Routes bij bezienswaardigheid Sint-Lambertuskerk

De Sint-Lambertuskerk is een rooms-katholieke kerk in de Nederlandse plaats Maren-Kessel. De kerk is gewijd aan de heilige Lambertus van Maastricht. Zowel Maren als Kessel hadden beide een eigen kerk in hun dorpskern, waarbij de geschiedenis enkele eeuwen terugging. Beide kerken zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers opgeblazen, waardoor na de oorlog ervoor werd gekozen om restanten van de kerken af te breken. Tussen beide dorpen in werd een nieuwe kerk gebouwd, waarna aldaar een nieuwe dorpskern ontstond, het huidige Maren-Kessel. De nieuwe kerk werd aan Sint-Lambertus gewijd, gelijk aan de patroon van de oude kerk in Kessel.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute of motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Sint-Lambertuskerk is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.

OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Trois Ballons Vogezen

Prachtige route

Gérardmer Grand Est Favoriet

ry1

nee

Grevenbicht Limburg Favoriet

5-pontjes-route

Een motorroute langs het rivierengebied in Brabant en Utrecht, waarbij er in totaal met 5 pontjes moet worden overgestoken naar de andere oever. Het pontje bij Dussen en Eethen is gratis.

Dongen Noord-Brabant Favoriet