Routes bij bezienswaardigheid Gerardus Majellakerk

De Gerardus Majellakerk is een rooms-katholieke kerk aan de Nes 134 in Onderdijk. De kerk werd in 1929 gebouwd ter vervanging van een oudere kerk uit 1874. Architect H.P.J. de Vries ontwierp een driebeukige kruiskerk in traditionalistische stijl, met een hoge zadeldaktoren aan de rechterzijde van de voorgevel. De torenklok uit 1929 — vervaardigd door de firma Mabilon & Co — is in de Tweede Wereldoorlog verdwenen. De kerk werd op 17 september 1929 door bisschop Aengenent ingewijd. Boven de ingang hangt een mozaïek dat de heilige Gerardus Majella uitbeeldt, gemaakt door Alex Asperslagh.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute of motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Gerardus Majellakerk is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet