Fietsen, motorrijden en wandelen in Gelderland

Ben je op zoek naar een fietsroute, motorroute, mtb route, racefietsroute, trekkingtocht of wandelroute in Gelderland? Bekijk hier welke routes er zijn.

Weet je dat.... je ook routes kunt zoeken die langs of door je woonplaats gaan? Kies een routetype via het hoofdmenu, geef je woonplaats en een straal op en wij tonen je de routes die binnen deze afstand langs je woonplaats komen.
Route gevonden? Wijzig dan eenvoudig het startpunt naar het punt dicht bij jouw woonplaats, download de route en geniet van je activiteit!
292 routes gevonden
OP DE KAART
8.2 {highlight}

Met de voetjes boven de Rijn

Een zeer afwisselende motorroute over landweggetjes, door bossen , glooiend landschap en door een paar steden. Onderweg kom je genoeg tentjes tegen om even lekker een kop koffie of lunch te nuttigen. 

Hattem Gelderland Favoriet

8.0 {highlight}

Achterhoek NRW

Mooie route van de Achterhoek naar Duitsland. 

Zeddam Gelderland Favoriet

7.6 {highlight}

Noord-Limburgroute

Route door het noordelijke gedeelte van Limburg. De route begint en eindigt bij pannenkoekenhuis 'de Heksendans', Oude Kleefsebaan 425 6572 AZ Berg en Dal. En we beginnen met één van de... 

Berg en Dal Gelderland Favoriet

8.0 {highlight}

Trots op de Achterhoek 2

Een rit die je diep de Achterhoek in voert. Je komt door het prachtige buitengebied van Winterswijk, gaat over de mooiste slingerweggetjes van Aalten en maakt een extra draai rond het fraaie Sinderen. 

Heelweg Gelderland Favoriet

7.8 {highlight}

Trots op de Achterhoek 1

Deze route begint en eindigt bij Restaurant 'De Kruisberg', Kruisbergseweg 172 in Doetinchem. Binnen 5 minuten kun je genieten van het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap, waar je na iedere... 

Doetinchem Gelderland Favoriet

7.7 {highlight}

MTB Route Kraaijenbergse plassen

... 

Lindenholt Gelderland Favoriet

8.3 {highlight}

Vals plat en single trials

Ik ben deze mtb-route begonnen aan de Dellenweg in Ede. Het is een track met veel variatie van single trials, vals plat en korte klimmetjes. Je bent 27 km lang lekker aan het werk. 

Epe Gelderland Favoriet

6.4 {highlight}

Fietsend over de Veluwe

Een werkelijk prachtige fietsroute vanuit Beekbergen de Veluwe op.Kilometers lang al fietsend genieten van de rust en de schitterende en afwisselende natuur die de Veluwe te bieden heeft. 

Beekbergen Gelderland Favoriet

7.7 {highlight}

Fietsen door en langs de Veluwe

Mooie fietsroute over het altijd prachtige Veluwe door en langs Vierhouten, Gortel en beginnend en eindigend in Elspeet. Lekker 34 kilometer genieten! 

Elspeet Gelderland Favoriet

5.6 {highlight}

Landgoed Hoenlo

Mooie route voor op de racefiets rondom Deventer, over een uitstekend wegdek. 

Empe Gelderland Favoriet

7.9 {highlight}

Wandelen over de Posbank

Een prachtige route met wat stevige heuvels in het begin. Maar de rest van de route is het heerlijk relaxed wandelen. Deze route is niet geschikt voor kinderwagen of rolstoel. 

Rheden Gelderland Favoriet

7.2 {highlight}

Door de Gelderse Vallei

Deze flinke wandelroute van ruim 20 kilometer gaat door een verborgen gebied in de Gelderse Vallei waar een kleinschalig landschap ligt, waaraan de ruilverkaveling grotendeels is voorbijgegaan. 

Terschuur Gelderland Favoriet

8.2 {highlight}

MTB-route Zuidoost-Veluwe

Een prachtige lange mountainbikeroute door een heuvelachtig stukje Nederland. Deze mtb-route staat in de Top-10 van meest favoriete routes bij mountainbikers en mtb-ers. 

Rheden Gelderland Favoriet

7.4 {highlight}

MTB-route Montferland

Een goed gewaardeerde mountainbikeroute door de bossen op de stuwwal van Montferland. 

's-Heerenberg Gelderland Favoriet

7.9 {highlight}

Fietsroute Vrijenbergerspreng Loenen

Een rondroute van 15 kilometer vol met afwisselende landschappen. Water speelt tijdens deze fietsroute van de Veluwe de hoofdrol. Je fietst langs de Vrijenbergerspreng met de hoogste waterval van... 

Loenen Gelderland Favoriet

7.6 {highlight}

Fietsroute Smaakvol Landschap bij Arnhem

De rode draad tijdens deze fietsroute in de omgeving van Arnhem is de smaak van het landschap 

Laag-Soeren Gelderland Favoriet

7.4 {highlight}

Fietsroute Veluwezoom Velperwaarden

Laat je verrassen tijdens deze 23 kilometer lange afwisselende fietsroute door waterrijk gebied. Van een glooiend landschap dat in de ijstijd is gevormd tot kabbelende.. 

Velp (GLD) Gelderland Favoriet

7.7 {highlight}

Wandelroute Twee Schansen - Mookerheide bij Mook

Deze wandelroute neemt je mee dwars door de natuur langs dé hoogtepunten van de Mookerheide: het jachtslot, de heide, de Heumense- en Mookerschans 

Groesbeek Gelderland Favoriet

7.8 {highlight}

Wandelroute Velhorst, in de Graafschap

Ontdek tijdens deze wandelroute de variatie van het Achterhoekse coulissenlandschap met zijn landgoederen, akkers, graslanden en bosjes. 

Lochem Gelderland Favoriet

8.0 {highlight}

Wandelroute Veluwezoom-Posbank bij Arnhem

Ten noordoosten van Arnhem ligt het Nationaal Park Veluwezoom. Deze wandelroute gaat door het uitgestrekte bos, de heideheuvels en zandverstuivingen waar je oog in oog kunt komen te staan met... 

Rheden Gelderland Favoriet

Toon Meer

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet