastorie gebouwd. Dankzij de kerk kwamen diverse instellingen in het dorp, zoals een basisschool en het Maria Magdalena Postelgesticht die voor diverse zorg- en onderwijstaken stond. De waterstaatskerk bleek na verloop van tijd ook te klein en werd in 1932 vervangen door de huidige kerk, de Johannes de Doperkerk. De kerk was ontworpen door Jan Stuyt en in de kerk werden interieurelementen van de waterstaatskerk overgenomen.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute of motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid St. Jan de Doper kerk is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet