Routes bij bezienswaardigheid Rijkeluishofje

© Het Rijkeluishofje aan de Zeestraat in Den Haag bestaat uit enkele huizen. De huizen werden gebouwd door Johannes Jacobus Delia en zijn zwager Cornelis Krulder, die samen veel huizen in het Willemspark bouwden. Zij braken in 1852 de badinrichting aan de overkant van de Zeestraat af en bouwden er huizen. Ook braken zij in 1857 de molen op de hoek van de Sophialaan af en bouwden daar het huidige Ambassador Hotel. Naast het hotel bouwden zij vervolgens het Rijkeluishofje. In die tijd liep tussen die huizen en de Zeestraat nog de Haagse Beek vandaar dat de huizen wat naar achteren liggen. Nu hebben de bewoners er parkeerplaatsen.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een wandelroute of fietsroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Rijkeluishofje is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet