Fietsen, motorrijden en wandelen in Gelderland

Ben je op zoek naar een fietsroute, motorroute, mtb route, racefietsroute, trekkingtocht of wandelroute in Gelderland? Bekijk hier welke routes er zijn.

Weet je dat.... je ook routes kunt zoeken die langs of door je woonplaats gaan? Kies een routetype via het hoofdmenu, geef je woonplaats en een straal op en wij tonen je de routes die binnen deze afstand langs je woonplaats komen.
Route gevonden? Wijzig dan eenvoudig het startpunt naar het punt dicht bij jouw woonplaats, download de route en geniet van je activiteit!
288 routes gevonden
OP DE KAART

Vals plat en single trials

Ik ben deze mtb-route begonnen aan de Dellenweg in Ede. Het is een track met veel variatie van single trials, vals plat en korte klimmetjes. Je bent 27 km lang lekker aan het werk.

Epe Gelderland Favoriet

Fietsend over de Veluwe

Een werkelijk prachtige fietsroute vanuit Beekbergen de Veluwe op.Kilometers lang al fietsend genieten van de rust en de schitterende en afwisselende natuur die de Veluwe te bieden heeft.

Beekbergen Gelderland Favoriet

Fietsen door en langs de Veluwe

Mooie fietsroute over het altijd prachtige Veluwe door en langs Vierhouten, Gortel en beginnend en eindigend in Elspeet. Lekker 34 kilometer genieten!

Elspeet Gelderland Favoriet

Landgoed Hoenlo

Mooie route voor op de racefiets rondom Deventer, over een uitstekend wegdek.

Empe Gelderland Favoriet

Wandelen over de Posbank

Een prachtige route met wat stevige heuvels in het begin. Maar de rest van de route is het heerlijk relaxed wandelen. Deze route is niet geschikt voor kinderwagen of rolstoel.

Rheden Gelderland Favoriet

Door de Gelderse Vallei

Deze flinke wandelroute van ruim 20 kilometer gaat door een verborgen gebied in de Gelderse Vallei waar een kleinschalig landschap ligt, waaraan de ruilverkaveling grotendeels is voorbijgegaan.

Terschuur Gelderland Favoriet

MTB-route Zuidoost-Veluwe

Een prachtige lange mountainbikeroute door een heuvelachtig stukje Nederland. Deze mtb-route staat in de Top-10 van meest favoriete routes bij mountainbikers en mtb-ers.

Rheden Gelderland Favoriet

MTB-route Montferland

Een goed gewaardeerde mountainbikeroute door de bossen op de stuwwal van Montferland.

's-Heerenberg Gelderland Favoriet

Fietsroute Vrijenbergerspreng Loenen

Een rondroute van 15 kilometer vol met afwisselende landschappen. Water speelt tijdens deze fietsroute van de Veluwe de hoofdrol. Je fietst langs de Vrijenbergerspreng met de hoogste waterval van...

Loenen Gelderland Favoriet

Fietsroute Smaakvol Landschap bij Arnhem

De rode draad tijdens deze fietsroute in de omgeving van Arnhem is de smaak van het landschap

Laag-Soeren Gelderland Favoriet

Fietsroute Veluwezoom Velperwaarden

Laat je verrassen tijdens deze 23 kilometer lange afwisselende fietsroute door waterrijk gebied. Van een glooiend landschap dat in de ijstijd is gevormd tot kabbelende..

Velp (GLD) Gelderland Favoriet

Wandelroute Twee Schansen - Mookerheide bij Mook

Deze wandelroute neemt je mee dwars door de natuur langs dé hoogtepunten van de Mookerheide: het jachtslot, de heide, de Heumense- en Mookerschans

Groesbeek Gelderland Favoriet

Wandelroute Velhorst, in de Graafschap

Ontdek tijdens deze wandelroute de variatie van het Achterhoekse coulissenlandschap met zijn landgoederen, akkers, graslanden en bosjes.

Lochem Gelderland Favoriet

Wandelroute Veluwezoom-Posbank bij Arnhem

Ten noordoosten van Arnhem ligt het Nationaal Park Veluwezoom. Deze wandelroute gaat door het uitgestrekte bos, de heideheuvels en zandverstuivingen waar je oog in oog kunt komen te staan met...

Rheden Gelderland Favoriet

Wandelroute Vrijenberg langs Loenense Waterval

Een afwisselende wandelroute van 4,5 kilometer, op de overgang van de oostelijke stuwwal van de Veluwe naar de IJsselvallei. Een perfecte wandelroute met de kinderen

Loenen Gelderland Favoriet

Wandelroute Wolfheze, vlakbij Arnhem

Bij deze wandelroute in Wolfheze wandel je door een dicht en oud loofbos, langs heide, beken en voormalige landbouwgronden.

Wolfheze Gelderland Favoriet

Wandelroute Schaapskooi Veluwezoom, bij Rheden

Een korte, afwisselende wandelroute door het landgoed Heuven die erg leuk is om samen met de kinderen toe doen

Rheden Gelderland Favoriet

Wandelroute Oud Groevenbeek, in Ermelo

. Tijdens deze wandelroute op Oud Groevenbeek zie je de Jugendstil villa, een in kasteelstijl gebouwde watertoren, een historische druivenkas, een koetshuis en een washuis met een unieke,...

Ermelo Gelderland Favoriet

Wandelroute Planken Wambuis, vlakbij Ede

Geniet van de ruige natuur van Planken Wambuis tijdens deze gevarieerde wandelroute

Ede Gelderland Favoriet

Wandelroute Mentink, vlakbij Winterswijk

Geniet tijdens deze wandelroute van het gevarieerde landschap van Landgoed Mentink. Het Mentink is een groene verbinding tussen het Korenburgerveen en het oude loofbos van Bekendelle.

Winterswijk Gelderland Favoriet

Toon Meer

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

MTB Rucphen

Boscross bij Roosendaal

Rucphen Noord-Brabant Favoriet

Prachtige motorrijden in Friesland

Als je houdt van een uitgestrekt landschap met uitzicht over de landerijen, dan is Friesland de place to be. Het blijft een van mijn favoriete provincies voor een mooie motortocht, toeren langs De...

Baars Overijssel Favoriet

MTB Route Overloon

De route is gelegen in de bosrijke omgeving ten zuiden en ten noorden van Overloon. Het gebied kent heidevelden, zandverstuivingen en natuurreservaten. Je fietst voornamelijk door de bossen.

Vierlingsbeek Noord-Brabant Favoriet

Om Tilburg met een stukje Belgie

Een mooie fietsroute die om Tilburg heen gaat en waarbij je diverse dorpen aandoet, waaronder bijvoorbeeld Hilvarenbeek en Moergestel. Ook fiets je een stukje door België heen.

Reeshof Noord-Brabant Favoriet