Routes bij bezienswaardigheid Maarkebeekvallei

© De Maarkebeekvallei is een vallei in de Vlaamse Ardennen in Zuid-Oost-Vlaanderen (België) en de naam van het natuurreservaat in deze vallei. De vallei van de Maarkebeek ligt voornamelijk op het grondgebied van de gemeente Maarkedal en voor een deel op grondgebied van de gemeentes Horebeke, Oudenaarde, Ronse en Vloesberg. Het is een typisch Vlaamse Ardennen-landschap met glooiende heuvels en diep ingesneden valleitjes. De vallei vormt samen met haar zijbeken Pauwelsbeek en Nederaalbeek, de natuurlijke verbinding tussen de getuigenheuvels van de Vlaamse Ardennen en de vallei van de Bovenschelde. De bron van de Maarkebeek situeert zich in het Waals Gewest (gemeenten Elzele en Vloesberg). Het centrale deel strekt zich uit over de gemeente Maarkedal. De Maarkebeek, Pauwelsbeek en Nederaalbeek ontspringen allen op de noordzijde van een heuvelkam die zich oost-west richting uitstrekt van de Kruisberg via de Muziekberg tot de Hoppeberg. Op het interfluvium ten noorden van de Maarkebeekvallei loopt de N8.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Maarkebeekvallei is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet