Routes bij bezienswaardigheid VV Gendringen

© VV Gendringen is een amateurvoetbalvereniging uit Gendringen, opgericht in 1928. Het eerste elftal speelt in de Derde klasse zondag (2017/18). Gendringen heeft ongeveer 600 leden. De club is in de jeugd vertegenwoordigd in alle leeftijdscategorieën (jeugd onder 19 t/m onder 9). Daarin werkt zij nauw samen met andere verenigingen in de buurt. Zo heeft de club bij de jeugd de laatste jaren veelvuldig 'gecombineerde' teams gehad met onder andere SDOUC uit Ulft, GWVV uit Varsselder-Veldhunten en SVGG uit Megchelen. Dit seizoen (2017/2018) heeft de club een samenwerking met VV Etten uit het gelijknamige dorp bij de jeugd onder 15 en 13. Daarnaast organiseert de club al enkele jaren een groot jeugdtoernooi (IJsselweide Cup) samen met buurman SDOUC. Tot slot heeft de club in samenwerking met andere in de buurt gelegen clubs een eigen regionale competitie opgestart met de naam 'Streek Soccer League', waarin op een kwart veld 5 vs. 5 gevoetbald wordt en door Gendringen met één of meerdere teams wordt deelgenomen. Bij de senioren zijn er vijf zondagelftallen en een zaterdagelftal. De club heeft twee vrouwenelftallen en een meisjeselftal.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een fietsroute of motorroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid VV Gendringen is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet