Routes bij bezienswaardigheid R.K. Huishoudschool Dr Kuyperstraat

De R.K. Huishoudschool is een voormalige huishoudschool in de Nederlandse stad Den Haag. Nu is er een Russisch-orthodox klooster gevestigd. Ze bevindt zich aan de Doctor Kuyperstraat 4 tegenover de Hooikade. Tot 1970 was er een klooster voor de Zusters van J.M.J., een internaat voor de leerlingen en een huishoudschool. De school was sinds 1915 gevestigd in het Westeinde en verhuisde in 1934 naar de Dr Kuyperstraat. Er werd een opleiding tot huishoudkundige gegeven door de zusters die ook aandacht besteedden aan armenzorg en missieopleiding. Tegenwoordig is in het gebouw een Russisch-Orthodox klooster gevestigd.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid R.K. Huishoudschool Dr Kuyperstraat is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet