Routes bij bezienswaardigheid Sint-Theresiakerk

© De Sint-Theresiakerk is een gebouw dat dienstdeed als rooms-katholieke kerk aan de Carmelitessenstraat 2 in het Eindhovense stadsdeel Strijp. De driebeukige, bakstenen basiliek wordt gekenmerkt door een traditionalistische stijl met expressionistische elementen. Het ontwerp is van de hand van Martinus van Beek en de kerk werd in 1927 gebouwd door aannemersbedrijf Gebroeders Oudenhoven. Het oorspronkelijke interieur is bijzonder goed bewaard gebleven. Tot het interieur behoren wandschilderingen door Charles Eyck, waaronder een boven de triomfboog aangebrachte afbeelding van de Heilige Theresia die knielt voor Maria. De Sint-Theresiakerk staat op de Nederlandse lijst van rijksmonumenten.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Sint-Theresiakerk is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet

Route slingerberg

.

Baexem Limburg Favoriet

IJsselmeer Markermeer Vissers Dorp Route

IJsselmeer Markermeer route die start van uit de carpool in Zwolle die lang vele vissers dorpjes gaat.

Zwolle Overijssel Favoriet