Routes bij bezienswaardigheid Waals-Hervormde Gemeente

© De Waalse kerk is een kerkgebouw van de Waals-Hervormde gemeente aan het Noordeinde in Den Haag. De kerkdiensten worden gehouden in de Franse taal. Sinds 1591 hield de Haagse Waals-Hervormde gemeente haar diensten in de Hofkapel van het Binnenhof. Hieraan kwam een einde in de Franse tijd toen Lodewijk Napoleon Bonaparte, koning van het Koninkrijk Holland, in 1806 het Binnenhof als residentie nam en de Hofkapel wilde gebruiken voor de katholieke mis.

Wij hebben de volgende routes gevonden die in, door óf nabij deze bezienswaardigheid lopen.
Ben je op zoek naar een wandelroute of fietsroute in of nabij waarbij de bezienswaardigheid Routes bij bezienswaardigheid Waals-Hervormde Gemeente is opgenomen? Bekijk hier welke routes er zijn.
OP DE KAART

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Routes op de kaart: Lijst

Nieuwste routes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

Combi Anloo en Rolde

Een combinatie van de MTB route Anloo met Rolde voor als je net iets meer wilt. Beide routes komen vlak langs elkaar en de verbindingsroute is duidelijk aangegeven.

Anloo Drenthe Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet