8,0
Deze drie-daagse motortocht van ruim 1.000 kilometer is voor de echte liefhebber. Let op: In het weekend is de Meije tot nadere order afgesloten voor motorrijders van zaterdagochtend 9.00 uur tot zondagavond 20.00 uur.

Deze motorroute begint nabij het adres Boerestreek 2, 8757JS in Gaast. Gaast behoort tot de gemeente Súdwest-Fryslân en ligt in de provincie Friesland. De totale lengte van deze route is 1159,69km. en het betreft geen rondtrip. Deze route krijgt een gemiddelde waardering van 8.0.
Tijdens deze motorroute zul je te maken krijgen met de volgende wegtypes.
Wegtypes route
3% 100km/u wegen
3% 130km/u wegen
4% 30km/u wegen
8% 50km/u wegen
50% 60km/u wegen
29% 80km/u wegen
Tijdens deze motorroute zul je door de volgende landschapstypes komen.
Gebieden route
13% Bewoond
23% Bos
60% Weiland/landbouw
4% Overig gebied
Tijdens deze motorroute zul je door of nabij de volgende 25 natuurgebieden komen.

Weerribben-Wieden

Fietsen langs hooilanden vol bloemen en wandelen door dichtbegroeide moerasbossen in De Wieden.


Broekvelden, Vettenbroek & Polder Stein

Water, lange sloten, weilanden, molens en knotwilgen bepalen het beeld in het Groene Hart. In de plas Broekvelden Vettenbroek vinden vele watervogels een plek om te fourageren, rusten.


Markermeer & IJmeer

Het Markermeer ontstond als gevolg van voltooiing van de Houtribdijk tussen Enkhuizen en Lelystad in 1976. In luwere en ondiepere delen van het Markermeer, zoals de Gouwzee en de kustzone Muiden zijn kranswierbegroeiingen ontstaan.


Polder Zeevang

Vanwege de bijzondere vogels die hier leven, is polder Zeevang aangewezen als waardevol natuurgebied. In het voorjaar broeden hier vele grutto´s, kieviten, visdiefjes, tureluurs, scholeksters en zomertalingen.


Leenderbos, Groote Heide & De Plateaux

Het natuurgebied Leenderbos, Groote Heide & De Plateaux ligt op een aaneengesloten zandrug tussen Eindhoven en het Belgische Achel. Het bestaat uit naaldbossen en heidevelden en wordt doorsneden door enkele beekdalen.


Veluwe

De Veluwe is het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Met bos, heide, zandvlakten spectaculaire uitzichten en dé plek om wild te zien.mDe natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend.


Zouweboezem

Zouweboezem is het mooiste natuurgebied van de Vijfheerenlanden. Ooit maalden de molens op de Zederikkade het overtollige polderwater naar deze rietvelden toe. Vroeger waren dit de productiepercelen voor de rietdekker die er de bekende rietdaken voor boerenhofstedes van maakte.


Rijntakken

De Rijntakken is een uitgestrekt natura 2000-gebied in de Nederlandse provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht.


Lingegebied & Diefdijk-Zuid

Het Natura 2000 gebied Zuider Lingedijk en Diefdijk-Zuid omvat de oeverlanden van de rivier de Linge, die een smal stroomgebied heeft dat tussen Rijn en Waal ligt ingekneld.


De Wieden

De Wieden is een cultuurlandschap. Het landschap is gevormd door de turfwinning; vanaf de vijftiende eeuw werd hier veen gebaggerd. De eerste aankopen van Natuurmonumenten in De Wieden waren twee eendenkooien.


Uiterwaarden Zwarte Water en Vecht

Het natuurgebied Uiterwaarden Zwarte Water en Vecht ligt in de gemeenten Zwartewaterland en Zwolle. Daar waar de Overijsselse Vecht samenstroomt met het Zwarte Water, is een unieke plek te vinden in Nederland.


Kampina & Oisterwijkse Vennen

Kampina & Oisterwijkse Vennen is een voorlopig aangewezen Natura 2000-gebied in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.


Kempenland-West

Het heide- en vennengebied van Kempenland bestaat uit enkele enigszins verspreid liggende delen. De natuur in Kempenland-West is een samenstelling van droge en natte heide en bossen, beken en vennen.


Loevestein, Pompveld & Kornsche Boezem

Het Natura 2000 gebied Loevestein, Pompveld & Kornsche Boezem bestaat uit drie aparte deelgebieden. Het deelgebied Loevestein ligt rond het gelijknamige slot en bestaat uit graslanden en moeras in de uiterwaarden van de Waal en de Afgedamde Maas.


Vlijmens Ven, Moerputten & Bossche Broek

Het Vlijmens Ven, de Moerputten en het Bossche Broek vormen samen één gebied ten zuidwesten van ‘s-Hertogenbosch. Hier gaat het beekdal van de Dommel over in het laagveengebied van de “Naad van Brabant”.


Veluwezoom

De Veluwezoom. Het oudste Nationale park van Nederland, hoge toppen zoals de Posbank, eindeloze heidevelden, wild spotten en duizelingwekkende haarspeldbochten.


IJsselmeer

Het IJsselmeer ontstond door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee. Het IJsselmeer is het grootste zoetwatermeer van Nederland. Rondom het IJsselmeer bevinden zich prachtige oud-Hollandse dorpjes en stadjes.


Olde Maten & Veerslootslanden

Het gebied Olde Maten en Veerslootlanden is een laagveen- en veenweidegebied in de gemeente Staphorst in Overijssel.


Uiterwaarden Lek

's Zomers grazen koeien er op de bloemrijke graslanden. 's Winters vangen de Uiterwaarden Rijn en Lek overtollig regenwater en smeltwater uit de bergen op.


Waddenzee

De Waddenzee is de binnenzee tussen de Waddeneilanden en de Noordzee aan de ene kant, en aan de andere kant het vasteland van Nederland, Duitsland en Denemarken.


Oudegaasterbrekken, Fluessen en omgeving

Het gebied 'Oudegaasterbrekken, Gouden Bodem & Fluessen' bestaat uit een aantal grote meren en plassen en omringende oeverlanden en polders.


Nieuwkoopse Plassen & de Haeck

Nieuwkoopse Plassen & De Haeck. Veel water en veel riet. Dat is dit natuurgebied op het eerste gezicht. Maar het is méér, namelijk één van de belangrijkste laagveenmoerassen van Europa.


IJmeer

Het IJmeer is een randmeer in Nederland. Het ligt tussen de polder De Nes gemeente Waterland, Pampushaven, de Hollandse Brug en de monding van het IJ bij IJburg, verdeeld over de provincies Noord-Holland en Flevoland.


Noordzeekustzone

Het zandige kustgebied langs de Noordzee bestaat uit kustwateren, ondiepten, enkele zandbanken onder andere Noorderhaaks en de stranden van noordelijk Noord-Holland en de Waddeneilanden.


Loonse en Drunense Duinen & Leemkuilen

De Loonse en Drunense Duinen is een groot stuifzandgebied. In dit gebied zijn dikke pakketten dekzand afgezet. Deze dekzanden zijn in de loop der tijd begroeid geraakt met bos.


Tijdens deze motorroute zul je de volgende 158 bezienswaardigheden tegenkomen.
©

Aldfaers Erf Museum

Het Friese Museumdorp Aldfaers Erf is een cultuurhistorisch museum in Allingawier in de Nederlandse provincie Friesland. In dit openluchtmuseum is te zien en te beleven hoe mensen 100 jaar geleden leefden en werkten.

Toon alle routes waarin Aldfaers Erf Museum is opgenomen.
Udo Ockema, Allingawier 12, CC BY 3.0

Allerheiligst Sacramentskerk

De Sacramentskerk (of: Allerheiligst Sacramentskerk) is de Rooms-Katholieke parochiekerk van Middelrode, gelegen aan Driezeeg 40. De kerk werd gebouwd in het kader van een reconstructie van het centr....

Toon alle routes waarin Allerheiligst Sacramentskerk is opgenomen.
{imageattribution}

©

Antonius van Paduakerk

De Antonius van Paduakerk is de Rooms-katholieke parochiekerk van Nijnsel, gelegen aan Oude Lieshoutseweg 1. Het betreft een rustieke bakstenen kerk die werd ingewijd in 1911 en ontworpen is door de ....

Toon alle routes waarin Antonius van Paduakerk is opgenomen.

©

ASML central park

ASML central park bevindt zich in Veldhoven, een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en is gelegen ten westen van Eindhoven, ten oosten van Eersel en ten noorden van Waalre

Toon alle routes waarin ASML central park is opgenomen.
Bron: © 2015, Centraal Bureau voor de Statistiek / Topografische Dienst Kadaster, NL - locator map municipality code GM0861 (2016), CC BY-SA 3.0

©

Beaufortpark

Het Beaufortpark bevindt zich in Woudenberg, een gemeente en plaats in de Nederlandse provincie Utrecht.

Toon alle routes waarin Beaufortpark is opgenomen.
No machine-readable author provided. Gjwolfswinkel~commonswiki assumed (based on copyright claims)., Woudenberg wapen kerktoren, CC BY-SA 3.0

Bocht fan Molkwar

De Bocht van Molkwerum (Fries: Bocht fan Molkwar) is een natuurgebied in de Nederlandse provincie Friesland. Het natuurgebied de Bocht fan Molwar is het buitendijks gelegen gebied tussen Hindeloopen en Molkwerum.

Toon alle routes waarin Bocht fan Molkwar is opgenomen.
{imageattribution}

©

Bodegraafse Bos

Het Bodegraafse Bos bevindt zich in Bodegraven, een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeenten Bodegraven en Reeuwijk zijn per 1 januari 2011 gefuseerd tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Toon alle routes waarin Bodegraafse Bos is opgenomen.

©

Bolwerksmolen

De Bolwerksmolen is een zaagmolen in Deventer op de westelijke oever van de IJssel, vlak bij de Wilhelminabrug. De molen werd in 1968 ingeschreven in het register van rijksmonumenten. De molen werd g....

Toon alle routes waarin Bolwerksmolen is opgenomen.
Johan Weenink, Bolwerksmolen, CC BY-SA 3.0

©

BRONpark

Het BRONpark bevindt zich in Vathorst, een Vinex-locatie van de stad Amersfoort in de Nederlandse provincie Utrecht. Hier is in 2001 begonnen met de bouw van 11.000 woningen.

Toon alle routes waarin BRONpark is opgenomen.

Carolinapark

Het Carolinapark bevindt zich in Dieren, een voormalige gemeente en plaats in de gemeente Rheden (provincie Gelderland). Dieren ligt ingeklemd tussen de heuvelachtige bossen van de Veluwezoom en de rivier de IJssel.

Toon alle routes waarin Carolinapark is opgenomen.
{imageattribution}

©

Center Parcs "De Eemhof"

De Eemhof is een bungalowpark van Center Parcs. Het park is gelegen in Nederlandse gemeente Zeewolde aan het Eemmeer. De Eemhof werd geopend in 1980 als een van de oorspronkelijke Sporthuis Centrum-p....

Toon alle routes waarin Center Parcs "De Eemhof" is opgenomen.

©

Daendelspark

Het Daendelspark is een park gelegen in de stad Hattem. Hattem is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland.

Toon alle routes waarin Daendelspark is opgenomen.

©

De Grote Molen

De Grote Molen is een tussen 1603 en 1638 gebouwde poldermolen, die later is voorzien van een vijzel en het water de Zuiderzee inpompte. De molen is een rietgedekte achtkantige molen van het type grondzeiler met een Oudhollands wiekenkruis.

Toon alle routes waarin De Grote Molen is opgenomen.

de Haeck

De Haeck bevinden zich in de Nieuwkoopse Plassen. De Nieuwkoopse Plassen is een natuurgebied van 1400 ha groot in Zuid-Holland bij de plaatsen Nieuwkoop, Noorden en De Meije. Daarvan is ruim 1000 ha e....

Toon alle routes waarin de Haeck is opgenomen.
{imageattribution}

©

De Herder

De Herder is een achtkante, met riet gedekte stellingmolen en staat in Medemblik. Het is een bovenkruier en heeft twee koppel maalstenen. Tot 1947 stond op dezelfde plek een eerdere molen, deze is toe....

Toon alle routes waarin De Herder is opgenomen.

©

De Karperskuyl

De Karperskuyl is een haven welke zich bevindt in Hoorn, een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin De Karperskuyl is opgenomen.

De Peelsche Heide

De Peelsche Heide bevindt zich nabij Odilliapeel. De Peelsche Heide is een natuurontwikkelingsgebied aangelegd in 2013. Odiliapeel is een kerkdorp in de gemeente Uden

Toon alle routes waarin De Peelsche Heide is opgenomen.
{imageattribution}

©

De Roggebroek

Haven De Roggebroek bevindt zich in Stavoren aan het Johan Frisokanaal. een kanaal in Friesland. Het kanaal verbindt het IJsselmeer via de Johan Frisosluis bij Stavoren met het Prinses Margrietkanaal....

Toon alle routes waarin De Roggebroek is opgenomen.

©

De Schammer

De Schammer is een natuurgebied ten noorden van Leusden en ten oosten van Amersfoort langs de A28. Ten noorden van De Schammer ligt natuurgebied Bloeidaal.[1] De Schammer ligt tussen de Barneveldse Beek en het Valleikanaal.

Toon alle routes waarin De Schammer is opgenomen.
Janwillemvanaalst (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:P06-UT-positiekaart2-gemlabels.png), https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/legalcode

©

De Skoôt

De Skoôt bevindt zich nabij Opperdoes, een dorp in de gemeente Medemblik in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het dorp ligt vlak bij de stad Medemblik.

Toon alle routes waarin De Skoôt is opgenomen.

©

De Stormvogel

De Stormvogel is een haven in Warns, een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland. Het dorp kent meerdere jachthavens.

Toon alle routes waarin De Stormvogel is opgenomen.

©

De Vlijt

De korenmolen De Vlijt staat aan de Marledijk in Marle (gemeente Olst-Wijhe) in de Nederlandse provincie Overijssel. Het is een achtkantige, rietgedekte stellingmolen met een vlucht van 23,60 meter. ....

Toon alle routes waarin De Vlijt is opgenomen.

©

De Zuiderkluft

De Zuiderkluft bevindt zich in Giethoorn, een waterstreekdorp in de kop van Overijssel, in de gemeente Steenwijkerland in de Nederlandse provincie Overijssel en ligt tussen Steenwijk en Meppel.

Toon alle routes waarin De Zuiderkluft is opgenomen.

©

Dierense Sluis

De Dierense Sluis is een schutsluis tussen de IJssel bij kilometerraai 911,6 en het Apeldoorns Kanaal. De sluis ligt in Dieren in de Nederlandse gemeente Rheden. De sluis, met puntdeuren en een hefbr....

Toon alle routes waarin Dierense Sluis is opgenomen.

Duivendrechtsevaart

De Duivendrechtsevaart is een kanaal in Amsterdam en Duivendrecht (gemeente Ouder-Amstel). De vaart loopt van de Amstel ter hoogte van de Omval naar de Van der Madeweg in het industriegebied Overamste....

Toon alle routes waarin Duivendrechtsevaart is opgenomen.
{imageattribution}

©

Dwaalpark

Het Dwaalpark is gelegen in Hoorn, een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Dwaalpark is opgenomen.

©

E3-strand

Het E3-strand is een recreatieplas in de gemeente Eersel in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het gebied bestaat uit helderwitte zandstranden van de bosrand tot de waterkant en zijn er diverse g....

Toon alle routes waarin E3-strand is opgenomen.

©

Eikenberg

De Hooge Heide is de naam van een verzameling landgoederen, bos- en natuurgebieden tussen Nuland, Rosmalen en Sint-Michielsgestel in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gebieden zijn voorname....

Toon alle routes waarin Eikenberg is opgenomen.

©

Eindhoven Airport

De Vliegbasis Eindhoven of Eindhoven Airport (IATA: EIN, ICAO: EHEH), in de volksmond nog vaak Welschap genoemd, ligt aan de westkant van Eindhoven, tussen Best en Veldhoven. Van oorsprong is het een ....

Toon alle routes waarin Eindhoven Airport is opgenomen.
inoue-hiro (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:EindhovenAirport-Terminal-20071224.jpg), „EindhovenAirport-Terminal-20071224“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

Engelenstede

Engelenstede is een natuur- en recreatiegebied dat zich bevindt ten westen van de buurtschap Kaathoven en ten zuidwesten van Vinkel in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het gebied heeft een oppe....

Toon alle routes waarin Engelenstede is opgenomen.

Fort bij Edam

Het Fort bij Edam is een fort van de Stelling van Amsterdam. Het fort is gelegen ten noorden van de Edammersluis in de Polder Zeevang bij Edam. Het fort maakt deel uit van het Unesco Werelderfgoed St....

Toon alle routes waarin Fort bij Edam is opgenomen.
{imageattribution}

Geërfdenpark

Het Geërfdenpark bevindt zich in Velp, een dorp (woonkern) in de gemeente Rheden in de Nederlandse provincie Gelderland. Het grenst zowel aan de plaatsen Rheden en Rozendaal (gemeente Rozendaal) als aan de stad Arnhem (gemeente Arnhem).

Toon alle routes waarin Geërfdenpark is opgenomen.
{imageattribution}

©

Gemeenlandshuis

Het Gemeenlandshuis van Diemen aan de Diemerzeedijk in Amsterdam-Oost werd gebouwd in 1727. Het was ruim 250 jaar in het bezit van het Hoogheemraadschap van den Zeeburg en Diemerzeedijk en zijn rechts....

Toon alle routes waarin Gemeenlandshuis is opgenomen.

Gerardus Majellakerk

De Gerardus Majellakerk is een rooms-katholieke kerk aan de Nes 134 in Onderdijk. De kerk werd in 1929 gebouwd ter vervanging van een oudere kerk uit 1874. Architect H.P.J. de Vries ontwierp een drie....

Toon alle routes waarin Gerardus Majellakerk is opgenomen.
{imageattribution}

Grashaven

De Grashaven bevindt zich in Hoorn, een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Grashaven is opgenomen.
{imageattribution}

Groene Hart

Het Groene Hart is een park in Monnickendam, een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Groene Hart is opgenomen.
{imageattribution}

Grote of Sint Gertrudiskerk

De Grote Kerk (Grutte Tsjerke) in de Friese plaats Hindeloopen is een eenbeukige kerk, gebouwd in 1632 op de fundamenten van haar voorgangster. De oude kerk van Hindeloopen werd in 1570 tijdens de Ta....

Toon alle routes waarin Grote of Sint Gertrudiskerk is opgenomen.
{imageattribution}

©

Haven

De Haven is gelegen in Lexmond, een dorp in de gemeente Vijfheerenlanden in de provincie Utrecht. Het dorp is ontstaan aan de mond van de Laak, een riviertje dat rond 1000 de Zederik verbond met de Lek.

Toon alle routes waarin Haven is opgenomen.

©

Heilige Nicolaaskerk

De Heilige (H.) Nicolaaskerk of Sint-Nicolaaskerk is de katholieke kerk van het dorp Helvoirt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De kerk werd in neogotische stijl ontworpen door architect Hube....

Toon alle routes waarin Heilige Nicolaaskerk is opgenomen.

Hemmeland

Het Hemmeland is gelegen in Monnickendam, een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Hemmeland is opgenomen.
{imageattribution}

Hemmeland

De haven Hemmeland is gelegen in Monnickendam, een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Hemmeland is opgenomen.
{imageattribution}

©

Hervormde Kerk

De Hervormde kerk van Veen is een kerkgebouw dat stamt uit de Middeleeuwen. Het gebouw bevindt zich in het dorp aan de Grotestraat. Omstreeks het jaar 1100 werd een aan Sint-Paulus gewijd romaans 'ke....

Toon alle routes waarin Hervormde Kerk is opgenomen.

©

Het Beekdalpark Paasberg

Het Beekdalpark Paasberg bevindt zich in Arnhem en is 2,7 hectare groot. Het park maakt deel uit van een groenstructuur die de verbinding vormt tussen stuwwal en rivier. Arnhem is een stad en gemeen....

Toon alle routes waarin Het Beekdalpark Paasberg is opgenomen.

©

Het Bosch

Het Viaanse Bos is een natuurgebied bij Vianen. Het bos bestaat uit wilgengriend met populieren, zwarte elzen en rietstroken.

Toon alle routes waarin Het Bosch is opgenomen.

Het Rosarium

Het Rosarium is gelegen in Bodegraven, een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeenten Bodegraven en Reeuwijk zijn per 1 januari 2011 gefuseerd tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Toon alle routes waarin Het Rosarium is opgenomen.
{imageattribution}

©

Hoeckelingsdam

De Hoeckelingsdam is een 1.6 kilometer lange zanddam in het IJmeer, buitendijks van het Kinselmeer en eindigend bij het Vuurtoreneiland. De dam is tussen 2003 en 2005 opgespoten als natuurcompensatie ....

Toon alle routes waarin Hoeckelingsdam is opgenomen.

Holland Sport Boat Centre

Het Holland Sport Boat Centre bevindt zich in de stad Amsterdam,

Toon alle routes waarin Holland Sport Boat Centre is opgenomen.
{imageattribution}

©

Hollands Duits Gemaal

Het Hollands-Duits gemaal (oorspronkelijk geschreven als Hollandsch-Duitsch) is een gemaal gelegen in het begin van de Ooijpolder bij Nijmegen. In 1933 werd het gemaal gebouwd om water uit de Ooijpold....

Toon alle routes waarin Hollands Duits Gemaal is opgenomen.

©

Hoofdtoren

De Hoofdtoren is een van de laatste verdedigingswerken in het Noord-Hollandse Hoorn die bewaard zijn gebleven. De toren is vernoemd naar het Houten Hoofd, die reeds in 1464 gebouwd is, en ontleent ook....

Toon alle routes waarin Hoofdtoren is opgenomen.

©

Hunnerpark

Het Hunnerpark (voorheen Hunerpark) is een park in de wijk Hunnerberg aan de rand van het stadscentrum van de Nederlandse stad Nijmegen. Het Hunnerpark ligt aan de rand van de stuwwal uit het Saale-gl....

Toon alle routes waarin Hunnerpark is opgenomen.

IJmeer

Het IJmeer is een randmeer in Nederland. Het ligt tussen de polder De Nes (gemeente Waterland), Pampushaven, de Hollandse Brug en de monding van het IJ bij IJburg, verdeeld over de provincies Noord-Holland en Flevoland.

Toon alle routes waarin IJmeer is opgenomen.
{imageattribution}

©

IJsselmeer

Het IJsselmeer ontstond door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee. De Afsluitdijk werd voltooid op 28 mei 1932 en de officiële naamsverandering vond plaats op 20 september 1932. Het meer werd g....

Toon alle routes waarin IJsselmeer is opgenomen.
Gebruiker:Rudolphous (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Enkhuizen_-_IJsselmeer_-_bevroren_-_v3.JPG), „Enkhuizen - IJsselmeer - bevroren - v3“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

Immerloopark

Het Immerloopark of Immerloo is een park in Arnhem op de zuidelijke oever van de Immerlooplas. Park Immerloo is aangelegd tussen 1969 en 1972 en was daarmee het eerste stadspark in het stadsdeel Arnhe....

Toon alle routes waarin Immerloopark is opgenomen.
Michielverbeek (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:2007-11-27_13.04_Arnhem,_Immerlooplas.JPG), „2007-11-27 13.04 Arnhem, Immerlooplas“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

Ipenslotersluis

De Ipenslotersluis is een historische uitwateringssluis in de Diemerzeedijk in Amsterdam, tussen het Nieuwe Diep (Bovendiep) en het Buiten-IJ. De sluis valt onder het waterschap Amstel, Gooi en Vecht ....

Toon alle routes waarin Ipenslotersluis is opgenomen.
{imageattribution}

©

Jachthaven Durgerdam

Jachthaven Durgerdam bevindt zich in Durgerdam, een dijkdorp in Landelijk Noord, het landelijke deel van het Amsterdamse stadsdeel Noord (in de Nederlandse provincie Noord-Holland).

Toon alle routes waarin Jachthaven Durgerdam is opgenomen.

©

Jachthaven Edam

Jachthaven Edam bevindt zich in Edam, een stad in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Samen met Volendam vormt Edam de gemeente Edam-Volendam.

Toon alle routes waarin Jachthaven Edam is opgenomen.

©

Jachthaven Hindeloopen

Jachthaven Hindeloopen bevindt zich in Hindelopen, een stad in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland. De stad heeft een grote jachthaven in het noorden met wat vakantiehuizen

Toon alle routes waarin Jachthaven Hindeloopen is opgenomen.

©

Jachthaven Iselmar

Jachthaven Iselmar bevindt zich in Lemmer, een plaats in de gemeente De Friese Meren (voorheen Lemsterland) in de provincie Friesland.

Toon alle routes waarin Jachthaven Iselmar is opgenomen.

Jachthaven Keyzerskroon

Jachthaven Keyzerskroon bevindt zich in Lopikerkapel, een plaats en heerlijkheid in de gemeente Lopik, in de Nederlandse provincie Utrecht.

Toon alle routes waarin Jachthaven Keyzerskroon is opgenomen.
{imageattribution}

©

Jachthaven Marina Volendam

Jachthaven Marina Volendam bevindt zich in Volendam, een dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam

Toon alle routes waarin Jachthaven Marina Volendam is opgenomen.

©

Jachthaven Vos

Jachthaven Vos bevindt zich in Giethoorn, een waterstreekdorp in de kop van Overijssel, in de gemeente Steenwijkerland in de Nederlandse provincie Overijssel en ligt tussen Steenwijk en Meppel.

Toon alle routes waarin Jachthaven Vos is opgenomen.

©

Jan van Arkel

Jan van Arkel is een achtkante korenstellingmolen met een gemetselde onderbouw aan de Vlietskade in Arkel in de Nederlandse gemeente Giessenlanden. De molen is in 1852 gebouwd. Al in 1840 werd toestem....

Toon alle routes waarin Jan van Arkel is opgenomen.

Kagerbos

Het Kagerbos bevindt zich in Wervershoof, een dorp in de gemeente Medemblik in de regio West-Friesland in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Kagerbos is opgenomen.
{imageattribution}

©

Kampina

De Kampina is een natuurgebied met bos, heide en beekdalen in de provincie Noord-Brabant, gelegen tussen Boxtel en Oisterwijk. Het gebied is sinds 1929 grotendeels eigendom van de Vereniging Natuurmonumenten en is ruim 1200 hectare groot.

Toon alle routes waarin Kampina is opgenomen.
Polleket (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dennenbos_Kampina.jpg), „Dennenbos Kampina“, https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/legalcode

©

Kapel van Onze Lieve Vrouw in 't Zand

De Kapel van Onze Lieve Vrouw in 't Zand is een kapel in Zandoerle in de gemeente Veldhoven in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De Mariakapel ligt aan de oostzijde van de brink van het dorp en ....

Toon alle routes waarin Kapel van Onze Lieve Vrouw in 't Zand is opgenomen.

©

Karregat

Het Karregat (ook: Karreput) is een natuurgebied van 43 ha gelegen ten westen van Nuland en aansluitend aan de Nulandse Heide. Het Karregat is eigendom van de Stichting Brabants Landschap. Het is gele....

Toon alle routes waarin Karregat is opgenomen.

©

kazemat I

De Stelling bij Den Oever is een militair verdedigingswerk aan Noord-Hollandse zijde van de Afsluitdijk, gebouwd tussen 1932 en 1936. Het werd aangelegd in samenhang met soortgelijke werken aan de Fri....

Toon alle routes waarin kazemat I is opgenomen.

©

kazemat II

De Stelling bij Den Oever is een militair verdedigingswerk aan Noord-Hollandse zijde van de Afsluitdijk, gebouwd tussen 1932 en 1936. Het werd aangelegd in samenhang met soortgelijke werken aan de Fri....

Toon alle routes waarin kazemat II is opgenomen.

©

kazemat II

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat II is opgenomen.

kazemat III

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat III is opgenomen.
{imageattribution}

©

kazemat IV

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat IV is opgenomen.

©

kazemat IX

De Stelling bij Den Oever is een militair verdedigingswerk aan Noord-Hollandse zijde van de Afsluitdijk, gebouwd tussen 1932 en 1936. Het werd aangelegd in samenhang met soortgelijke werken aan de Fri....

Toon alle routes waarin kazemat IX is opgenomen.

©

kazemat V

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat V is opgenomen.

©

kazemat X

De Stelling bij Den Oever is een militair verdedigingswerk aan Noord-Hollandse zijde van de Afsluitdijk, gebouwd tussen 1932 en 1936. Het werd aangelegd in samenhang met soortgelijke werken aan de Fri....

Toon alle routes waarin kazemat X is opgenomen.

©

kazemat XIV

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat XIV is opgenomen.

kazemat XV

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat XV is opgenomen.
{imageattribution}

kazemat XVI

De Stelling Kornwerderzand was een verdedigingslinie op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand in de provincie Friesland ten tijde van de Duitse aanval op Nederland in 1940. Op 14 juni 1918 werd het plan ....

Toon alle routes waarin kazemat XVI is opgenomen.
{imageattribution}

©

Kazemattenmuseum Kornwerderzand

Het Kazemattenmuseum is een oorlogsmuseum in Kornwerderzand in de Nederlandse provincie Friesland. Het museum bij de Afsluitdijk ligt ten westen van de schutsluis van de Lorentzsluizen. In 2010-2011 ....

Toon alle routes waarin Kazemattenmuseum Kornwerderzand is opgenomen.

Kerk van de Heiligen Hubertus en Barbara

De Kerk van de Heiligen Hubertus en Barbara is een kerk in Sint Hubert in de provincie Noord-Brabant. Het is een rijksmonument. Het gebouw is ten dele nog een 15e-eeuwse gotische kerk, waaraan in 1....

Toon alle routes waarin Kerk van de Heiligen Hubertus en Barbara is opgenomen.
{imageattribution}

©

Kolk

Kolk is gelegen in Broekerhaven. Broekerhaven is een haven en buurtschap in de gemeente Stede Broec, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Kolk is opgenomen.

©

Landgoed Spaensweerd

Spaensweerd: historische tuin- en parkaanleg behorende tot de buitenplaats Spaensweerd

Toon alle routes waarin Landgoed Spaensweerd is opgenomen.

©

Langeweide

Langeweide is een buurtschap behorende tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in de provincie Zuid-Holland. De buurtschap lag ten westen van Driebruggen. Maar door uitbreidingen is het dorp Driebruggen t....

Toon alle routes waarin Langeweide is opgenomen.
P.H. Louw at Dutch Wikipedia (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gemhuis_driebruggen.jpg), „Gemhuis driebruggen“, https://creativecommons.org/licenses/by/2.5/nl/deed.en

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Lorentzsluis

De Lorentzsluizen zijn een sluizencomplex in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. De bouwwerken zijn belangrijk voor het peil op het IJsselmeer en de scheepvaart van en naar de Waddenzee.

Toon alle routes waarin Lorentzsluis is opgenomen.
{imageattribution}

Marina Resort Uitdam

Marina Resort Uitdam bevindt zich in Uitdam, een plaats in de gemeente Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het is ten zuidoosten gelegen van Zuiderwoude en ten zuiden van Marken aan d....

Toon alle routes waarin Marina Resort Uitdam is opgenomen.
{imageattribution}

Markermeer

Het Markermeer is een meer in Nederland, gelegen tussen Noord-Holland en Flevoland. Aan de noordoostelijke zijde grenst het aan het IJsselmeer, waarvan het eigenlijk het zuidwestelijk compartiment vor....

Toon alle routes waarin Markermeer is opgenomen.
{imageattribution}

Muntpark

Het Muntpark bevindt zich in Hoorn, een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Muntpark is opgenomen.
{imageattribution}

Nassaupark

Het Nassaupark ligt in Bovenkarspel, een dorp in de gemeente Stede Broec, in de regio West-Friesland, in de provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Nassaupark is opgenomen.
{imageattribution}

©

Natuurpark De Broeckgouw

Natuurpark De Broeckgouw bevindt zich in Edam, een stad in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Samen met Volendam vormt Edam de gemeente Edam-Volendam.

Toon alle routes waarin Natuurpark De Broeckgouw is opgenomen.

Natuurpark Spoorzicht

Natuurpark Spoorzicht bevindt zich in Diemen en is 3,5 hectare bos . Park Spoorzicht is een natuurpark in het centrum van Diemen.

Toon alle routes waarin Natuurpark Spoorzicht is opgenomen.
{imageattribution}

©

Nederlands Hervormde Kerk

Helvoirt (uitspraak: Helvoort) is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is onderdeel van de gemeente Haaren, samen met Haaren, Esch en Biezenmortel. Helvoirt is het qua inwonertal het tweede grootste dorp van de gemeente Haaren.

Toon alle routes waarin Nederlands Hervormde Kerk is opgenomen.
The original uploader was Karrow at Dutch Wikipedia., NHkerkhelvoirt, CC BY-SA 3.0

©

Nelson Mandelapark

Het Nelson Mandelapark, tot 23 oktober 2014 het Bijlmerpark geheten, is een stadspark midden in de wijk Bijlmer in Amsterdam-Zuidoost. Het Bijlmerpark is oorspronkelijk aangelegd in 1969 en 1970. Sind....

Toon alle routes waarin Nelson Mandelapark is opgenomen.

©

Nieuwe Heide

De Nieuwe Heide is een natuurgebied ten oosten van Best. Het meet 277 ha en is eigendom van de gemeente Best. Tegenwoordig wordt het beheerd, samen met de nabijgelegen Sonse Heide, beheerd door Staatsbosbeheer.

Toon alle routes waarin Nieuwe Heide is opgenomen.
Chris Peel (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Langven_in_de_nieuwe_heide.jpg), „Langven in de nieuwe heide“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

NieuwePark

Het NieuwePark bevindt zich in Hattem, een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente ligt aan de noordrand van de Veluwe

Toon alle routes waarin NieuwePark is opgenomen.

©

Nieuwkoopse Plassen

De Nieuwkoopse Plassen is een natuurgebied van 1400 ha groot in Zuid-Holland bij de plaatsen Nieuwkoop, Noorden en De Meije. Daarvan is ruim 1000 ha eigendom van de Vereniging Natuurmonumenten. De pla....

Toon alle routes waarin Nieuwkoopse Plassen is opgenomen.

©

Nijkerkernauw

Het Nijkerkernauw is een van de randmeren en is gelegen tussen Gelderland en Flevoland. Het meer grenst in het noordoosten ter hoogte van Nijkerk aan het Nuldernauw en het loopt in het noordwesten, te....

Toon alle routes waarin Nijkerkernauw is opgenomen.
Arthurwilliam (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bevroren_Nijkerkernauw.jpg), „Bevroren Nijkerkernauw“, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

©

Nooit Volmaakt

Nooit Volmaakt is een korenmolen in de vestingstad Gorinchem. De molen stamt oorspronkelijk uit 1718, en werd gebouwd nadat zijn voorganger (een standerdmolen) in 1717 door storm was verwoest. De mole....

Toon alle routes waarin Nooit Volmaakt is opgenomen.

©

Noorderplantsoen

Het Noorderplantsoen is gelegen in Hoorn, een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Noorderplantsoen is opgenomen.

Oosterkerk

De Oosterkerk of Sint-Antoniuskerk in Hoorn is een kerk, gebouwd in gotische stijl, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1450, terwijl het huidige bouwwerk dateert van 1616. Oorspronkelijk was het een ....

Toon alle routes waarin Oosterkerk is opgenomen.
{imageattribution}

©

Ottenhome

Ottenhome is een haven gelegen in Heeg, een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland.

Toon alle routes waarin Ottenhome is opgenomen.

Oude Maasje

Het Oude Maasje is de naam voor gedeelten van een oude Maasbedding die is overgebleven nadat omstreeks 1273 de Maas bij Hedikhuizen werd afgedamd. De Maas werd toen omgeleid in noordwestelijke richtin....

Toon alle routes waarin Oude Maasje is opgenomen.
{imageattribution}

©

Park Groenelaan

Park Groenelaan ligt in Amstelveen, een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De bebouwde kom grenst in het noorden aan de stad Amsterdam en ligt niet ver van Schiphol.

Toon alle routes waarin Park Groenelaan is opgenomen.

Park Langerhuizen

Park Langerhuizen ligt in Amstelveen, een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De bebouwde kom grenst in het noorden aan de stad Amsterdam en ligt niet ver van Schiphol.

Toon alle routes waarin Park Langerhuizen is opgenomen.
{imageattribution}

Park Presikhaaf

Park Presikhaaf is een park in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Het park ligt grofweg tussen de spoorlijn Arnhem-Zutphen en het Winkelcentrum Presikhaaf. Aan de randen van het park liggen een vestiging va....

Toon alle routes waarin Park Presikhaaf is opgenomen.
{imageattribution}

©

Park Tivoli

Park Tivoli of Amusementspark Tivoli is een attractiepark gelegen in Berg en Dal, nabij Nijmegen, Gelderland, Nederland. De opening Amusementspark Tivoli vond plaats op 1e Paasdag (6 april) in 1958. I....

Toon alle routes waarin Park Tivoli is opgenomen.
Christian Hartlep, Wellenflug 01, CC BY-SA 3.0

©

Patersbosje

Het Patersbosje bevindt zich in Nijmegen en is de voormalige tuin van de Paters Jezuïeten. Nijmegen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland.

Toon alle routes waarin Patersbosje is opgenomen.

©

Philips van Lenneppark

Het Philips van Lenneppark is een groot park in het westen van Eindhoven. Het park ligt in het stadsdeel Strijp, in de wijk Lievendaal. Het park is genoemd naar de vrouw van Frits Philips, Sylvia P....

Toon alle routes waarin Philips van Lenneppark is opgenomen.
Rob Mieremet / Anefo, Frits Philips (1971), CC BY-SA 3.0 NL

Polder De Oosterkoog

Polder De Oosterkoog bevindt zich in Etersheim, een gehucht in de Noord-Hollandse gemeente Edam-Volendam. Etersheim is tegenwoordig een onderdeel van het nabijgelegen dorp Oosthuizen.

Toon alle routes waarin Polder De Oosterkoog is opgenomen.
{imageattribution}

Poort van Heusden

De Poort van Heusden bevindt zich in Drunen, een plaats in de gemeente Heusden in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het maakt deel uit van een regio die de Langstraat wordt genoemd en van oudsher bekendstaat om zijn leer- en schoenenindustrie.

Toon alle routes waarin Poort van Heusden is opgenomen.
{imageattribution}

©

Poptaslot

Het Poptaslot (ook Azingastate of Heringastate) is een state en museum in het Friese dorp Marssum (Menaldumadeel). Het is in de 15e eeuw gesticht door het geslacht Heringa. In 1603 kwam het in het be....

Toon alle routes waarin Poptaslot is opgenomen.

Prinses Catharina-Amalia Plantsoen

Het Prinses Catharina-Amalia Plantsoen bevindt zich in Velp. De gemeente Rheden besloot in december 2008 een plantsoen te vernoemen naar prinses Catharina-Amalia, het Prinses Catharina-Amalia Plantsoen.

Toon alle routes waarin Prinses Catharina-Amalia Plantsoen is opgenomen.
{imageattribution}

©

Quakernaak

Een klein maar mooi natuurgebiedje aan de oever van het Merwedekanaal van de Stichting Het Zuid-Hollands Landschap. Het gebied ligt op het grondgebied van Meerkerk in de gemeente Zederik en dat dan weer in de streek de Vijfheerenlanden.

Toon alle routes waarin Quakernaak is opgenomen.

Recreatiecentrum Zwartewater

Recreatiecentrum Zwartewater bevindt zich in Zwartsluis, een Nederlands dorp en een Nederlandse havenplaats in de gemeente Zwartewaterland, Overijssel, gelegen op de plek waar het Zwarte Water en het Meppelerdiep samenkomen.

Toon alle routes waarin Recreatiecentrum Zwartewater is opgenomen.
{imageattribution}

Romeinse Maas Brug

De Romeinse Maasbrug bij Cuijk was een brug over de Maas bij Cuijk, gebouwd door de Romeinen. De brug werd gebouwd eind 4e eeuw n.Chr. De resten van de brug werden ontdekt in 1992. Een groot deel van....

Toon alle routes waarin Romeinse Maas Brug is opgenomen.
{imageattribution}

©

Rosendael

Kasteel Rosendael is een van oorsprong laatmiddeleeuws kasteel, dat door de graaf van Gelre werd gebouwd. Het kasteel ligt in het dorp Rozendaal bij Velp, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het i....

Toon alle routes waarin Rosendael is opgenomen.

Sint-Franciscuskerk

De Sint-Franciscuskerk is een rooms-katholieke kerk in Oudewater. De kerk werd tussen 1881 en 1882 gebouwd ter vervanging van een oudere en kleinere kerk uit 1803. De Sint-Franciscuskerk werd ontworp....

Toon alle routes waarin Sint-Franciscuskerk is opgenomen.
{imageattribution}

©

Sint-Jan de Doperkerk

De Sint-Jan de Doperkerk, ook bekend als de Schanskerk, is een rooms-katholiek kerkgebouw uit 1867-1868 in Uithoorn in de provincie Noord-Holland. De parochie van Sint-Jan de Doper werd al in 1782 op....

Toon alle routes waarin Sint-Jan de Doperkerk is opgenomen.

Sint-Jan de Doperkerk

De Sint-Jan de Doperkerk is de kerk van het dorp Oerle in de Nederlandse gemeente Veldhoven. De kerk is ontworpen door architect Wilhelmus Theodorus van Aalst. De bouw duurde van april 1911 tot mei 19....

Toon alle routes waarin Sint-Jan de Doperkerk is opgenomen.
{imageattribution}

©

Sint-Lambertuskerk

De Sint-Lambertuskerk is een kerkgebouw in Meerveldhoven in de gemeente Veldhoven in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De kerk ligt aan de Kapelstraat-Zuid bij het Mariaplein. In de kerk bevindt....

Toon alle routes waarin Sint-Lambertuskerk is opgenomen.

Sint-Martinuskerk

De Sint-Martinuskerk is een kerk met een dubbele toren in de Nederlandse plaats Cuijk. De kerk staat aan het Kerkplein in de buurt van de Maas. De Martinuskerk is een Neogotische kruisbasiliek met tw....

Toon alle routes waarin Sint-Martinuskerk is opgenomen.
{imageattribution}

©

Sint-Nicolaaskapel

De Sint-Nicolaaskapel ook wel Valkhofkapel in Nijmegen is een kapel gebouwd rond 1000 op het Valkhof, een heuvel in het centrum van Nijmegen die al in gebruik was door de Bataven rond het begin van on....

Toon alle routes waarin Sint-Nicolaaskapel is opgenomen.

©

Sint-Urbanuskerk

De Sint-Urbanuskerk is een rooms-katholieke kerk in Nes aan de Amstel. Het is een neogotische kruisbasiliek, met op de kruising een vierkante toren. Het is het eerste zelfstandige ontwerp van de archi....

Toon alle routes waarin Sint-Urbanuskerk is opgenomen.

©

Sint-Willibrorduskerk

De Sint-Willibrorduskerk is een kerkgebouw in Zeelst in de gemeente Veldhoven in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De kerk staat aan de Blaarthemseweg en ten noordoosten van de kerk ligt zo'n 20 meter verder het kerkhof.

Toon alle routes waarin Sint-Willibrorduskerk is opgenomen.

©

Slauerhoffbrug

De Slauerhoffbrug is een brug in Leeuwarden in de Nederlandse provincie Friesland. De brug is een staartbrug, dit is een basculebrug waarbij het scharnierpunt niet onder het wegdek zit, maar op pylon....

Toon alle routes waarin Slauerhoffbrug is opgenomen.

©

Sluis

Park Sluis bevindt zich in Sluis, een buurtschap in de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Het ligt in het noordwesten van de gemeente dicht bij de Lek aan de weg tussen A....

Toon alle routes waarin Sluis is opgenomen.
Bron: © 2008, Centraal Bureau voor de Statistiek / Topografische Dienst Kadaster, Map - NL - Zederik - Wijk 01 Ameide - Buurt 01 Sluis en Zouwendijk (gedeeltelijk), CC BY-SA 3.0

©

Sluis

Park Sluis bevindt zich in Sluis, een buurtschap in de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Het ligt in het noordwesten van de gemeente dicht bij de Lek aan de weg tussen A....

Toon alle routes waarin Sluis is opgenomen.
Bron: © 2008, Centraal Bureau voor de Statistiek / Topografische Dienst Kadaster, Map - NL - Zederik - Wijk 01 Ameide - Buurt 01 Sluis en Zouwendijk (gedeeltelijk), CC BY-SA 3.0

Sportpark Escapade

Bij Sportpark Escapade, nabij Oudekerk, is de vereniging RKAVIC gehuisvest . RKAVIC is een amateurvoetbalvereniging uit de plaats en gemeente Amstelveen, Noord-Holland, Nederland.

Toon alle routes waarin Sportpark Escapade is opgenomen.
{imageattribution}

©

Stadspark

Het Stadspark bevindt zich in Hattem, een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente ligt aan de noordrand van de Veluwe

Toon alle routes waarin Stadspark is opgenomen.

©

Tankhindernis

De Stelling bij Den Oever is een militair verdedigingswerk aan Noord-Hollandse zijde van de Afsluitdijk, gebouwd tussen 1932 en 1936. Het werd aangelegd in samenhang met soortgelijke werken aan de Fri....

Toon alle routes waarin Tankhindernis is opgenomen.

©

Trintelhaven

De Trintelhaven is een vluchthaven aan de Houtribdijk aan de kant van het IJsselmeer. Het ligt ongeveer halverwege de dijk tussen Lelystad en Enkhuizen. Er is een restaurant, en een zendmast van NOVEC B.V.

Toon alle routes waarin Trintelhaven is opgenomen.

©

Valkhof

Het Valkhof is een park in Nijmegen in de Nederlandse provincie Gelderland, aan de rand van het centrum op een kleine heuvel met uitzicht over de Waal. Waar de naam vandaan komt, is niet duidelijk.....

Toon alle routes waarin Valkhof is opgenomen.

©

Veldschans

De Veldschans is een park in Woudenberg, een gemeente en plaats in de Nederlandse provincie Utrecht.

Toon alle routes waarin Veldschans is opgenomen.

©

Vliegbasis Leeuwarden

Vliegbasis Leeuwarden is een van de drie laatste MOB's (Main Operation Base) van de Koninklijke Luchtmacht. De basis ligt enkele kilometers ten noordwesten van de Friese hoofdstad Leeuwarden. Er zijn ....

Toon alle routes waarin Vliegbasis Leeuwarden is opgenomen.
Milliped (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:VliegbasisLeeuwarden-NOV2018.jpg), https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/legalcode

Vliegbasis Volkel

Vliegbasis Volkel is een vliegbasis in de gemeente Uden, gelegen nabij het dorp Volkel, oostelijk van de plaats Uden. De Vliegbasis Volkel vormt samen met de Vliegbasis Leeuwarden en de helikopterbasi....

Toon alle routes waarin Vliegbasis Volkel is opgenomen.
{imageattribution}

©

Vluchthaven

De Vluchthaven ligt in Hoorn en wordt gëexploiteerd door Watersportvereniging Hoorn, een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Vluchthaven is opgenomen.

Vluchthaven Wijdenes

Vluchthaven Wijdenes ligt in Wijdenes, een dorp in de gemeente Drechterland, gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen aan de Markermeerdijk, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De naam van de haven i....

Toon alle routes waarin Vluchthaven Wijdenes is opgenomen.
{imageattribution}

©

Voorlandpark

Het Voorlandpark ligt in Diemen, een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Toon alle routes waarin Voorlandpark is opgenomen.

©

Vuursteenberg (GLK)

Het Geldersch Landschap is een Nederlandse stichting, die tot doel heeft natuur en landschap in de provincie Gelderland te beschermen. Als Provinciaal Landschap maakt zij deel uit van de overkoepelend....

Toon alle routes waarin Vuursteenberg (GLK) is opgenomen.

©

Waalbrug

De Waalbrug is een boogbrug over de Waal die het centrum van Nijmegen met Lent verbindt. De brug maakt deel uit van de N325 en de stadsroute S100. De brug is een belangrijke verbinding in de route naa....

Toon alle routes waarin Waalbrug is opgenomen.

Waterland

Waterland Monnickendam is een jachthaven in Monnickendam. Monnickendam is een stad in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De Gouwzee is het water tussen het vasteland van Waterland en Marken

Toon alle routes waarin Waterland is opgenomen.
{imageattribution}

Watersportcentrum de Zeilhoek

Watersportcentrum De Zeilhoek bevindt zich aan de Gouwzee in Katwoude. De Gouwzee is het water tussen het vasteland van Waterland en Marken, een voormalig eiland, thans schiereiland, dat sinds 1957 d....

Toon alle routes waarin Watersportcentrum de Zeilhoek is opgenomen.
{imageattribution}

©

Watertoren Meije

De watertoren in De Meije is ontworpen door architecten C.B Posthumus Meyjes en J.J. van der Linden en is gebouwd in 1931–1932 door aannemersbedrijf Bollen uit Hilversum in opdracht van de pasopgerich....

Toon alle routes waarin Watertoren Meije is opgenomen.

©

Westerhaven

De Westerhaven ligt in Medemblik. Deze haven aan het Ijsselmeer heft een unieke ligging in het centrum van de oude stad.

Toon alle routes waarin Westerhaven is opgenomen.

©

Wilhelminapark

Het Wilhelminapark is het oudste stadspark van de stad Sneek. Het park werd in 1898 aangelegd ter gelegenheid van de inhuldiging van koningin Wilhelmina. In het park bevinden zich de volgende bijzondere en tevens beschermwaardige bomen

Toon alle routes waarin Wilhelminapark is opgenomen.

©

WSV Durgerdam

Watersportvereniging Durgerdam is een haven in het dorp Durgerdam. Het dorp heeft de status van beschermd dorpsgezicht. Tussen 1818 en 1921 maakte het deel uit van de gemeente Ransdorp, totdat die opging in de gemeente Amsterdam.

Toon alle routes waarin WSV Durgerdam is opgenomen.

©

WV Bovenwater

Watersportvereniging Bovenwater bevindt zich in Lelystad. Lelystad is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland.

Toon alle routes waarin WV Bovenwater is opgenomen.

©

WV Bovenwater

Watersportvereniging Bovenwater bevindt zich in Lelystad. Lelystad is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland.

Toon alle routes waarin WV Bovenwater is opgenomen.

Zeeburgereiland

Het Zeeburgereiland is een driehoekig eiland aan de oostkant van Amsterdam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het ligt tussen de Oranjesluizen en de Diemerzeedijk en wordt aan de oostzijde begrensd door het Buiten IJ.

Toon alle routes waarin Zeeburgereiland is opgenomen.
{imageattribution}

©

Zuidpoldermolen

De Zuidpoldermolen is een rietgedekte achtkante binnenkruier poldermolen in Edam. De molen is waarschijnlijk in 1670 gebouwd om de Zuidpolder te bemalen op de Schermerboezem. Tussen 1864 en 1894 is d....

Toon alle routes waarin Zuidpoldermolen is opgenomen.

©

Zwettebos

Het Zwettebos is een natuurpark in het noorden van de stad Sneek. Ten noorden wordt het park begrensd door de Oudvaart, ten oosten door de Leeuwarderweg, ten zuiden door de Goeman Borgesiuslaan en ....

Toon alle routes waarin Zwettebos is opgenomen.

Tijdens deze motorroute kun je genieten van een versnapering bij de volgende 221 horecagelegenheden.

Maxim's (Keuken: Onbekend - 280 meter van de route)


Sweet Dreams (Keuken: Onbekend - 255 meter van de route)


Bar en Boos (Keuken: Onbekend - 54 meter van de route)


Bella Italia (Keuken: italiaans - 238 meter van de route)

Roode Steen 12 1621CV Hoorn

't Luifeltje (Keuken: Onbekend - 229 meter van de route)

Roode Steen 11 1621CV Hoorn

Ridderikhoff (Keuken: Onbekend - 211 meter van de route)

Roode Steen 9 1621CV Hoorn

d’Oude Waegh (Keuken: Onbekend - 201 meter van de route)

Roode Steen 8 1621CV Hoorn

Les Paul (Keuken: Onbekend - 276 meter van de route)


Bommels (Keuken: Onbekend - 277 meter van de route)


Giorgos (Keuken: Onbekend - 396 meter van de route)


La Marquise (Keuken: Onbekend - 405 meter van de route)


IJssalon de Mient (Keuken: Onbekend - 427 meter van de route)


Azië (Keuken: chinees - 407 meter van de route)


Belvédère (Keuken: Onbekend - 83 meter van de route)

Kelfkensbos 60 6511TB Nijmegen

Spannenburg (Keuken: Onbekend - 94 meter van de route)


Galamadammen (Keuken: Onbekend - 74 meter van de route)


Pannekoekenhuis De Rode Haktol (Keuken: Onbekend - 143 meter van de route)


Tante Blanche (Keuken: Onbekend - 455 meter van de route)

Arnhemsestraat 22 6971AR Brummen

't Kromhout (Keuken: Onbekend - 452 meter van de route)

Marktplein 18 6971 AB Brummen

Van Der Valk (Keuken: Onbekend - 119 meter van de route)


Pannenkoekenhuis De Heksendans (Keuken: Onbekend - 123 meter van de route)

Oude Kleefsebaan 425 Berg en Dal

Brasserie Lente (Keuken: internationaal - 305 meter van de route)

Lentse Schoolstraat 61 6663CP Lent

Lounge 8 (Keuken: sushi - 184 meter van de route)


DE PEERDESTAL (Keuken: frans - 22 meter van de route)


Kersebloesem (Keuken: chinees - 26 meter van de route)


AZIE (Keuken: chinees - 376 meter van de route)

Doesburgsedijk 11 6953AK Dieren

het wapen van athlone (Keuken: Onbekend - 30 meter van de route)


Restaurant Lotuswokplaza (Keuken: Onbekend - 290 meter van de route)

Ingenieur Smedingplein 4 1771AC Wieringerwerf

brasserie (Keuken: Onbekend - 29 meter van de route)


dikkemik (Keuken: Onbekend - 23 meter van de route)


Gandhi (Keuken: indonesisch - 454 meter van de route)


Don Pablo (Keuken: mexicaans - 457 meter van de route)

Hertogstraat 9 6511RV Nijmegen

Appels & Peren (Keuken: internationaal - 375 meter van de route)


Qke-leQ (Keuken: barbecue - 301 meter van de route)


Ikea (Keuken: Onbekend - 437 meter van de route)


Oersgezellig (Keuken: Onbekend - 35 meter van de route)


De Kers (Keuken: Onbekend - 38 meter van de route)


De Gekroonde Leeuw (Keuken: regionaal - 38 meter van de route)


Sailors Inn (Keuken: Onbekend - 280 meter van de route)


Cantina del Corazón (Keuken: mexicaans - 16 meter van de route)

Amsteldijk Zuid 162 1189VM Amstelveen

De Strooppot (Keuken: pannenkoeken - 39 meter van de route)


Lale (Keuken: turks - 440 meter van de route)


De Mandarijn (Keuken: aziatisch - 423 meter van de route)


Lake Side Grill (Keuken: Onbekend - 138 meter van de route)


Restaurant Stranders (Keuken: Onbekend - 322 meter van de route)

Ekkersweijer 5 5681RZ Best

Nieuw Azie (Keuken: chinees - 313 meter van de route)

Kleinzand 10 8601BH Sneek

Kreta (Keuken: grieks - 27 meter van de route)

Prins Hendrikkade 1 8601CA Sneek

Texas steakhouse (closed?) (Keuken: steakhouse - 63 meter van de route)

Wijde Noorderhorne 11 8601EB Sneek

Trattoria Pizzeria Venezia "Da Nino" (Keuken: italiaans - 45 meter van de route)

Wijde Noorderhorne 15 8601EB Sneek

Sing King Ling (Keuken: aziatisch - 287 meter van de route)

Leeuwenburg 17 8601CG Sneek

De Walrus (Keuken: Onbekend - 324 meter van de route)

Leeuwenburg 11 8601CG Sneek

't Vaticaan (Keuken: Onbekend - 383 meter van de route)

Grootzand 10 8601AW Sneek

Ristorante Pizzeria Il Nuraghe (Keuken: italiaans - 135 meter van de route)

Gedempte Pol 6 8601BZ Sneek

Luna Rossa (Keuken: italiaans - 150 meter van de route)

Roode Steen 3 1621CV Hoorn

Nieuw Hoorn (Keuken: Onbekend - 268 meter van de route)

Roode Steen 13C 1621CV Hoorn

Dinner&Co (Keuken: internationaal - 166 meter van de route)

Roode Steen 2 1621CV Hoorn

Duvels (Keuken: frans - 158 meter van de route)

Roode Steen 7 1621CV Hoorn

De Hoofdtoren (Keuken: frans - 206 meter van de route)

Hoofd 2 1621AM Hoorn

De Lachende Koe (Keuken: Onbekend - 251 meter van de route)

Kleinzand 37 8601BE Sneek

Leeuwenhart (Keuken: Onbekend - 367 meter van de route)

Leeuwenburg 2 8601BC Sneek

Mirror Paviljoen (Keuken: Onbekend - 90 meter van de route)


Jade City (Keuken: Onbekend - 146 meter van de route)


De Nieuwe Winkel (Keuken: Onbekend - 466 meter van de route)

Hertogstraat 69,71 6511 RW

Trattoria La Dolce Vita (Keuken: italiaans - 120 meter van de route)

Berg en Dalseweg 32 6521JH Nijmegen

Eeterij de Driezeeg (Keuken: Onbekend - 59 meter van de route)

Driezeeg 21 5258LD Berlicum

Hua Ling (Keuken: chinees - 24 meter van de route)

Lopikerweg oost 1A 3411JA Lopik

De Nijmeegse Boot (Keuken: Onbekend - 453 meter van de route)

Waalkade 100 6511XR Nijmegen

Gasterie de Vliethoeve (Keuken: Onbekend - 92 meter van de route)

Zuidzijde 101-102 2411RW Bodegraven

Spaander (Keuken: Onbekend - 40 meter van de route)


Cathrien (Keuken: Onbekend - 22 meter van de route)


Lotje aan de Haven (Keuken: Onbekend - 31 meter van de route)


Klinkklaar (Keuken: Onbekend - 380 meter van de route)


Grut (Keuken: Onbekend - 24 meter van de route)


Brasserie 'De Noorderpoort' (Keuken: Onbekend - 52 meter van de route)

Parkstraat 1 8601GS Sneek

Chinees Afhaalcentrum Ip's Garden (Keuken: chinees - 124 meter van de route)


Het Rechthuis (Keuken: Onbekend - 136 meter van de route)

Schans

Het Theehuis (Keuken: Onbekend - 161 meter van de route)


Het Spoorhuis (Keuken: Onbekend - 111 meter van de route)


Hertogh Jan aan het Water (Keuken: Onbekend - 18 meter van de route)


Greate Pier (Keuken: Onbekend - 486 meter van de route)


Landmarkt Restaurant (Keuken: Onbekend - 127 meter van de route)


Boven de Rivieren (Keuken: Onbekend - 460 meter van de route)


de Heerlijckheid (Keuken: Onbekend - 33 meter van de route)


het Zwaantje (Keuken: Onbekend - 467 meter van de route)

Dammekant 48 2411 CE

Jonker Sikke (Keuken: Onbekend - 30 meter van de route)

Hegedyk 22 9025 BB Jellum

Paviljoen De Posbank (Keuken: regionaal - 94 meter van de route)

Beekhuizenseweg 1 6991JM Rheden

Het Rood Hert (Keuken: Onbekend - 130 meter van de route)


Samos (Keuken: pizza;greek;kebab - 93 meter van de route)


De Keizerskroon (Keuken: Onbekend - 216 meter van de route)


de Wolfsberg (Keuken: Onbekend - 150 meter van de route)


Yacht Club Lelystad-Haven (Keuken: Onbekend - 61 meter van de route)

Oostvaardersdijk 59e 8244PB Lelystad

Joia (Keuken: Onbekend - 475 meter van de route)

Havenstraat 1-2 3421 BS

Haiven 54 (Keuken: Onbekend - 14 meter van de route)


De familie Suykerbuyck (Keuken: regionaal - 352 meter van de route)


De 3 musketiers (Keuken: Onbekend - 8 meter van de route)


Eetcafé Kolkzicht (Keuken: Onbekend - 17 meter van de route)


Onder de Linden (Keuken: Onbekend - 247 meter van de route)

Marktstraat 30 8601CV Sneek

Beuqz Eten & Drinken (Keuken: internationaal - 497 meter van de route)


De Kruitmolen (Keuken: Onbekend - 36 meter van de route)

Stadsfenne 21 8715JL Stavoren

Brasserie De Brink (Keuken: Onbekend - 90 meter van de route)

De Brink 8 8567JD Oudemirdum

Eetcafé De Eik (Keuken: Onbekend - 50 meter van de route)

Marderleane 4 8572 WG Rijs

Hotel Restaurant Boschlust (Keuken: Onbekend - 56 meter van de route)

De Brink 3 8567JD Oudemirdum

Strandpaviljoen 't Mirnser Klif (Keuken: Onbekend - 152 meter van de route)

Murnserdyk 46A 8573WP Mirns

De Dorpsherberg (Keuken: Onbekend - 17 meter van de route)


De Verandering (Keuken: Onbekend - 475 meter van de route)

Grootzand 24 8601AW Sneek

Imperial China (Keuken: chinees - 463 meter van de route)

Grootzand 22 8601AW Sneek

Lunchroom The Pitstop (Keuken: Onbekend - 54 meter van de route)

Arnhemsestraat 47 6971 AP

't Zwaantje (Keuken: Onbekend - 62 meter van de route)

Dominee T.O. Hylkemaweg 1 8355 CD

Pizzeria Il Pappagallo (Keuken: italiaans - 20 meter van de route)


Pannenkoekhuis De Friese Doorloper (Keuken: Onbekend - 128 meter van de route)


Ribhouse Texas (Keuken: steakhouse - 32 meter van de route)


Brasserie De eerste rang (Keuken: Onbekend - 65 meter van de route)


Café-restaurant de Prins (Keuken: Onbekend - 22 meter van de route)


It Posthûs (Keuken: Onbekend - 74 meter van de route)


Lunch & Diner De Zeven Wouden (Keuken: Onbekend - 265 meter van de route)


Pannekoekrestaurant "De Koepoort" (Keuken: Onbekend - 128 meter van de route)


Grieks restaurant Athene (Keuken: Onbekend - 178 meter van de route)


cafetaria Meier (Keuken: Onbekend - 170 meter van de route)


het spookhuys (Keuken: internationaal - 491 meter van de route)

Adelaarshoek 18

't Dijkhuysje (Keuken: Onbekend - 210 meter van de route)


De Welkomst (Keuken: regionaal - 418 meter van de route)

Onderdijk 117 1693CC Wervershoof

Jenny's snackcorner (Keuken: burgers - 402 meter van de route)


Eigenweijs (Keuken: sandwich - 58 meter van de route)

Dorpsplein 3 6562AH Groesbeek

Bella Italia (Keuken: Onbekend - 68 meter van de route)

Pottenbakkersstraat 1 8064DS Zwartsluis

Welcome (Keuken: chinees - 89 meter van de route)

Kerkstraat 12 8064DN Zwartsluis

Grand Café "De Burgermeester" (Keuken: Onbekend - 67 meter van de route)

Kerkstraat 26 8064DP Zwartsluis

Eetcafé Restaurant 't Kraantje (Keuken: Onbekend - 450 meter van de route)

Het Oude Diep 7c 8064PN Zwartsluis

Brasserie 'De Albatros' (Keuken: Onbekend - 64 meter van de route)

Stationsweg 8 8064DE Zwartsluis

De Mof (Keuken: Onbekend - 69 meter van de route)

Arnhemseweg 95 3832GK Leusden

De Vijf Sinnen (Keuken: frans - 24 meter van de route)

Hegedyk 2 9024EA Weidum

Restaurant de Betuwe (Keuken: Onbekend - 126 meter van de route)


Pannenkoekenrestaurant De Beer (Keuken: Onbekend - 124 meter van de route)


Pannenkoekenhuis "De Weerribben" (Keuken: Onbekend - 40 meter van de route)

Hoogeweg 9 8377EM Kalenberg

Eet Tapperij Bijsterbosch (Keuken: regionaal - 25 meter van de route)

IJsseldijk 85 8196KC Welsum

De Maaier Café Restaurant Partycentrum (Keuken: Onbekend - 369 meter van de route)

Terpstraat 1 1771AC Wieringerwerf

DBVD (Keuken: Onbekend - 387 meter van de route)


Lef (Keuken: Onbekend - 16 meter van de route)

Nieuwkuikseweg 28 5268LG Helvoirt

Herberg van Boxtel (Keuken: Onbekend - 102 meter van de route)

Oisterwijksedreef 2 5076NA Haaren

Pannekoekenhuis Belveren (Keuken: Onbekend - 265 meter van de route)

Oisterwijksedreef 4 5076NA Haaren

De Nachtegaal (Keuken: Onbekend - 272 meter van de route)

Boxtelseweg 15 5481VE Schijndel

Twist (Keuken: Onbekend - 193 meter van de route)

Amstelzijde 53 1184TZ Amstelveen

Brasserie Paardenburg (Keuken: Onbekend - 170 meter van de route)

Amstelzijde 55 1184TZ Amstelveen

Brasserie 10 (Keuken: Onbekend - 337 meter van de route)

De Afslag 1 1186VG Amstelveen

Restaurant & Bowling Erica (Keuken: regionaal - 52 meter van de route)

Wanroijseweg 95 5454GZ Sint Hubert

Eeterij Het Kleine Brughuis (Keuken: Onbekend - 41 meter van de route)

Dorpsplein 2 4231BA Meerkerk

Dijkhuis (Keuken: pizza - 39 meter van de route)

Dijkweg 390 1619JN Andijk

Pannenkoekerie "'t Veldhuis" (Keuken: pannenkoeken - 131 meter van de route)

Noordzijde 96 2411RD Bodegraven

't Zwaantje (Keuken: Onbekend - 23 meter van de route)

Groesbeekseweg 106 6585KH Mook

Napa (Keuken: italiaans - 486 meter van de route)

Kerkstraat 61 1191JE Ouderkerk aan de Amstel

Het PannenKoekenHuis (Keuken: pannenkoeken - 489 meter van de route)

Mariaplein 6 5503DA Veldhoven

Lorenza (Keuken: italiaans - 478 meter van de route)

Mariaplein 8 5503DA Veldhoven

Pizzeria Dolce Vita (Keuken: Onbekend - 153 meter van de route)

Zeestraat 13 1131ZD Volendam

Baltus Delicatessenshop (Keuken: Onbekend - 97 meter van de route)

Zeestraat 3 1131ZD Volendam

't Havengat (Keuken: Onbekend - 7 meter van de route)

Haven 60 1131ES Volendam

Smaak Restaurant (Keuken: Onbekend - 152 meter van de route)

Grotestraat 61 5431DH Cuijk

Rijnzicht (Keuken: Onbekend - 23 meter van de route)

Sterreschans 15 6686MS Doornenburg

Fort Altena (Keuken: Onbekend - 480 meter van de route)


Grandcafé de Bommel (Keuken: Onbekend - 280 meter van de route)

Marktstraat 28 8601CV Sneek

De Chinese Muur (Keuken: aziatisch - 247 meter van de route)

Grotestraat 266 5151BS Drunen

Remise (Keuken: Onbekend - 108 meter van de route)

Grotestraat 267 5151BM Drunen

Wok Nieuwkuijk (Keuken: chinees - 131 meter van de route)


Brasserie De Mallemok (Keuken: Onbekend - 260 meter van de route)

Baanweg 96 8556XN Sloten

De Potvis (Keuken: Onbekend - 268 meter van de route)

Suderstrand 32 8715HP Stavoren

De Kribbe (Keuken: Onbekend - 51 meter van de route)

Weerdseweg 6A 7384CJ Wilp

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst (Keuken: pannenkoeken - 99 meter van de route)

Wilhelminaweg 2 7383CA Voorst

Eetcafé de Zeilhoek (Keuken: Onbekend - 83 meter van de route)

Hoogedijk 7 Katwoude

Het Witte Huis (Keuken: regionaal - 90 meter van de route)

Pastoor van Laakstraat 54 6663CB Lent

Lent Plaza (Keuken: aziatisch - 57 meter van de route)

Griftdijk Zuid 125 6663 BD Lent

Tandjong Priok (Keuken: indonesisch - 220 meter van de route)

Schoolstraat 22 8822VP Arum

La Scala (Keuken: regionaal - 472 meter van de route)

Visbrug 3 3421AH Oudewater

Bistro Flores (Keuken: frans - 314 meter van de route)


Notting Hill (Keuken: internationaal - 388 meter van de route)


Veau (Keuken: frans - 429 meter van de route)


Het Savarijn (Keuken: internationaal - 440 meter van de route)


Zusje Oost (Keuken: frans - 461 meter van de route)


Tante Koosje (Keuken: internationaal - 29 meter van de route)


Sushi Toku (Keuken: japans - 492 meter van de route)

Hertogstraat 8 6511SB Nijmegen

Hobbema (Keuken: frans - 457 meter van de route)


Frank's Food & Grill (Keuken: barbecue - 454 meter van de route)

Hertogstraat 21 6511 RV Nijmegen

Lodewijk (Keuken: internationaal - 28 meter van de route)

Berg en Dalseweg 48a 6521JJ Nijmegen

Bistrobar Berlin (Keuken: Onbekend - 388 meter van de route)

Daalseweg 15 6251 GE Nijmegen

Wally (Keuken: Onbekend - 458 meter van de route)


Restaurant Hotel Steensel (Keuken: internationaal - 141 meter van de route)

Eindhovenseweg 43 5524AP Steensel

Hong Kong (Keuken: chinees - 349 meter van de route)


Bella Roma (Keuken: Onbekend - 137 meter van de route)


Eet to 5ive (Keuken: Onbekend - 276 meter van de route)

Gijsbrecht van Aemstelstraat 2A 1191AT Ouderkerk aan de Amstel

Restaurant Taveerne 't Bolwerk (Keuken: Onbekend - 325 meter van de route)


Domino's Pizza (Keuken: pizza - 37 meter van de route)


Milano (Keuken: pizza - 12 meter van de route)


De Portier (Keuken: internationaal - 217 meter van de route)

Kelfkensbos 57 6511 TB Nijmegen

Bij PUUR (Keuken: regionaal - 388 meter van de route)

De Run 1131 5503LB Veldhoven

De Oude School (Keuken: Onbekend - 307 meter van de route)


Hotel Restaurant Abrona (Keuken: Onbekend - 337 meter van de route)

Broeckerstraat 20 3421BL Oudewater

Hey!Pannenkoek (Keuken: Onbekend - 287 meter van de route)

Zijpenberg 22 3825DM Amersfoort

Il Sole (Keuken: pizza - 107 meter van de route)


Pannenkoekbakkerij de Reuvershoeve (Keuken: pannenkoeken - 93 meter van de route)

Zutphensestraat 199 6971JT Brummen

De Toekomst (Keuken: Onbekend - 12 meter van de route)


China Delight (Keuken: chinees - 456 meter van de route)


Paviljoen Smit Bokkum (Keuken: Onbekend - 74 meter van de route)

Slobbeland 19 1131AA

De Vrjiheid (Keuken: Onbekend - 28 meter van de route)


Friends 'n Bites (Keuken: Onbekend - 235 meter van de route)


Kota Radja (Keuken: chinees - 202 meter van de route)

Nieuweweg 44 8051EE Hattem

Eten Drinken 1619 (Keuken: Onbekend - 183 meter van de route)


Kota Radja (Keuken: Onbekend - 182 meter van de route)


Restaurant Kampulan (Keuken: indonesisch - 430 meter van de route)

Velperweg 147 6824MB

The Hunting Lodge (Keuken: Onbekend - 116 meter van de route)

Rosendaalselaan 1 6891CZ

Horizon (Keuken: Onbekend - 24 meter van de route)


Loetje aan de Amstel (Keuken: steakhouse - 317 meter van de route)

Amstelzijde 37 1184 TX Amstelveen

Feng Sheng (Keuken: chinees - 37 meter van de route)


Lunchroom De Halte (Keuken: Onbekend - 49 meter van de route)


Grillroom (Keuken: Onbekend - 7 meter van de route)


Brasserie de Poorten (Keuken: Onbekend - 59 meter van de route)

Cantheelen 6 5431 MC Cuijk

Eetcafé De Buren (Keuken: Onbekend - 144 meter van de route)

Peperstraat 31 1611CM Bovenkarspel

Wapen van Giethoorn (Keuken: Onbekend - 382 meter van de route)

Dominee T.O. Hylkemaweg 10c 8355CD Giethoorn

Creperie (Keuken: Onbekend - 10 meter van de route)


Ron Gastrobar Indonesia (Keuken: Onbekend - 210 meter van de route)


Plaza 'De Albatros' (Keuken: Onbekend - 76 meter van de route)

Stationsweg 8 8064DE Zwartsluis

ASML Plaza (Keuken: Onbekend - 168 meter van de route)


Ijsselzicht (Keuken: Onbekend - 103 meter van de route)


Hollands Venetië (Keuken: Onbekend - 55 meter van de route)

Beulakerweg 167 8355AG Giethoorn

Restaurant “Het Kerkje” (Keuken: Onbekend - 29 meter van de route)


Waardeer deze route


29 x gestemd Cijfer: 8.0

Download route

Download GPX bestand zonder aanpassingen

Download route

Wijzig het startpunt

Wil je ergens anders op de route inhaken?

Wijzig de route

Omgekeerde route

De route aan de andere kant beginnen?

Omgekeerde route
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Om een reactie te plaatsen moet je eerst ingelogd zijn.
Login

Fout in de route of beschrijving? Laat het ons weten!

Routes in de buurt

Lunchen in Blokzijl

Ons doel voor deze route was uiterst eenvoudig: heerlijk lunchen in Blokzijl. Een gezellig klein dorpje waar we al zo vaak doorheen zijn gereden maar nooit meer dan dat.

Linde Drenthe Favoriet

Verrassend mooie rit naar Sint Jansklooster

Een verrassend mooie motorroute naar Sint Jansklooster waarbij je onder andere door het schitterende natuurgebied Weerribben-Wieden rijdt. (Hier hadden wij het genoegen om te mogen genieten van...

Linde Drenthe Favoriet

Bos,hei, polders en en dijken

Deze prachtige, afwisselende route met een lengte van 250 kilometer is te rijden in 5 uur.De route gaat door fraaie bosgebieden, over heide, door polders en over dijken.

Leusden Utrecht Favoriet

Enkeltje Amstelveen - Uithoorn

Deze motorroute gaat vanaf Oude Kerk aan de Amstel, langs Nes aan de Amstel zo naar Uithoorn

Amstelveen Noord-Holland Favoriet

Langs water en door dorpjes

Een leuke motorroute welke door allerlei kleine dropjes loopt en je zoveel mogelijk langs het water laat rijden. Er zitten zowel rustige als snellere stukken in deze route.

Hoogeveen Drenthe Favoriet

Bochtjes Langs de Amstel

Lekker bochtig motorroute langs de mooie Amstel net buiten Amsterdam

Amstelveen Noord-Holland Favoriet

Naar de vuurtoren van Lemmer

Vergeet die titel meteen maar weer. Want via deze motorroute bezoek je weliswaar de vuurtoren van Lemmer, maar ... het is nu niet bepaald een hoogtepunt van deze prachtige tocht.

Zuidwolde Drenthe Favoriet

Tulpenvelden en water

Mooie landelijke motorroute langs plassen en tulpenvelden.

Kortenhoef Noord-Holland Favoriet

Dijken en polder

Een heerlijke afwisselende motorroute langs dijken en door de polder in de kop van Overijssel.

IJsselmuiden Overijssel Favoriet

Dijken en bossen

Deze motorroute is een aanrader.

Velp (GLD) Gelderland Favoriet

Van alles wat

Zeer gevarieerde motorroute met verschillende stopplaatsen voor een hapje en een drankje. Het is een zeer afwisselende route in een schitterend stuk Nederland, van bos naar stad naar leuke dijkjes.

Oss Noord-Brabant Favoriet

Motorrijden door het rivierenlandschap

Motorroute die je meement door het rivierenlandschap

Kortenhoef Noord-Holland Favoriet

Best gewaardeerde motorroutes

Smalle wegen en over bruggen

Via smalle binnenwegen, leuke bruggetjes en langs leuke gehuchtjes rijd je rondom het Lauwersmeer. In Zoutkamp kun je een mooie tussenstop maken. Daar vind je een leuk terras met uitzicht op de haven.

Grijpskerk Groningen Favoriet

Lunchen in Blokzijl

Ons doel voor deze route was uiterst eenvoudig: heerlijk lunchen in Blokzijl. Een gezellig klein dorpje waar we al zo vaak doorheen zijn gereden maar nooit meer dan dat.

Linde Drenthe Favoriet

Onder de rook van Rotterdam

Dat er veel natuurschoon is, net onder de rook van Rotterdam, ziet men pas bij het rijden van deze route door de Hoeksche Waard. Je rijdt door prachtige landschappen tussen het Haringvliet,...

Oud-Beijerland Zuid-Holland Favoriet

Upload jouw route

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Stuur deze dan in.

Nieuwste motorroutes

Elk wat wils

Rondrit Alphen aan den Rijn, Montfoort, Houten, Scherpenzeel, in de buurt van Lage Vuursche, Loosdrecht, Wilnis, Alphen aan den Rijn. Er zit geen weekend rijverbod in, zoals langs de dijken.

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Favoriet

Kerkrade

Vanaf rolduc

Brunssum Limburg Favoriet

&rotox

Bochtige route

Dalfsen Overijssel Favoriet

Laatste reacties

8

Lang en afwisselend Lobith naar Tolkamer

door: dina op 14-9-2023

Ook ik probeer de route te downloaden, maar dat lukt niet. Terwijl ik wel een account heb. [...]

8

IJsselmeer Markermeer Vissers Dorp Route

door: frank mouwer op 6-9-2023

heb het al gevonden, de zuiderdijk is afgesloten in het weekend. dus deze route kan je alleen in zijn geheel rijden als je dit niet in het weekend doet [...]

8

IJsselmeer Markermeer Vissers Dorp Route

door: frank mouwer op 6-9-2023

zitten hier ook wegen in die gesloten zijn voor motorrijders in het weekend? [...]

8

Sagen en Legendentocht Veluwezoom

door: hiker.nl op 29-1-2023

De route is niet meer in z’n geheel te volgen, omdat sommige paden nu zijn afgesloten. Maar met gebruik van het gpx bestand kun je weer vrij eenvoudig via [...]

8

Bordjes Rondje Eindhoven

door: ans op 22-8-2022

Vandaag 22/8 getracht deze route te fietsen. Echter zijn er zoveel bordjes weg of slecht zichtbaar dat we ‘t hebben opgegeven.. Niet te doen! [...]