Routes bij bezienswaardigheid ArenA Boulevard

De ArenA Boulevard is een voetgangerspromenade in het centrumgebied van Amsterdam Zuidoost in Nederland, aan de westzijde van Station Bijlmer ArenA, aansluitend op winkelcentrum de Amsterdamse Poort. Aan de ArenA Boulevard zijn onder andere gelegen de Ziggo Dome, AFAS Live, Pathe ArenA, de Amsterdam ArenA, woonmall Villa ArenA (met parkeerdak met uitzicht over de omgeving) en diverse kantoorgebouwen, winkels en horecagelegenheden. Het Grace-theater in het Arena Park (later het Pepsi Stage evenementencomplex) stond ook langs de boulevard. In de toekomst wordt het Arena Park ontwikkeld tot een Urban Interactive District. Het gebied van 2,5 hectare krijgt vier bouwblokken waar woningen, kantoren, een theater, een poppodium en een hotel worden gerealiseerd. Ook worden bedrijven toegevoegd die zich specifiek bezighouden met de ontwikkeling van virtual reality. De straten tussen de bouwblokken worden verbonden door een plein. Hoekenrode vormt de overgang tussen de Amsterdamse Poort en de ArenA Boulevard.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute of motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid ArenA Boulevard is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet