Routes bij bezienswaardigheid Hofje van Kuypers

© Het Hofje van Kuypers werd in 1773 gesticht en bevond zich aan de Denneweg in Den Haag. Het wordt ook het Hofje van Susanna Zürkann genoemd. Het hofje werd gebouwd door Arnoldus Theodorus Zodaer, meester-timmerman en schrijnwerker. Het bestond uit 18 huisjes, nu zijn er nog 16 huisjes. Achter dit hofje ligt het hofje van de Nieuwe Schoolstraat 97-103. In 1786 werd het hofje verkocht aan Adrianus Kuypers, naar wie het toen vernoemd werd. In 1819 kwam het in handen van Susanna Zürkann, die ook haar naam aan het hofje gaf.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Hofje van Kuypers is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet